За тези, които четат любовни романи № 44

• 82 070
  • 820
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Случайно попаднах на едно видео за тази книга https://www.goodreads.com/book/show/123195675-captured Та викам, ако някой си пада по тоя жанр, да я сложа тука. Аз малко се шашнах от това, което каза момичето, а именно
Скрит текст:
че двама брата си харесват и отвличат момичета и не спират да ги изнасилват, докато накрая момичетата просто не умират. Отървават се от тялото и си вземат нова жена.
Ама толкова романтично ми стана като чух това Laughing
Scream
Зачерквам с дебелия маркер.

# 451
  • Бургас
.Яна. като пишат в дует обикновено едната пише една част от книгата ,другата дописва. Може би не си стигнала частта на Рина?
Мелани Харлоу ми е адски посзната като име. Нещо друго да сме обсъждали/чели от нея?

# 452
  • Варна
Четат ми се любовни романи за рицари и въобще средновековни тръпки. Всичко, което намирам съм го чела. Основно авторки, които бяха издавани преди няколко години. Предложете ми нещо, само да е на български или руски. Не знам достатъчно английски, за да ми е кеф да чета на него романи.

# 453
От много време ми се чете нещо по-неочаквано, защото все краят ми е супер предвидим, та въпроса ми е имате ли предложения за мен?

# 454
  • Бургас
Тази книга я знам.Нямам нищо против да я прочета и на български. Има и още една -за сестрата на главната героиня                                                                                                                                                                                                                         https://www.ciela.com/toj-ne-e-mojat-romeo.html?fbclid=IwAR3FKnc … Iuujy61YgHBqiz8oU

# 455
Момичета, ,,Ятото" що за книга е ? Мисля, че беше коментирана и сравнена с книгите на Пенелопе Дъглас 🙄. Това ли беше книгата с оргии? Thinking

# 456
  • Бургас
Момичета, ,,Ятото" що за книга е ? Мисля, че беше коментирана и сравнена с книгите на Пенелопе Дъглас 🙄. Това ли беше книгата с оргии? Thinking
Тази е да. Не е за всеки вкус

# 457
  • Euskal Herria
Цитат
Всичко започва с една лъжа в Деня на Свети Валентин.
💃 Когато красивата млада жена сяда неканена на масата му, Джак е готов да я изгони на секундата. Коя е тя? 🎙Репортерка, която иска да изрови още някой скандал от личния му живот? 🏈 Поредната почитателка, готова на всичко, за да се вмъкне в леглото на професионален футболист? 🔪 Някоя луда преследвачка на знаменитости? Не, тя е библиотекарка. На среща с непознат, с когото очевидно го е сбъркала. 👩‍❤️‍💋‍👨
🌶 Неустоимо привлечен от младата жена срещу себе си, Джак я оставя да го мисли за някой друг. Ще ѝ каже истината, разбира се, но по-късно. 🌅 На сутринта, след като е опознал и последното кътче от изкусителното тяло, скрито под строгите ѝ на пръв поглед дрехи. А под тях се крие пожар от дантела и пайети, по-горещ и от най-пламенните му фантазии. 🔥🔥🔥
👀 Когато се събужда в леглото на непознатия, Елена иска просто да си събере дрехите и да се изнесе от там с достойнство. 💄 Особено след като е намерила бележка, в която мъжът от предната вечер е написал истинското си име … и телефонен номер. Само че нещо липсва – уникален, ръчно изработен чифт бикини, един от моделите, които младата жена шие тайно в ателието си. 👙 Провокативното творение ѝ трябва за среща с модна компания… и явно ще трябва да открие нахалния футболист, който го е задигнал и да си го вземе обратно. На всяка цена. 🔥
🎭 Това, което трябваше да бъде само една страстна нощ без имена и задръжки, се усложнява безкрайно, когато Джак се оказва в ролята на Ромео в същата пиеса, в която Елена ще бъде Жулиета… 👩‍❤️‍💋‍👨
💥 Никой от двамата не може да отрече 🌶 страстта 🌶 помежду им. Но има ли място за нещо повече?...

Някой има ли впечатления от тази книга?

# 458
  • Бургас
Да, аз. Ако харесваш стила на авторката ще харесаш и тази. На мен ми хареса. Ще я прочета и на български. От тази серия има още една книга -за сестра на главната.

# 459
Аз си обичам книгите на Илса. Радвам се, че издават тази двулогия /втората е за сестрата на главната от тази книга/. Всъщност е доста забавна поредица, която леко ми напомня като стил на Чикаго Старс на СЕФ. Определено препоръчвам.

# 460
  • Бургас
Само не намразвайте сестрата Wink

# 461
Аз си обичам книгите на Илса. Радвам се, че издават тази двулогия /втората е за сестрата на главната от тази книга/. Всъщност е доста забавна поредица, която леко ми напомня като стил на Чикаго Старс на СЕФ. Определено препоръчвам.

как се казва книгата?

# 462
  • Бургас
"Той не е моят Ромео ",Сиела ще я издават в края на месеца
Това са книгите
https://www.goodreads.com/series/281844-the-game-changers

# 463
  • София
Да, аз. Ако харесваш стила на авторката ще харесаш и тази. На мен ми хареса. Ще я прочета и на български. От тази серия има още една книга -за сестра на главната.
На мен анотацията ми звучи супер забавно и интересно.

# 464

Когато всичко се разпада, за какво друго да се хванеш, освен за надеждата – колкото и ефимерна да ти изглежда?
За Брук Търнър Съдбата е подготвила достатъчно горчиви хапове, поднесени със скоростта на бърза закуска, каквато никога не би си поръчала. Един стряскащ среднощен звън я изстрелва към болницата, където е баща є, което кара гаджето й да мрънка (отново) за проваленото им пътуване до Флорида, вместо да й помогне поне с куфара. А скоро след това я връхлита изненадващото прозрение, че от години до нея всъщност няма никой и мечтите й за любов, красива като приказка, са само илюзия. И колкото и да си повтаря, че не се нуждае от никаква приказка, горчивината не я напуска. Това, което тя не очаква, е, че Съдбата ще я запрати от Сиатъл чак в Сан Диего. Там, в една тясна мансарда под наем в „Малката Италия“, сърдито я посреща Лука Д‘Анжело, самотен баща на малка дъщеря, за която трябва да
се бори...Само тази красива „натрапница“ му липсваше, при всичките други грижи...Но ако две разбити сърца туптят така близо едно до друго... остава едно ъгълче, в което плахо се настанява Надеждата. Готова да разцъфти в любов.

Прекрасна книга! Ще се усмихвате през цялото време, докато четете тази сгряваща сърцето, почти истинска история... Е, може да изтриете и някоя издайническа сълза, но тя няма да ви развали удоволствието – животът е сладко и горчиво, а надеждата е винаги до нас!

Дата на издаване: 26.06.2023 г.

Авторка на любовни романи, убедена, че любовта е мъртва, и редактор на романтична проза, срещнал се отблизо със смъртта, създават заедно призрачна история, която кипи от живот.
Флорънс Дей е писател в сянка за една от най-популярните авторки на любовни романи. Проблемът – след приключила неотдавна връзка самата Флорънс вече не вярва в любовта и вдъхновението й е буквално мъртво. Очевидно кариерата й също, защото новият редактор дори не допуска възможността за отсрочка.
Неотстъпчивостта на Бенджи Андор се равнява само на ръста и сексапила му и когато той поставя на Флорънс невъзможен за изпълнение срок за закъснелия роман, тя решава, че е стигнала дъното. После идва новината, която закопава цялото й същество. Баща й е мъртъв и Флорънс трябва да се прибере в родния град, да застане до ексцентричните си роднини в семейния погребален дом и да се сблъска с историите за призраци, преследващи я от дете.
И точно когато си мисли, че не може да е по-лошо, на прага на погребалния дом се появява висок и сексапилен призрак.
Любовта определено е мъртва. Същото важи и за новия редактор на Флорънс. А причината да е още сред живите, ще я накара да преосмисли всичко, което е вярвала за любовта.

Определян за една от най-горещите книги на лятото, „Мъртвите романтици” е роман, който поглежда към смъртта, за да ни зареди с безграничен оптимизъм към живота. С изключителното си чувство за хумор, свежи обрати и дълбока човечност историята, създадена от Ашли Постън, разплаква, разсмива и разтваря сърцето за щастието и любовта.

Последна редакция: сб, 24 юни 2023, 18:45 от mi666i

Общи условия

Активация на акаунт