За тези, които четат любовни романи № 44

• 82 079
  • 820
  •   1
Отговори
# 465
От Илса съм чела само серията "Непознати в любовта" и много ми хареса. Бих препоръчала "Танцувай с мен" на СЕФ. Аз си издирвам "Дина" на Алайна Салах, харесва ми цялата серия Скандал.

# 466
Аз също много харесвам книгите на Сюзън Елизабет Филипс,  но скоро не са издавали нейна книга. Също така на Сандра Браун,  но не блудкавите любовни романи, а тези по- заплетените  с малко интрига.

# 467
  • Бургас
Коя е тази серия на Исла-"Непознати в любовта?

# 468
  • Враца
Вероятно тази - https://www.goodreads.com/series/342488-strangers-in-love

Аз си дочитам King of Wrath и доста ми хареса. Вероятно ще започна и втората.

# 469
Вероятно тази - https://www.goodreads.com/series/342488-strangers-in-love

Аз си дочитам King of Wrath и доста ми хареса. Вероятно ще започна и втората.
Погледнах анотацията на ,, Непознати в любовта " в Goodreads. Дано ги издадат на български.

# 470
  • Бургас
Wa_wa ,закъсняваш Wink Ние вече прочетохме втората и чакаме третата Wink

# 471
  • Враца
Wa_wa ,закъсняваш Wink Ние вече прочетохме втората и чакаме третата Wink
Взимам си бележка веднага Simple Smile Simple Smile. Ама третата чак октомври, добре че не са свързани.

# 472
  • София
Аз на СЕФ четох на футболистите и друга нейна книга така и не ме впечатли. Спрях да се напъвам. Сега слагам в списъка и Джоди Елън Малпас. Е не върви и не върви Artful Lies и толкова. И със Сандра Браун нещо не се разбираме. И с Нора Робъртс също. Явно остарявам и съм склонна на все по-малко компромиси по отношение на четивата. Знам ли?!

# 473
  • Бургас
На СЕФ книгите за футболистите ме бяха интересни какъде около третата книга. Следващите ги прочетох, но толкова. Не ги помня даже. Първата, обаче я четох два пъти Wink
Джоди Елън Малпас я зачеркнап още след първата книга -нещо си мъж(те нали всички са и свързани с този мъж) Не съм прочела нищо нейно повече, а това само по себе си говори нещо при положение, че прочетох няколко книги на Тижан
Сандра Браун пише ли още?
Нора Робъртс не съм чела скоро, така като гледам няма и да прочета. Нищо нейно не ми грабва внимание

# 474
През последната седмица реших най-накрая за прочета поредицата за отрочетата на Вишъс, Дийн, Трент и Джейми на Шен. Започнах с ниски очаквания "Красиво безразсъдство", може би защото мислех, че Дария ще е много дразнеща. Всъщност обаче, книгата много ми хареса, Дария не беше това, което очаквах, с Пен бяха страхотна двойка.
С огромно очакване и нетърпение обаче започнах книгата за Найт и Луна...и тук нещата се сгромолясаха. За пръв път мога да кажа, че намразих книга на Шен.
Скрит текст:
Луна и Найт през по-голямата част на книгата се държаха егоистично и инфантилно. Липсата им на комуникация, начинът по който си връщаха, самите им отношения, бяха незрели и егоистични. Да не говорим, че нараниха толкова хора около себе си, замесвайки ги в проблемите между тях. Които напълно можеха да бъдат избегнати, ако само бяха провели един дълъг и честен разговор по между си.
Да не говорим и за отношението на Найт към биологичната си майка - Дикси. В началото го разбирах, чувствата му, това че й е обиден за изоставянето му, че си има майка, която го е отгледала и Дикси не се вписва в картината на света му. Обаче реакцията му когато разбра обстоятелствата по зачеването му ме ядоса. Да се подиграеш по такъв начин на жертва на групово изнасилване си беше доста ниска топка, дори за него.
И така обаче стигаме до основния проблем, заради който наистина намразих книгата. Смъртта на Роузи. Защо, защо Шен трябваше да избере това да е основният й мотив в книгата. Роузи и Дийн получиха своя щастлив край в  "Ракъс",  бориха се за него, не мисля, че това трябваше да им се случва. Да беше сърцераздирателно, особено сбогуването им, определено повлиява на емоциите на читателя, но мисля, че можеше да разкаже историята на Найт и Луна и без такава развръзка. Още повече, ме ядоса че в края на книгата загатна за връзката между Дийн и Дикси. Честно казано нямах нужда да чета за това. Нямах нужда да разбирам, че Дийн е продължил напред след голямата си любов и е открил нова и то с майката на Найт. И наистина се надявам да не реши да пише цяла книга за тях.

Честно казано чудя се дали да продължавам с Вон или да си дам малко почивка от неприятните емоции, с които ме остави Шен след прочита на "Раненият рицар".

# 475
През последната седмица реших най-накрая за прочета поредицата за отрочетата на Вишъс, Дийн, Трент и Джейми на Шен. Започнах с ниски очаквания "Красиво безразсъдство", може би защото мислех, че Дария ще е много дразнеща. Всъщност обаче, книгата много ми хареса, Дария не беше това, което очаквах, с Пен бяха страхотна двойка.
С огромно очакване и нетърпение обаче започнах книгата за Найт и Луна...и тук нещата се сгромолясаха. За пръв път мога да кажа, че намразих книга на Шен.
Скрит текст:
Луна и Найт през по-голямата част на книгата се държаха егоистично и инфантилно. Липсата им на комуникация, начинът по който си връщаха, самите им отношения, бяха незрели и егоистични. Да не говорим, че нараниха толкова хора около себе си, замесвайки ги в проблемите между тях. Които напълно можеха да бъдат избегнати, ако само бяха провели един дълъг и честен разговор по между си.
Да не говорим и за отношението на Найт към биологичната си майка - Дикси. В началото го разбирах, чувствата му, това че й е обиден за изоставянето му, че си има майка, която го е отгледала и Дикси не се вписва в картината на света му. Обаче реакцията му когато разбра обстоятелствата по зачеването му ме ядоса. Да се подиграеш по такъв начин на жертва на групово изнасилване си беше доста ниска топка, дори за него.
И така обаче стигаме до основния проблем, заради който наистина намразих книгата. Смъртта на Роузи. Защо, защо Шен трябваше да избере това да е основният й мотив в книгата. Роузи и Дийн получиха своя щастлив край в  "Ракъс",  бориха се за него, не мисля, че това трябваше да им се случва. Да беше сърцераздирателно, особено сбогуването им, определено повлиява на емоциите на читателя, но мисля, че можеше да разкаже историята на Найт и Луна и без такава развръзка. Още повече, ме ядоса че в края на книгата загатна за връзката между Дийн и Дикси. Честно казано нямах нужда да чета за това. Нямах нужда да разбирам, че Дийн е продължил напред след голямата си любов и е открил нова и то с майката на Найт. И наистина се надявам да не реши да пише цяла книга за тях.

Честно казано чудя се дали да продължавам с Вон или да си дам малко почивка от неприятните емоции, с които ме остави Шен след прочита на "Раненият рицар".

На мен историята на Вон ми хареса много повече от тази на Найт. Не се отказвай 😜

# 476
  • Бургас
За сега Шен обяви ,че ще пише за Лев и Бейли.
Но,нямам против да прочета и за Дийн. Защо да не е щастлив и той?

# 477
За сега Шен обяви ,че ще пише за Лев и Бейли.
Но,нямам против да прочета и за Дийн. Защо да не е щастлив и той?

Не казвам да не е щастлив, просто книгата му за Роузи беше за голямата му любов, онази която беше чакал години и обичал отдалече през годините когато не са били заедно. Някак не мога да си представя да изпита същото към друга, а всичко останало ще е просто заместител, нещо за което не ми се чете. А и Дикси заслужава да изживее своята голяма любов след всичко преживяно и не мисля, че Дийн може да й я даде. А ако пък се влюби в Дикси толкова, колкото в Роузи, ще го чувствам като предателство към Роузи.  Абе сбъркана и ирационална женска логика, какво да ти кажа. Grinning
Иначе се радвам за Лев и Бейли, че ще получат своя книга. Дано не следват стъпките на Найт и Луна и да комуникират повече помежду си.

# 478
  • Варна
Я ми припомнете кои бяха книгите, които трябва да се прочетат преди серията Магнолия на Мегън Марч. Имам изтеглени някакви книги, но не мога да си спомня кои са точно.

# 479
Legend е свързана с Магнолия по спомени. Ако ме се лъжа имаше и още една, в която се появява жената, но съм ги чела доста отдавна и съм забравила.

Общи условия

Активация на акаунт