За тези, които четат любовни романи № 44

• 82 161
  • 820
  •   1
Отговори
# 360
  • в сърцето на един мъж...
О, на Icebreaker отдавна съм хвърлила око, но все не остава ред.

Ох, това го купих преди два дни на дъщеря ми, прибираме се и отваряме и вътре пише - не се препоръчва под 18 години Grin Викам дъще, тва ще го чета аз Simple Smile

# 361
Здравейте! Някой чел ли е книгите на Мария Устинова ,,Продадена невеста"? Интересни ли са?

# 362
Здравейте! Някой чел ли е книгите на Мария Устинова ,,Продадена невеста"? Интересни ли са?
Ако говорите за тези в рулит- не ми хареса превода (меко казано Grinning ), а и историята ми е банална.

# 363
Дата на издаване: 14.06.2023 г.

Джейсън Торн... Приятел от детството на брат ми. О, колко глупаво бях влюбена в него. Джейсън беше първото момче, което ме накара да се изчервя, първото ми “официално” влюбване. Звучи красиво, нали? Това вълнение, което кипи в сърцето, онези пеперуди, които усещате за първи път в стомаха – той беше причината за всичко. Но можете да живеете в този приказен свят само докато не смажат надеждите и мечтите ви и след това не стъпчат сърцето ви... уж за добро. Днес Джейсън Торн е филмова звезда, мъжът, който кара жените от всички възрасти да полудяват, този, по чиято трапчинка всички припадат. Мислите ли, че той е и вашата мечта? Със сигурност не е моята, не и когато не успявам дори да го погледна в очите.
Коя съм аз? Аз съм Олив, новоизлюпена писателка. Всъщност аз съм авторът на книгата, която вдъхнови филма, в който той ще участва. Напоследък съм позната и като щастливото момиче, което е на път да стане съпруга на Джейсън Торн. Може би отново си мислите, че всичко това е сбъдната мечта? Не, не сте дори близо до истината... Защото да обичаш Джейсън Торн е самостоятелен филм, такъв, който съдържа доста горещи сцени, способни да изпепелят ума и да те накарат да го последваш навсякъде. # Booк Tok сензация

# 364
  • Бургас
Във ФБ качиха  тази книга. Чели ли сте я? Да не е някаква фантасмагория ?
Дженифър Л. Арментраут - Братя Гембъл кн.1
Тя ще го накара да загуби контрол…
Мадисън Даниелс боготвори най-добрия приятел на брат си още от деца. Всички смятат, че тя и Чейс Гембъл биха били страхотна двойка, но има два основни недостатъка в тяхната логика.
1) Чейс се е заклел да няма връзки от никакъв вид и
2) след размиване на границата между приятели и любовници за една нощ преди четири години, те не могат да спрат да се карат.
...

# 365
Тази авторка не пише ли фантастика ?

# 366
  • Бургас
Пише фантастика, но явно тази книга я издава под другото име Джей Лин -имаше две преведени книги на българския даже- и тогава си пише за нормални неща

Последна редакция: нд, 04 юни 2023, 20:50 от Не се сърди, човече

# 367
Импулсивно си взех от панаира на книгата "Никога достатъчни. След края на завинаги" на Симона Стоева и доста ми хареса (макар че си бях казала, че няма да я купувам, не знам какво ми стана Smile ) Миналата година прочетох "Всички ние сме мечти" - не ме грабна особено. Но в тази ми хареса развитието на персонажите, отношенията между главните герои. Засегнала е важни теми като домашното насилие, отношение и доверие между деца и родители, преодоляване на страхове... Има си описателната част, но не ми дойде в повече, а аз не харесвам безкрайните описания Simple Smile Та препоръчвам я, ако някой ѝ се чуди Yum

# 368

Той е откраднал самоличността ѝ. Сега иска да отнеме живота ѝ. Докъде ще стигне тя, за да си върне отнетото?

Новият трилър на Нора Робъртс разказва за смразяващото коварство на един мъж и за борбата на една жена да си върне живота.

Морган Олбрайт, дъщеря на военен, най-сетне се е установила в приятен квартал в предградията на Балтимор. С работата си като барманка и с помощта на съквартирантката си Нина, Морган успява да погасява вноските по ипотеката. Веднъж с Нина организират вечеря и посрещат в дома си Люк, чаровен компютърен специалист, с когото Морган се е запознала в бара. Оказва се, че е пуснала в дома си чудовище – парите и бижутата са изчезнали, колата я няма, а Нина е убита.

Люк е хладнокръвен измамник, който си набелязва определен тип жени, краде пари и самоличности и накрая постига истинската си цел – убива.

Фактите, които агентите от ФБР разкриват, са смразяващи. Не Нина е била мишената на убиеца, а Морган. Кошмарите тепърва започват. Тя е принудена да отиде при майка си във Върмонт и да опита да изгради живота си отново. Убиецът обаче още е на свобода и преследва нови жертви. И не е забравил за Морган.

# 369
  • Бургас
Тази книга на Нора Робъртс любовен роман ли е? Никак романтично не изглежда според анотацията

# 370
Ами предполагам, по принцип в книгите на Нора винаги я има любовната история, поне досега винаги е било така.

# 371
  • Бургас
Да похваля това (поне засега – на около 1/3 съм) – https://www.goodreads.com/book/show/62693670-king-of-heartbreak

Скрит текст:
Двамата се мразят в началото, богати са (той повече, много известен адвокат е), има психопат, който се опитва да я натопи за убийство... Засега това. Романтичен трилър е.
milenaka , дочете ли я?  И аз я започнах, минах половината, харесва ми и все още се лутам в предположения кой е прихопата?!
Скрит текст:
спойлер
Скрит текст:
приятелката от детството заради, която излъга, лелята, сестрата на Рафаел..........имам усещане, че е жена, пък силуета от бара с качулката, казват, че е висок, значи може и тези ми предположения да са грешни

# 372
  • София
Още не съм Joy

# 373
  • Варна
Направо си подскачам от щастие.

Болка.

Започва от краката ми, разпростира се нагоре по тях, разгръща се в стомаха ми и си проправя път към гърлото ми, експлодира зад очите ми, в мозъка ми и аз изплаквам, но само в ума си, безполезните ми ръце все още са проснати върху подлакътниците и съм сигурна, че ще ме убие, но... тогава той се усмихва.

И си тръгва.

Джулиет Ферърс не е тази, за която се мисли.

Нищо в света ѝ не е такова, каквото изглежда. Мисли си, че най-накрая е победила Възобновителите. Мисли си, че най-сетне е поела контрола върху живота си, силите и болката си в свои ръце. Но всъщност само е започнала да разнищва лъжите, съпътстващи живота ѝ. И пред нея има два избора:

Да бъде оръжие. Или да бъде воин.

Този път не е сама. По-силна, по-смела и по-издръжлива отвсякога, Джулиет ще се бори за живота и любовта си, заедно с приятелите си. Но първо ще трябва да оцелее след битката, развихрила се в собствената ѝ глава.

Трябва да си спомни коя е.

Планираната дата на издаване е 24 юни 2023.

# 374
Здравейте,
Току що свърших книгата на Bella Jewel - Till Death част първа и доста ми допадна. Видях, че вече я има и преведена на БГ в Рулит ( мисля че е фен превод , така че не знам какво е качеството). Въпросът ми е как така не съм чувала за тази авторка до сега? Не успях да открия никакви нейни книги на български.
Също така някой знае ли къде мога да си намеря втората част на английски, защото определено мисля че на български не се намира нищо нейно.
Благодаря ви Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт