За тези, които четат любовни романи № 44

• 79 380
  • 820
  •   1
Отговори
# 570
  • Варна

Настася Леоков винаги е обичала един-единствен мъж.

Вик е най-добрият приятел на братята ѝ още от времето, когато семействата им са били част от легендарната руска мафия Братва. Настася знае, че никога няма да е нищо повече от съкровище, което трябва да се пази и защитава. Но една забранена целувка променя всичко. Внезапно Настася вече не е просто принцеса на мафията, а неговото момиче – между двама им съществува връзка, която нищо не може да разруши. И все пак… дори след толкова години заедно нещо липсва.

Виктор Никулин никога не е имал очи за друга жена.

Дори когато Настася го изхвърля от дома и леглото си, Вик не е готов да се откаже от нея току-така. Изправен пред сериозни проблеми, породени от криминалното минало на семейството му, Вик е принуден отново да се замеси в нечисти сделки. Но когато новият му бизнес партньор – мъж, който обича насилието така, както други обичат жените, – посяга на дома и любимата му, Вик ще трябва да впрегне всички връзки от миналото, за да ги спаси. Дори това да означава война.

# 571
  • Бургас
Не съм чела и първата книга от тази серия? Каква и беше случката на нея? Сякаш не я биваше много-много

# 572
Не съм чела и първата книга от тази серия? Каква и беше случката на нея? Сякаш не я биваше много-много
Първата беше за други герои- Лев, брат на Настася и една бездомна девойка. Бих й писала 4+ по шестобалната.
А този Вик ( в края на първата книга най- накрая беше зарязан от Настася, т.к. й писна да го дели) явно ще я преследва сега и ще се бори за нея.

# 573
Имам повече надежди за втора част. Първата книга “Лев” съм я оценила с 1* 😀 Беше толкова банална, нереална и почти абсурдна за мен. Спокойно може да се пропусне.

# 574
  • в сърцето на един мъж...
Момичета, тая Айсбрейкър много ли е хард за 14годишна девойка? Понеже я купих по случайност, а пише, че е за по-големи. Не знам какво да очаквам.
И ако може някоя препоръка пак за нея, на английски, ама да има криминален елемент нещо, че се е запалила да чете Simple Smile

# 575
Чета "забранено привличане "пенелъпи уорд ..на път съм да я зарязвам...главния ми къса нервите голямо дърпане голяма драма и все не разбрал какво се случва ..

# 576
  • Бургас
Момичета, тая Айсбрейкър много ли е хард за 14годишна девойка? Понеже я купих по случайност, а пише, че е за по-големи. Не знам какво да очаквам.
И ако може някоя препоръка пак за нея, на английски, ама да има криминален елемент нещо, че се е запалила да чете Simple Smile
Нищо впечатляващо не е тази книга. Но, за 14 годишна не е подходяща.

# 577
  • в сърцето на един мъж...
Благодаря, значи правилно съм я прибрала.

# 578
  • Бургас
Момичета, освен нова книга на Рина в края на август, очакваме ли нещо друго интересно скоро?
Чета всякакви книги, по-силни, по-слаби /предимно/, не само от жанра.... вече не зная какво ми се чете. Искам да е увличащо, интересно, вълнуващо, но не и тежка драма. Последно слушам "Отнесени от вихъра" и много ми харесва, но наистина не разбирам защо е определено като вечен любовен роман. Приключвам първи том и все още не разбирам.

Някой чел ли е нещо на Molly McLain, тази поредица е с много добър рейтинг https://www.goodreads.com/series/347989-cole-creek и се чудя дали да не пробвам с различен от предпочитаните от мен автори.

# 579
  • Бургас
На мен списъка с книги ,които чакам ми е пълен до края на годината Simple Smile Но,аз си следя определни серии и ги чакам да излязат.
Освен това като оценя книга в гуудрийдс и после ми дават предложения на подбни книги или автори и така понякога си намирам много интересни неща. Може да видиш и списъка ,там, с новите заглавия

# 580
Изгледах филм “Моя грешка “ или culpa Mia . Видях , че е базиран на книгите на Мерцедес Рон и е трилогия .
Има ли ги книгите на български и как се казват , за да потърся и купя, защото намирам английски и руски , а това не ме устройва .

# 581
  • Бургас
Изгледах филм “Моя грешка “ или culpa Mia . Видях , че е базиран на книгите на Мерцедес Рон и е трилогия .
Има ли ги книгите на български и как се казват , за да потърся и купя, защото намирам английски и руски , а това не ме устройва .

Няма

# 582
Някой да е чел Господар на гнева?

# 583

Доколкото знам в wattpad бяха започнали фен превод на поредицата, но не съм го чела и не мога да кажа с какво качество е.

# 584
Някой да е чел Господар на гнева?
Да, коментирана е нееднократно по- назад в темата ( или в края на предишната тема). С две думи- добра е, а втората е още по- добра. Тръпнем вече за третата през октомври.

Общи условия

Активация на акаунт