За тези, които четат любовни романи № 44

• 82 093
  • 820
  •   1
Отговори
# 435
  • в сърцето на един мъж...
Възможно е, ама тя май още и на английски не е излязла или нещо подобно.

# 436
Момичета, чете ми се някоя много драматична любовна история, в която влюбените срещат много перипети преди да завършат с хепи енд. Може да е от историческите любовни романи, но ако има такава от по-съвременни авторки.
Моля, препоръчайте ми няколко заглавия на български!

# 437
Дата на издаване: 30.06.2023 г.

Ако обичаш някого, нищо друго не трябва да има значение. Трябва да направиш всичко възможно, за да бъдеш с него.

Мак е бивш морски пехотинец.

Би трябвало да може да издържи на всичко. Би трябвало да устои на изкушението да спи с дъщерята на шефа, която му е и колежка, и бавачка на децата му, и е с десет години по-млада от него. Но волята му не се оказва толкова силна.

Защото Франи е неустоима.

Това, което не е подозирал, е, че и тя самата е луда по него. Желае от все сърце да бъде част от живота му, да му помогне да се справи с проблемите, които за него изглеждат неразрешими. Франи разбира, че двамата са перфектната двойка. Допълват се идеално в леглото, работят добре заедно. Децата му я обожават, а той ѝ помага да намери увереността, която винаги ѝ е липсвала, за да започне самостоятелна кариера и да прави това, което обича.

Свободен ли е обаче той да обича? Животът му е хаос, съпругата му го е изоставила и той едва се справя с огромните отговорности на самотен баща. Може ли тогава да осигури на Франи живота, който тя заслужава? Изпълнен със съмнения, Мак прави опит да скъса с нея, да жертва щастието си, за да направи това, което смята за отговорно.

Но ще му позволи ли Франи да избяга? Макар че винаги досега други са решавали вместо нея, този път е различно. Тя трябва да намери необходимата увереност, за да не загуби мъжа, когото обича, и живота, за който винаги е мечтала.

# 438
В книгите на Никол Калева има ли
По- еротичне сцени?
Мнение за виж ме Simple Smile
Чела съм първите две, нямат. Виж ме е много добра, лично за мен е по-добра от Всичките ми ангели. Третата съм я взела, но още не съм стигнала до нея.

# 439
  • Варна
В книгите на Никол Калева има ли
По- еротичне сцени?
Мнение за виж ме Simple Smile
Чела съм Всичките ми ангели и Под повърхността и има еротични моменти, но не са много и не са много описателни. Под повърхността ми хареса повече.

# 440
Здравейте, някой чел ли е книгите "Чета те като книга" на Емили Хенри и "Среща
между редовете на Мелиса Фюргюсън?

# 441
"Чета те като книга" на мен ми хареса.

# 442
Прочетох "Това, което никога не приехме". И преди да споделя впечатленията си, ще кажа, че основната грешка, каквато беше моята, която в никакъв случай не бива да допускате, е да я започнете, когато сте настроени за исторически любовни романи. Аз тъкмо бях изчела един хубав такъв и още бях на вълна исторически, когато реших да си я купя.
Поради тази причина, първите няколко страници, макар и написани интересно и увлекателно, не ми направиха особено впечатление, защото просто все още бях на друга вълна.
    Така че, отворете тази книга, когато вече сте на тема съвременни романи.
   Книгата е наистина много особена. Не знам как да я опиша.
   Внимание - спойлер!
   Ако сте любител на онези романи, в които главната е нова в малък град, в който жителите са изключително интересни и направо се влюбваш и в тях - значи това е вашата книга.
     Ако обичате историите за това как в роман се отглежда дете, значи това е вашата книга.
    Ако обичате главните да се разделят за известно време - нещо, което аз обожавам - значи трабва да схрускате този роман за закуска.
    Буквално - тук има всичките ни любими неща - като почнем от вече споменатото, преминем през интригата на съвсем лек любавен триъгълник (който всъщност не е триъгълник, а просто главният ревнува - е, в началото може би има защо), булка беглец, главен 4 в 1 - враг, съсед, шеф и любим; закрилящ най-добър приятел, куче, прекрасни родители на главната... И още много, много второстепенни интересни герои, чиито истории се очаква да се развият в следващите романи...
Разбира се - не на последно място - бивш годеник насилник, сестра близачначка злодей, екшън и накрая най-важното - драма с поука, която човек извлича не накрая на книгата, а тя му е поднесена още на първата страница.
Какво повече да иска човек от една книга?
Буквално всеки сюжет, за който се сетите, го има тук...
Наистина - предупреждавам - действието е изключително динамично и на някой може да му се стори твърде "твърде". Тоест да му дойде малко примножко.
   На пръв поглед - от гореспоменатото, човек си прави заключение, че този роман е "манджа с грозде" и може и да има право. Но аз така умело написана манджа с грозде, скоро не съм яла - пардон - чела!
   Така, че...
    Пригответе се за търпение... Отделете си нужното време, защото са бая страници...
    Бъдете доста съсредоточени да запомните всички персонажи... И накрая й се насладете на тази нестандартна история... Обещавам ви, че края е доста слъзлив и романтичен - точно по моя не по-малко слъзлив и романтичен вкус, но е и доста нестандартен край - е, няма да издавам всичко...
     Нека останете и малко изненадани накрая от някои развития.
    В заключение - доста странна, но и наистина изненадваща история.

# 443
Момичета, чете ми се някоя много драматична любовна история, в която влюбените срещат много перипети преди да завършат с хепи енд. Може да е от историческите любовни романи, но ако има такава от по-съвременни авторки.
Моля, препоръчайте ми няколко заглавия на български!

Препоръчвам ви ,, Чудо от дълбините на сърцето '' на Мария Цикалова. Трябва лично да и пишете за да си поръчате . Уникална книга . Не е точно любовна история . Пише се за една жена , която забременява и научава , че чака близнаци , но по - нататък прочетете книгата за да разберете какво се случва . Наистина мен много ме разчувства ...

# 444
  • София
Реших да хвърля едно око на "Изкусни лъжи" от Джоди Елън Малпас. Явно не се разбирам с тази авторка. Така и не дочетох "Този мъж".

# 445
  • Варна
Случайно попаднах на едно видео за тази книга https://www.goodreads.com/book/show/123195675-captured Та викам, ако някой си пада по тоя жанр, да я сложа тука. Аз малко се шашнах от това, което каза момичето, а именно
Скрит текст:
че двама брата си харесват и отвличат момичета и не спират да ги изнасилват, докато накрая момичетата просто не умират. Отървават се от тялото и си вземат нова жена.
Ама толкова романтично ми стана като чух това Laughing

# 446
  • Бургас
Тя цялата книга ,така като чета, е оле-мале. Изненада съм,че някои я е прочел ,че е оценки е дал в гудрийдс

# 447
Случайно попаднах на едно видео за тази книга https://www.goodreads.com/book/show/123195675-captured Та викам, ако някой си пада по тоя жанр, да я сложа тука. Аз малко се шашнах от това, което каза момичето, а именно
Скрит текст:
че двама брата си харесват и отвличат момичета и не спират да ги изнасилват, докато накрая момичетата просто не умират. Отървават се от тялото и си вземат нова жена.
Ама толкова романтично ми стана като чух това Laughing

Хаха, а аз си мислех, че по-зле от Аделайн няма накъде. Явно обаче имало... Sweat Smile

# 448
  • Враца
Зачетох без големи очаквания Bless Your Heart, на около 70% съм и много приятно ме изненада. Каубой с татуировки и най-добрата приятелка на сестра му. Много леко, вероятно предвидимо четиво, идеално за лятото Simple Smile.
Дано в последните 30% не ме разочарова.
Браво на на Сиела за Мелани Харлоу. Любима ми е тази поредица, дано има интерес и издадат всичките.

# 449
  • Бургас
Здравейте, някой чел ли е книгите "Чета те като книга" на Емили Хенри и "Среща
между редовете на Мелиса Фюргюсън?
"Чета те като книга"  много ми харесва, но аз обичам Емили Хенри, която не пише еротични любовни романи. Ако очакванията са за такъв, няма да ти хареса. Книгите и са изпълнени с хумор, добре написани, съвсем мой тип.
Прочетох "Експеримент Истинска любов" на тандема Кристина Лорен. Оказа се книга втора на "Уравнение за влюбване", която не съм чела, но може да се чете като самостоятелна история. Забавна е, но никак не обичам книги в които жените са твърде напористи, просто не ми харесва. Дребна похотлива азиатка на 37години ......... и това ми омръзна до болка, последните прочетени книги поне 2/3 са с азиатка и сдържан грамаден великан със златно сърце, 33 годишен. Сюжета се развива в реалити тип Ергенът, но тя е целта на ухажване. Една на вид невъзможна връзка и т.н. Ако не ви пречи нещо от горе описаното има шанс да ви хареса много. 4* ама са и много 3.5 ако трябва да съм коректна.
"Неонови богове", също прочетена на скоро е пълна тъпня с много еротика.
Идол и Мениджърът на Кристен Калихан са идея по-добри.
Queen Charlotte на Джулката ми  върви бавно и тегаво, щот ме депресира, че кралят има психични проблеми.
Слушам Брулени хълмове и ми харесва, но и тя за момента все още не е любовна, там пък любовта е депресираща  и токсична.
Пробвах се с Hate & Love Duet #1
He Hates Me Isabella Starling  Rina Kent и това категорично не е Рина К, отвратително брутална книга с убийства, стигнах до 30% и я зарязах.

Последна редакция: вт, 20 юни 2023, 11:21 от . Яна .

Общи условия

Активация на акаунт