За тези, които четат любовни романи № 44

• 82 151
  • 820
  •   1
Отговори
# 375
  • София
В първи пост има линкове.

# 376
  • Бургас
Аз също не съм чувала тази авторка, а чета много и основно на английски. В goodreeds има списък с нейни книги-там може да се ориентирате коя книга от коя поредица е и какъв е реда за четене.На английски може да търсите в ebookhunter.net и libgen.ee

# 377
Благодаря, ще погледна !

Аз също не съм чувала тази авторка, а чета много и основно на английски. В goodreeds има списък с нейни книги-там може да се ориентирате коя книга от коя поредица е и какъв е реда за четене.На английски може да търсите в ebookhunter.net и libgen.ee
[/quote]

# 378
Започнах този фен превод "Докато смърта ни раздели" на Белла Дж., но това  безмислено прехвърляне в миналото ( което не е чак толкова отдавна )  и баналния сюжет ме отказаха.
Другия фен превод на Джоди Малпас " Изкусни лъжи" също греда, все едно не е същият автор.

# 379
Започнах този фен превод "Докато смърта ни раздели" на Белла Дж., но това  безмислено прехвърляне в миналото ( което не е чак толкова отдавна )  и баналния сюжет ме отказаха.
Другия фен превод на Джоди Малпас " Изкусни лъжи" също греда, все едно не е същият автор.

За превода не мога да кажа, определено е от баналните, но има и различни елементи от обичайните в историята и за това ми хареса. А и все пак си държа на втората част, за да разбера края на историята…

# 380
Във ФБ качиха  тази книга. Чели ли сте я? Да не е някаква фантасмагория ?
Дженифър Л. Арментраут - Братя Гембъл кн.1
Тя ще го накара да загуби контрол…
Мадисън Даниелс боготвори най-добрия приятел на брат си още от деца. Всички смятат, че тя и Чейс Гембъл биха били страхотна двойка, но има два основни недостатъка в тяхната логика.
1) Чейс се е заклел да няма връзки от никакъв вид и
2) след размиване на границата между приятели и любовници за една нощ преди четири години, те не могат да спрат да се карат.
...
Прочетох я, кратка и приятна история, нищо общо с познатата ми Дженифър Л. Арментраут (т.е. никакви фантасмагории). Класически романс, даже леко глуповат на моменти за мен. Като цяло- разтоварваща любовна книжка.

# 381
  • Бургас
Тази книга не съм чела все още
https://www.goodreads.com/book/show/35378505-bane
Дали да я започвам

# 382
  • Бургас
Тази книга не съм чела все още
https://www.goodreads.com/book/show/35378505-bane
Дали да я започвам
Да въпреки, че за мен бе май най-малко интересна от поредицата.
Лина, погледни и препоръчаната от milenaka, не е Шен, Рина или ПенитУ, но е добра спрямо последните бози, които прочетох.

# 383
  • Бургас
Аааа, видях я.
Но сега покрай Скандален се сетих за тази поредица.
А Шен през януари ще пусне историята и на Лев и Бейли.

# 384
Моля, тези, които са чели Кейт Стюарт - "Ятото" и "Изход" да дадат информация за сюжета в спойлер.
Принципно любовни романи ли са и най-вече, свързани ли са?
Една и съща история ли разказват, но през погледа на момичето и момчето или продължават историята, но през различни погледи?
И последен въпрос - могат ли да се намерят в електронен вариант или още са нови?

# 385
  • Бургас
Принципно са любовни романи, де факто не са.
От типа на Покварени, ама сякаш още по сложно

# 386
Ако няма тройки и групово, съм склонна да ги прочета.
Няма, нали?

# 387
  • Бургас
Ladychar86,съветвам ви да си изберете друга книга

# 388
Ако няма тройки и групово, съм склонна да ги прочета.
Няма, нали?
Има. В повечето Reverse Harem-и има такива сцени - MFM; MM; MFMM; MMMF и т.н., ако не понасяте подобни неща, по-добре пропуснете и си четете стандартни романси.

Последна редакция: нд, 11 юни 2023, 12:56 от Nabia

# 389
Дата на издаване: 20.06.2023 г.

Професор Джеремая Поуст е последният човек, когото Алекс Торес очаква да завари в западащия, обитаван от призраци бар на баба си Лорета в затънтеното канзаско градче Фрийдъм. Алекс, световноизвестна барманка с хиляди последователи в социалните мрежи, е зрелищно уволнена от работа и единственият й шанс да съживи кариерата си е да върне семейното заведение към живот.

Очаква я неприятна изненада – баба ѝ съвсем не е готова просто да ѝ отстъпи бара и да гледа как Алекс изтрива и последните следи от мексикано-американското си наследство, превръщайки го в поредното твърде скъпо и претенциозно хипстърско заведение за богати колежанчета. Някога двете жени са били безкрайно близки, но днес отчуждението и гневът са се настанили помежду им.

Татуираната, сексапилна жена е последният човек, когото Джеремая си е представял, когато е слушал историите за внучката на Лорета Алехандра. Младата жена нахлува в живота му като торнадо и се настанява не само в съседната стая на втория етаж, но и в мислите му. И по-лошо – в среднощните му фантазии.

Джеремая също иска да получи сградата, в която се намира барът, за да я превърне в музей на местната история и култура. Съревнованието между двамата се усложнява не само от експлозивната страст, пламнала между тях, но и от намесата на тайнствен предприемач, който изкупува всички изоставени имоти по улица „Милагро“…

Дръзка като текила и изкусителна като летен коктейл, „Вечер на улица Милагро“ е история за горещи страсти, семейни тайни и завръщане у дома.

Общи условия

Активация на акаунт