За тези, които четат любовни романи № 44

• 78 794
  • 820
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте момичета, някоя от вас прочете ли Южни бури на Бритъни Чери? Аз съм чела една нейна Въздухът, който той диша и много ми хареса! Какви са вашите наблюдения?
Аз я прочетох, но не съм впечатлена. Очаквах нещо повече след като прочетох Въздухът, който той диша

# 556
Аз идвам да споделя впечатления за Той не е моят Ромео. Значи, като история е приятна и лека. Без излишни драми.
Скрит текст:
Тя е малко странна. Хем библиотекарка, хем шие секси бельо Joy Той пък със страхотни проблеми с доверието..
Обаче редакцията е под всякаква критика... Пълна с правописни грешки и на всичкото отгоре и бележките им под линия бяха зле... Цитират сцени от пиесата Ромео и Жулиета и като има втори цитат - втората бележка е "пак там" Rolling EyesRolling EyesRolling EyesRolling EyesRolling EyesRolling Eyes
Аз ли съм крива или това е отбиване на номера? Има ли и в други книги такива "бележки под линия"???

# 557
Здравейте момичета, някоя от вас прочете ли Южни бури на Бритъни Чери? Аз съм чела една нейна Въздухът, който той диша и много ми хареса! Какви са вашите наблюдения?
Аз я прочетох, но не съм впечатлена. Очаквах нещо повече след като прочетох Въздухът, който той диша

Точно тази поредица на Британи Чери и на мен не ми хареса особено. Писала е и много по-добри книги.

# 558
  • Варна

Предупреждаваха ме за Тристан Коул.
„Стой далеч от него“, казваха хората.
„Той е жесток.“
„Той е студен.“
„Той е разбит.“

Лесно е да съдиш човек заради миналото му. Да погледнеш Тристан и да видиш чудовище.
Но аз не можех да го направя. Трябваше да приема разбитите парчета, които живееха в него, защото те живееха и в мен.
Започнах да отлепвам пластовете, видях много повече, отколкото някой от тях е очаквал. Видях болката, която криеше под грубото си поведение. Осъзнах, че той се страхува да се сближи с когото и да било, заради опасността да остане сам… Отново. Познах всички признаци, защото те се таяха и в мен.

И двамата бяхме празни.
И двамата търсехме нещо друго. Нещо повече.
И двамата искахме да сглобим разбитите парчета от отминалите си дни.
Тогава може би най-накрая щяхме да си спомним как да дишаме.

Книга първа от поредицата ЕЛЕМЕНТИ

Планираната дата на издаване е 15 юли 2023.

Анастасия Алън цял живот е тренирала, за да стане част от отбора по фигурно пързаляне на САЩ.

На леда от петгодишна, носител на пълна стипендия за колеж, благодарение на постиженията си в отбора на колежа „Мейпъл Хилс“, и с график, който би разплакал и най-амбициозния човек, Стаси има една цел в живота – да победи.

Без изключения.

Нейтън Хоукинс никога не се е изправял пред проблем, който да не може да разреши. Като капитан на „Титаните“ на „Мейпъл Хилс“ той знае, че отговорността да задържи хокейния отбор на леда лежи върху неговите рамене.

В резултат на недоразумение фигуристи и хокеисти са принудени да се редуват на пързалката. При нелепа ситуация партньорът на Анастасия е контузен, а Нейт се оказва принуден да смени не само стика си с клин, но и своя страшен треньор с нечий още по-страшен.

Двамата са заклещени заедно, а Анастасия дори не харесва хокеисти... Нали?

Планираната дата на издаване е 22 юли 2023.

# 559
Прочетох серията на Ана Хуанг - Порочни истории. Хареса ми. Снощи започнах Игра с огъня на Шен, но за момента не съм обнадеждена. След тези Алфа мъжкари до сега, още ми е трудно да превключа. А и съм едва в началото.
Приключих с Игра с огъня. Въпреки, че нямах силни надежди да ми хареса, определено ме изненада. Една идея по-различна книга, допадна ми. Сега ще се върна да прочета на Ана Хуанг за Данте и Вивиян, докато още ми е прясна историята в главата.
Някой може ли да ми припомни, какви бяха отзивите за Рожденичката и за Лошият Круз? Свалила съм на киндела и поредицата на СЕФ Една американска лейди. Прочетох една от книгите преди време - Бляскаво момиче, но ми се стори доста слаба спрямо Чикаго старс. Имате ли отзив за останалите книги от поредицата?
Тази Ледоразбивачка от поста по-горе, звучи толкова като Кънки с остър връх. Simple Smile

# 560
  • Бургас
"Ледоразбивачката" я заразях на 41 %. Едва ли ще я дочета. Вече ако толкова няма какво ще я мъча.
"Рожденичката",  въобще не съм в настроение за такива истории и я пропускам и на английски и на български

# 561
Здравейте! Аз прочетох "Южни бури" на Британи Чери. Един роман за приятелството и любовта, за болката от загубата и трудния път към преодоляването и. Вярно любовта им дойде точно навреме, но нещо му липсваше. Може би след голямото разкритие за Джакс и бам епилог. Нямаше го това той как се справя с проблемите и Кенеди как му помага. Определено Въздухът ми харесва повече.

# 562
Прочетох серията на Ана Хуанг - Порочни истории. Хареса ми. Снощи започнах Игра с огъня на Шен, но за момента не съм обнадеждена. След тези Алфа мъжкари до сега, още ми е трудно да превключа. А и съм едва в началото.
Приключих с Игра с огъня. Въпреки, че нямах силни надежди да ми хареса, определено ме изненада. Една идея по-различна книга, допадна ми. Сега ще се върна да прочета на Ана Хуанг за Данте и Вивиян, докато още ми е прясна историята в главата.
Някой може ли да ми припомни, какви бяха отзивите за Рожденичката и за Лошият Круз? Свалила съм на киндела и поредицата на СЕФ Една американска лейди. Прочетох една от книгите преди време - Бляскаво момиче, но ми се стори доста слаба спрямо Чикаго старс. Имате ли отзив за останалите книги от поредицата?
Тази Ледоразбивачка от поста по-горе, звучи толкова като Кънки с остър връх. Simple Smile

"Рожденичката" не беше лоша, доста различна е като стил обаче от поредицата "Devil's night", но бих казала, че е прекалено разтеглена. Историята можеше да бъде разказана и наполовина по-кратко. "Лошият Круз" пък е много сладка романтична комедия, на мен много си ми хареса. Малък град, главната е черната овца, главният пък е златното момче на града. Двамата уж не се понасят,  но пък ще се сродяват. Доста се забавлявах с нея.
От поредицата за голфърите на СЕФ, единствено "Бляскаво момиче" и "Мис Каприз" се различават като стил от останалите книги на СЕФ. От "По-кротко лейди" нататък, книгите са като тези от поредицата "Чикаго старс" - забавни, леки, ненатоварващи, на мен много си ми харесват, особено любима ми е "Господин Неустоим".
"Ледоразбивачката" я четох миналата година, не е лоша колежанска история, но и тя също можеше да бъде разказана една идея по-кратка, някой моменти от нея бяха излишен пълнеж. Много обичам фигурното пързаляне и очаквах да е нещо от типа на "Огън на леда" на Мариана Запата, но на Запата книгата е в пъти по-добра.

# 563
Mi666i, благодаря. Ще ги пробвам явно, и без това съм ги свалила вече.

# 564
  • Бургас
За 4 дни прочетох тези три книги. Нова авторка
https://www.goodreads.com/series/362163-rca-royal-crown-academy
Ако сте харесали Рина Кент "Роял Елит "може да харесате и тази серия

# 565
Рискът вече е налична в Сиела

Дано оправдае очакванията ми

# 566

Първият път, когато срещнете някого, установявате зрителен контакт. Усмихваш се, казваш „здравей“. Всичко е така просто, нали... ако този някой сте вие, а не съм аз. Първият път, когато срещнах Дилън Рийд, установих зрителен контакт с различна част от тялото му. Все пак, аз съм много добра в едно – да бъда срамежлива, да не говорим, че, за съжаление, съм и доста доста умела в това да се правя на глупак пред човек, който ме привлича.

По онова време не знаех нищо за него, но се оказа, че Дилън беше звездата на футболния отбор, един от малкото играчи, за които се очакваше да влязат в НФЛ, и в крайна сметка, го срещах из целия кампус. Досега той не знаеше, че го наблюдавам тайно.

Сега, когато се виждаме всеки ден, той знае кога ми е трудно да отместя поглед. Не помага и това, че не съм най-финият човек на света. Той ми се усмихва и ми казва, че ме намира за очарователна заради моите странности. Дори не мога да му кажа, че сърцето ми бие по различен начин, когато е наоколо. В крайна сметка, мисля, че и двамата падаме – аз по него, а той...

# 567
  • Бургас

Оставям я на изчакване -тоест ще чакам вие да я прочетете. Нито ми звучи интересно, нито оценката и в goodreeds e задоволителна

# 568
Рискът вече е налична в Сиела

Дано оправдае очакванията ми
От серията на мен само тази ми хареса. Приятно четене.

# 569
  • Бургас
На мен и четвъртата книга ми хареса,но толкова колкото историта на Джейк и Брена

Общи условия

Активация на акаунт