Като две капки вода - сезон 11 - НЕДЕЛЯ, тема 3

• 43 126
  • 970
  •   1
Отговори
# 525
  • София
На 9-ти най ще ми е интересно дуетното изпълнение Веселин Маринов. Не знаех, че е правил дует сам със себе си, ама то в нашия шоу бизнес всичко е възможно. Grinning

# 526
  • There I was on a July morning
Аз нямам против да се падат изпълнители, като Фреди, Майкъл, Тина Търнър, Марая Кери, Уитни Хюстън и т.н. Обаче да не са техни балади, защото освен с глас, с нищо друго не може да се прави имитация. И, ако се паднат на човек, който няма нужния потенциал, то реално няма как да се получи добра имитация. А, както казва Фънки, това не е предаване за пеене, а за имитация и е супер тъпо с тези балади. Ето сега се падна Принс - ами какво да й се имитира на тази песен, освен глас? Нищо! И, който няма нужния глас, винаги ще е в дъното на класацията, защото реално няма какво да покаже. Ще стои, като бастун в средата на сцената и ще вие, т.е. ще окепази хубавата песен.
Същото си го мисля и аз относно имитациите на Лучано Павароти, Монсерат Кабайе и Стефка Съботинова, които чат-пат им задават. На тези изпълнители почти няма какво да им се имитира, освен гласа, което е много висока топка. И май "случайният" жребий не е толкова случаен, защото се случва на участници с добри певчески данни.

# 527
Иска ми се да харесам Дара, но този очевадно платен или договорен вот на "публиката" ми идва в повече и ме отблъсква. И също мисля, че играе, мисля, че всичко в нея е един обмислен ПР.
Ами.....Все пак е ,,на мама момичето,,

# 528
Е добре де, на кого да е момичето? Всяко дете е - на мама момичето или на тате синчето. Какво според вас трябва да направи Дара?  Защо товарите нея с негативите на майка й? За мен лично това  повтаране - безДара, на мама момичето, без Дара да демонстрира нищо отрицателно, повече ми става симпатична. Дара все е виновна, че майка й е нейна майка, пък от друга страна  Владо, дори и с не толкова добра имитация, все е превъзнасян. Нито Дара е виновна, нито Владо е велик.

# 529
Ако някой е порязван в предаването, това е Христо Петков. Верно, че не е бисерът на шоуто, но заслужава малко повече точки отколкото му дават обикновено.
На Дара като цяло и дават справедливо, като със Селин Дион даже я побутнаха.
А и както писахте, ако наистина трябва всеки да се изреди с победа, трябваше непременно да я дадат на Яна. Кога пак ще се представи тя толкова добре. Stuck Out Tongue
Снощи Дара доста се беше постарала с гласа и тембъра, обаче нямаше нищо мъжко в нея. Даже костюмът ѝ седеше като дамски такъв, а не като мъжки. Движения, походка - също женски. Ясно, че е от фигурата, но фактите са си факти.

Бутонът, че е нагласен няма спор. Ралица и Димо имаха стандартни дуети, но след като на другите участници вече им се падаха по веднъж, два пъти образи от противоположния пол, трябваше вече и на тях да им свърши удобството. Размениха ги веднъж и двамата като Каризма, после Ралица жена и Димо жена. Сега е ред Димо да си е мъж и Ралица също да е мъж, и ето, че падна им се падна! Всичко хубаво, ама има достатъчно дуети мъж с мъж, защо трябваше да я мислят тая глупост за Веселин Маринов х 2? Така и така ги нагласят нещата, ами не можеше ли Пол Йънг и Дзукеро например...така щях да се изкефя Smiley Или даже нещо на братя Аргирови, ако трябва да са българи. Лео и Део, Ангел и Моисей, Скандау, Любо и Графа, Павеловци и Венцита...абе с лопата да ги ринеш.

Много ме дразни като започнат да им се "падат" образи на СЪучастниците им.

# 530
  • София
Имат 2 еднакви маски на Веско Маринов и искат да си ги пласират...хахаа.. То ще е за майтап този образ и самият Веско като се качи на сцената, ще станат трио. Рачков ще ги побъзика с тримата глупаци, тримато от запаса и т.н.... Абе има някакъв замисъл и идея да бъде това избора.

# 531
  • тук, на мястото си
Няма лошо да е така, стига да се получи нещо интересно.
След като участва в шоуто, без значение дали е жури или  участник трябва да се махне от бутона, но пък костюмите ще останат неизползвани.

# 532
Хахх...Smile да, действително не бива да ни лишават от възможността да се полюбуваме на весковите маски за пореден път. :Д

За другия път ми се струва, че най-добре ще са Дара с Мими Иванова и Тома евентуално със System of a Down, въпреки че не знам дали няма да му е труден Серж Танкиан.
Владо може да се справи с Лили Иванова също.
Останалите май, май ще са страшни смешки и смешни страшки Stuck Out Tongue дано да не, де, ама не ми се вижда да са им подходящи песните.

# 533
Не че нещо, но Владо наистина е велик. Някой ден ще получи по-голямо признание и ще си спомним капките и не само.

Христо Петков е като Моньо от миналия сезон. Има много добри имитации, но се намира все някой или да го отвее, или засенчи по всякакъв друг начин.

# 534
Велик!  Joy  Много лесно ги раздавате тия величия.

# 535
  • Велико Търново
Утре Владимир Михайлов ще гостува в "Здравей, България". Анонсират, че ще е заради фурора с образа на Фреди.

Последна редакция: пн, 27 мар 2023, 23:17 от DamaPika

# 536
  • NICE,FRANCE

Ето концерта от който Владо е копирал. Дали не е велик,а?

# 537
Аз пък си мисля че Владо няма да се справи с Лили. Ще има престараване от негова страна, защото това е най-голямата хапка да пееш Лили Иванова. От всички имитации на Лили беше на Стефан Илчев, но дано се справи.

# 538
Да. Велик е Фреди! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 539
Абе велик, фурор, много е пресилено, може би на фона на Яна, да, но общо положението до фурор и величие е много далече. Владо е певец. Освен това беше пренавит и доста загуби викайки, но масовия зрител няма как да види и чуе точно това. И леля ми като каже-велик е-всичко по нея. Да, справи се прилично със задачата, но чак велик няма на какво. Гримът не беше на ниво, пеенето беше негово пеене, да, той е певец и може да пее. Тома като пример, беше с доста по-добре реализирана задача. Докара бленда, докара имитация на женския специфичен глас на Шакира, но му бяха съсипали вида-никакъв грим, смешна перука, ужасни зъби.

Общи условия

Активация на акаунт