За тези, които четат любовни романи № 44

• 82 229
  • 820
  •   1
Отговори
# 345
  • Смолян

1: ЮЖНИ БУРИ • БРИТЪНИ С. ЧЕРИ • в предварителни поръчки 👉 egmontbulgaria.com 💥 В книжарниците от 3 юни. 🏰

🔖 Не можех да спра да чета. Британи Чери е самото съвършенство! – Анна Тод

🧭 Книга първа от поредицата КОМПАС 🧭

След като бракът ми приключи, оставих градския живот зад гърба си и се преместих в малкото градче Хейвънбароу, за да започна отначало. 🔥 Това, което не очаквах, беше да се окажа привлечена от черната овца на града. Наричаха го неудачник. Студен. Мъж с мрачно минало.🖤

Джакс ми помогна да се отърва от багажа, който носех със себе си. Беше търпелив към болката ми и нежен към белезите ми. Беше спокойствието по време на бурята, развихрила се вътре в мен. 🌪️

Ала когато миналото и на двама ни се завърна, за да преследва настоящето ни, бързо осъзнахме, че понякога любовните истории не завършват по начина, по който сме се надявали. 💔

🎬 Ако сте любопитни какво още сме ви подготвили със знака на #Уо, не пропускайте да ни следите! В края на следващата седмица ще ви покажем издателските ни акценти за второто полугодие. 💥

# 346
Оххх обожавам тази поредица, изобщо всичко от Британи Чери обожавам. Страхотна авторка, която в един момент те разсмива, а в следващия ти разбива сърцето. Конкретно за тази поредица, любима ми е третата книга за Деймиън и много се надявам Егмонт като са се хванали да я издадат цялата.

Не знам дали преди съм я препоръчвала, но днес завърших и последната засега излязла книга от тази поредица на Саманта Йънг https://www.goodreads.com/series/273331-true-immortality и мога да кажа, че поредицата е много добра. Доста интересно ърбън фентъзи, в което си има всичко - вампири, върколаци, фей, митология и чието действие се развива в по-голямата си част в Европа, Великобритания, а в последната книга и в Япония. Изобщо много ми хареса и препоръчвам за тези които харесват жанра.

Последна редакция: пт, 26 май 2023, 20:51 от mi666i

# 347
  • Бургас
Домъчня ли ви за Мегън Марч ?
Скрит текст:
   Coming in 2023 from New York Times bestselling author Meghan March as she returns to the world of the cult-favorite and unforgettable Lachlan Mount.
REDEMPTION
BY MEGHAN MARCH
My daughter was kidnapped.
My sanctuary violated.
My best friend murdered.
My empire is crumbling before my very eyes.
There’s no retirement plan for the boogeyman.
I never cared about that before.
Now that I have a family, everything is different.
I can never put my daughter at risk again.
I don’t want this life for her.
But I can’t undo the things that I’ve done.
I can’t bring back the lives I’ve taken.
Everyone knows Lachlan Mount doesn’t deserve a second chance.
But maybe—just maybe—a man like me can still find redemption. 
Кой беше този? Че аз помня само един от всичките и герой Wink

# 348
Скрит текст:
Домъчня ли ви за Мегън Марч ?
Скрит текст:
   Coming in 2023 from New York Times bestselling author Meghan March as she returns to the world of the cult-favorite and unforgettable Lachlan Mount.
REDEMPTION
BY MEGHAN MARCH
My daughter was kidnapped.
My sanctuary violated.
My best friend murdered.
My empire is crumbling before my very eyes.
There’s no retirement plan for the boogeyman.
I never cared about that before.
Now that I have a family, everything is different.
I can never put my daughter at risk again.
I don’t want this life for her.
But I can’t undo the things that I’ve done.
I can’t bring back the lives I’ve taken.
Everyone knows Lachlan Mount doesn’t deserve a second chance.
But maybe—just maybe—a man like me can still find redemption. 
Кой беше този? Че аз помня само един от всичките и герой Wink

„Безмилостен крал“ е поредицата за Лаклан Маунт.

# 349
Интересно, той намери своята голяма любов. Какво ли ще стане в тази книга

# 350
Отвличат дъщеря им явно.

# 351
  • Бургас
И някакви други работи им се случват

# 352
  • Пловдив
Момичета, чета "Любов от втори поглед " по препоръка от темата и много ми харесва. Написана е увлекателно, въпреки че главната героиня в началото доста ме дразнеше със своята първосигналност. Преди нея пък свърших "Забранено привличане" на Пенелъпи Уорд, но тя се оказа поредната "нищо особено " книга, леко скучна е и като цяло не си заслужи отделеното време.

# 353
  • Варна

Многото лица на физика теоретик Елзи Ханауей най-накрая я застигат.

През деня тя е асистент, който се труди върху оценяването на лабораторни упражнения и преподава термодинамика с надеждата да получи титулярно място в Масачузетския технологичен институт. Вечер младата жена компенсира липсата на заплата, като се представя за фалшиво гадже. Занимание, което ѝ се отдава, понеже с годините е усъвършенствала способността да се харесва на останалите, а това ѝ помага да бъде такава, каквато иска клиентът.

Но не щеш ли, внимателно изградената вселена на Елзи се срива. Виновникът е Джак Смит – дразнещо привлекателният и мрачен по-голям брат на любимия ѝ клиент. Той е и хладнокръвният експериментален физик, който е съсипал кариерата на нейния ментор и е подкопал репутацията на теоретиците навсякъде по света. И същият този Джак, който сега участва в комисията по подбор на кадри за Масачузетския технологичен институт, застава между Елзи и мечтаната от нея работа.

Д-р Ханауей е готова да излезе на бойното поле, но как ще се справи с откровеността? Ще може ли да бъде себе си, когато е с него? И дали, попадайки в орбитата на експериментатора, най-накрая ще се изкуши да приложи на практика и най-запазените си теории за любовта?

Планираната дата на издаване е 17 юни 2023.

# 354
  • Бургас
Тези хипотези, теореми и най-малки общи кратни за /от/на любов хич не съм ги чела. Стават ли?

# 355
  • Варна
Тези хипотези, теореми и най-малки общи кратни за /от/на любов хич не съм ги чела. Стават ли?

Аз съм чела първата и ми хареса. Сладка книжка беше.

Скъпи читатели, представяме ви част от издателските ни акценти за второто полугодие на 2023 г. с логото #Уо, Книги за любов без предразсъдъци. 💥 Нямаме търпение всички тези вълнуващи заглавия да се появят на български език. А когато ви разкрием какво сме подготвили, сигурни сме, че ще се присъедините към нас! 🤩 🤩
❣️ ЛЮБОВ НА ТЕОРИЯ на АЛИ ХЕЙЗЪЛУУД е блестящ пример защо четем романтични книги. Идеално забъркана рецепта от хумор, красива история и нетипични герои. 🧲 Излиза в съзвучие със #световната #премиера.
❣️ 1: THE AIR HE BREATHS на БРИТЪНИ С. ЧЕРИ поставя началото на поредицата #Elements. Затрогваща и изпълнена със страст история за обичта, себеоткриването и преодоляването на болката, изпълнена със страст. 🔥
❣️ 1: ICEBREAKER на ХАНА ГРЕЙС е първа книга от серията #TheUCMH. ❄️ Макар да е дебют за авторката, романът ще спечели сърцата и на най-придирчивите читатели. Страхотните закачки между героите и тяхната емоционална интелигентност само носят още бонус точки. ⛸️
❣️ #2 EASTERN LIGHTS на БРИТЪНИ С. ЧЕРИ е втора книга от поредицата #Компас. 🧭 Внимание, предупреждаваме, че има опасност да се пристрастите към героите! Наелектризираща сюжетна линия, непредвидими обрати и емоционална дълбочина.
❣️ THE LONG GAME на EЛЕНА АРМАС по традиция ще се появи в съзвучие със световната премиера. Бавно и сладко изгаряща история с духовити диалози и очарователни герои. Елена Армас бележи гол след гол! ⚽
❣️ GUY'S GIRL на EMMA NOYES е красива приказка с незабравими герои, която ще ви кара неусетно да прелиствате до последната страница. Отброяваме дните до световната премиера! 🌺
Пожелаваме ви незабравимо лято, изпълнено с романтика и вдъхновение! А ние вие обещаваме още изненади. 💋 А кои заглавия от списъка нямате търпение да прочетете?

https://www.facebook.com/1056755712261658/

# 356

На мен ми харесаха и двете. Интересни са и са различни като тема от стандартните, с които сме заляти напоследък.

# 357
  • Бургас
О, на Icebreaker отдавна съм хвърлила око, но все не остава ред.

# 358
  • София
Да похваля това (поне засега – на около 1/3 съм) – https://www.goodreads.com/book/show/62693670-king-of-heartbreak

Двамата се мразят в началото, богати са (той повече, много известен адвокат е), има психопат, който се опитва да я натопи за убийство... Засега това. Романтичен трилър е.

# 359
Аз също харесах и двете книги на Али Хейзълууд.  Наистина нещо различно и добре написано има си всичко - забавни реплики, любовни сцени без да е пошло и най вече може да се научи нещо ново.

Общи условия

Активация на акаунт