За тези, които четат любовни романи № 44

• 80 503
  • 820
  •   1
Отговори
# 495
  • Бургас
Лина, относно въпроса
Скрит текст:
убиваше ги човек, който не е от действащите персонажи. Разочаровах се малко, очаквах да е бившата годеница, сестрата на главния и дори приятелката на Ем заради която тя е излъгала преди години, а се оказа, че е непознат образ.

Яна
Скрит текст:
бях убедена,че е нещо свързано с книгата за майката на Емалин. Тя нали е родена преждевремено и я спасяват и някакси си представях,че и тоя е роден тогава и нег го спасяват и става една оплетена история Simple Smile 

"Безмилостен крал " -серията на Марч за Локлан ли беше? Не ми харесва , едвам прочетох първата книга.

# 496
  • Бургас
Яна
Скрит текст:
бях убедена,че е нещо свързано с книгата за майката на Емалин. Тя нали е родена преждевремено и я спасяват и някакси си представях,че и тоя е роден тогава и нег го спасяват и става една оплетена история Simple Smile 
И аз така си мислех, чак нещо ми се скъса нишката, очаквах да са разменени деца, едното расло щастливо, другото не........ ама не е това.

# 497
  • София
Скрит текст:
Лина, относно въпроса
Скрит текст:
убиваше ги човек, който не е от действащите персонажи. Разочаровах се малко, очаквах да е бившата годеница, сестрата на главния и дори приятелката на Ем заради която тя е излъгала преди години, а се оказа, че е непознат образ.

Яна
Скрит текст:

"Безмилостен крал " -серията на Марч за Локлан ли беше?
Не ми харесва , едвам прочетох първата книга.
И аз така, само че не я и дочетох май.

# 498
  • Варна

Имам само едно правило – не спя с врага…

Дори лошите момичета – а всеки ще ви каже, че аз съм такова – си имат някои правила. Най-важното от тях е, че не си лягаме с врага. Особено когато той e арогантният и вбесяващ Джейк Конъли, звездата и капитан на хокейния отбор на „Харвард“.

Отвратително привлекателен и напълно наясно с това, Джейк желае нещо, което не може да има – мен, дъщерята на старши треньора на хокейния тим на „Брайър“. Само дето и аз имам нужда от неговата помощ, за да получа мечтания летен стаж като спортен журналист.

… е, всеки знае, че правилата са, за да бъдат нарушавани…

Трябва да убедя Конъли да се представя за мое фалшиво гадже. Но за всяка фалшива среща той иска… истинска. Което значи, че имам сериозен проблем. Защото нищо хубаво не ме очаква, ако хлътна по Джейк Конъли. Баща ми ще ме убие, приятелите ми ще ме намразят – ще бъда не само лошо момиче, но и предателка.

Но желанието в очите му дава обещания, на които не мога да устоя.

Все пак… който рискува, печели.

# 499
  • Бургас
Момичета, прочетох  Въздухът, който той диша на Brittainy C. Cherry фен превод от читанка. Чудех се дали да не започна следващата на английски и се изненадах, че имената на героите  Alyssa и Logan са ми абсолютно непознати. Не са от приятелския кръг, не са и децата на Тристан и Елизабет?! Има ли връзка между книгите в поредицата Elements?

# 500
  • Бургас
В коментарите на гуудрийдс няма ли написано ? Обикновено някоя добра душа пише кой -кой е.

# 501
Момичета, прочетох  Въздухът, който той диша на Brittainy C. Cherry фен превод от читанка. Чудех се дали да не започна следващата на английски и се изненадах, че имената на героите  Alyssa и Logan са ми абсолютно непознати. Не са от приятелския кръг, не са и децата на Тристан и Елизабет?! Има ли връзка между книгите в поредицата Elements?

При тази поредица книгите изобщо не са свързани помежду си, напълно самостоятелни са и могат да се четат в какъвто и да е ред. Единственото, което ги свързва са заглавията, които са свързани с някой от елементите. На мен любима ми е The Gravity of Us.

# 502
  • Бургас
Излезе ми трейлър на този филм https://www.youtube.com/watch?v=PaB7cGBuCP0 по тази книга https://www.goodreads.com/book/show/123429260-my-fault?ac=1&from … tb2pA5LQJO&rank=2
Някой да е чел книгата или да е гледал филма? Ще има още две книги и още филми

# 503
Излезе ми трейлър на този филм https://www.youtube.com/watch?v=PaB7cGBuCP0 по тази книга https://www.goodreads.com/book/show/123429260-my-fault?ac=1&from … tb2pA5LQJO&rank=2
Някой да е чел книгата или да е гледал филма? Ще има още две книги и още филми

Точно вчера си го свалих и днес съм замислила да го гледам. Голям хайп е в ТикТок и там има хиляди видеа вече. Преди това даже не бях чувала за книгата.

# 504
  • Бургас
Ами книгата е столкова нисък рейтинг, че дори няма да зачета за какво се разказва.

# 505
  • Бургас
Ами книгата е столкова нисък рейтинг, че дори няма да зачета за какво се разказва.
за доведени брат и сестра е
Sugarchen, чакам да кажеш как е филма Simple Smile

# 506
за доведени брат и сестра е
Sugarchen, чакам да кажеш как е филма Simple Smile

Не съм Sugarchen Hug  но за филма мога да кажа, става за гледане. Два часа прилично кино. Не е за Оскар, но не е нещо, с което да заспиш, докато гледаш. 😊

# 507
  • Бургас
Галка, а къде е качен филма. Би ли споделила, моля.

# 508
  • Бургас
Някъде из ю туб мернах целия филм

# 509
Галка, а къде е качен филма. Би ли споделила, моля.
Вчера го дръпнах от Замунда! След като изгледах Beautuful Disaster, който беше трагедия /слаба актьорска игра, историята е представена като пълна боза/. Надявам се този да ми хареса, като не съм чела книгата😁
https://DMCA-removal-from-Google/banan?id=736346&hit=1&t=movie

Общи условия

Активация на акаунт