За тези, които четат любовни романи № 44

• 79 289
  • 820
  •   1
Отговори
# 645
Ех, прецаках те 😀 Книгата е тъничка и много бързо се чете, ако все пак ти се намерят 2 свободни следобеда 😜
“Най-доброто в теб” и мен много ме бодна, с нея дадох старт на Колийн вълната и не можах да спра. Няма книга, която да не ми е харесала, дори и “Верити”, която е супер различна от стандартната Колийн.

Не си ме прецакала, споко Wink Вероятността да я прочета беше под 1%, просто вече стана 0.
Колкото до Хувър - само Верити и Лейла не съм прочела. Умишлено. Заради тяхната "странност". Падам си по реалистични житейски истории. Което пък е странно, защото хем чета любовни романи, за да се развличам, хем в същото време тежките сюжети ме впечатляват.

Сега съм на нещо много старо - "Оправдани лъжи".

# 646
Скрит текст:
Адар не е лоша. За мен Дъблин е по-добра, но и Адар ми харесва.
П.П. И аз съм на вълна С. Йънг. Започнах това – https://www.goodreads.com/book/show/125702553-beyond-the-thistles
Любовно криминале, нова поредица е,  още съм на първите страници.
...
И аз съм на вълна С.Йънг. Започнах първа книга на Хартуел. За съжаление всяка вечер прочитам по една глава и заспивам. От книгата ли е, или съм изморена, още не мога да преценя. На 30 % съм, но още нещо не ме е грабнала.
Едновременно, като съм навън с колелото или правя нещо друго, слушам По-кротко лейди на СЕФ като аудиокнига, много ми е забавна и доста ми допадна. Не съм очаквала забавни книги от нея. На моменти сама си се смея.

# 647
  • Бургас

Обратното броене най-после е към края си! Знаем, че всички чакате тази новина, затова бързаме да кажем, че третата книга от поредицата Devil's Night на Пенелъпи Дъглас излиза до 🔟дни в книжарниците... Очаквайте „Безчувствен“ (Kill Switch) – 💀 този път на прицел са тайните на най-свирепия мъж със зловеща маска: Деймън.
📍 Поръчайте предварително с -10% отстъпка в превод от Рая Делчева и със сензационната корица на Fidelia Kosseva 👇👇
https://www.ciela.com/bezchuvstven-penelope-douglas.html
УИНТЪР
💥 Той беше виновен! Направо исках да умре! Но да го пратя в затвора беше най-лошото нещо, което можех да му причиня. Може би си мислех, че ще успея да избягам, преди той да излезе. Или че ще се промени, докато излежава присъдата, и вече няма да е чудовището, от което се страхуваше целият град.
❌Обаче грешах. Трите години минаха неусетно и той е всичко друго, но не и променен.⌛ Затворът просто му даде достатъчно време да планира своето завръщане.
🔥Разбира се, че очаквах отмъщението му. Но не бях готова за това.
Той не искаше само аз да изпитвам болка. Искаше всички около мен да страдат.
🖤 Искаше всичко.
ДЕЙМЪН
👉 Така, всичко по реда си. Първо – да се отърва от баща ѝ, който беше направил достатъчно глупости, за да му се наложи да избяга далеч.💍 Второ – да се оженя за сестра ѝ и да превзема отвътре дома им. Семейството на Уинтър бе в опасност и аз трябваше да съм техният рицар на бял кон.
Но не бях там, за да ги спасявам.
🙃Ще покажа на всички точно това, което очакват. Особено на така наречените ми приятели, които ме предадоха до един. Сега ще съм техният най-страховит кошмар.
😱Ще бъда нейният най-страховит кошмар.
🧠 Ще си играя с ума ѝ, с чувствата ѝ, с тялото ѝ. И дори няма нужда да нахлувам в дома ѝ.
Защото всичко около нея вече е мое.
❤️ Тя е моя.

# 648
  • София
След две книги на Колийн Хувър ,категорично ги отбягвам. Склонна съм да дам шанс на Тижан, но драмата наХувър не ми трябва
Не тръгвай с големи очаквания към нея.

Скрит текст:
Адар не е лоша. За мен Дъблин е по-добра, но и Адар ми харесва.
П.П. И аз съм на вълна С. Йънг. Започнах това – https://www.goodreads.com/book/show/125702553-beyond-the-thistles
Любовно криминале, нова поредица е,  още съм на първите страници.
...
И аз съм на вълна С.Йънг. Започнах първа книга на Хартуел. За съжаление всяка вечер прочитам по една глава и заспивам. От книгата ли е, или съм изморена, още не мога да преценя. На 30 % съм, но още нещо не ме е грабнала.
Едновременно, като съм навън с колелото или правя нещо друго, слушам По-кротко лейди на СЕФ като аудиокнига, много ми е забавна и доста ми допадна. Не съм очаквала забавни книги от нея. На моменти сама си се смея.

С Хартуел и аз не се разбрах. Два пъти пробвах първата и все не успявах да я довърша.

# 649
Не съм очаквала забавни книги от нея.
Е, как ... точно от СЕФ очаквай забавни книги. Особено тази поредица за Лейдитата повечето са хубави.
Аз с новите ѝ имам проблем, дори зарязах още в началото "Танцувай с мен" - вече тотално се изгуби тая жена.

# 650
СЕФ пише 10 книга от серията Чикаго старс, очаква се на 13.02.2024г, заглавие Simply the best.
Надявам се, Ибис бързо да реагират с превод и издаване после.

# 651
  • Бургас
По мое/скромно/мнение СЕФ трябваше отдавна да е приключила тази серия за футболистите от Чикаго. Спряха да са интересни някъде около третата книги -за онази ,която забременя от футболиста нарочно......Иначе съм ги прочела до 7-та книга, но не са нищо запонящо се

# 652
  • Разпиляна във въображението
Само първата книга си спомням от футболистите. Другите са мъгла, а и не съм прочела всички.

# 653
Здравейте, аз обожавам Саманта като автор, видя ли нещо нейно да излиза на пазара, веднага го купувам, та и така с новата й книга Тук с мен, не ме разочарова по никакъв начин , имаше си от всичко, силно се надявам да издадат и другите четири части от поредицата Адар. Simple Smile

# 654
Бих помолила само да сложите спойлер на описаното за книгите на Хувър, за тези които не са ги чели, но имат желание.
Атлас не ми харесва изначално в двете книги, в моите очи главната няма как да реагира адекватно в началото при положение, че цял живот е приемала това поведение за нормално. Съжалявам неврохирурга за миналото му, но отново като читател не го намирам за добър човек като възрастен. Най- близките му хора ( сестра и зет) нямаха вяра във владеене на емоции и реакции.
“Най-доброто в теб” е моят любимец, но след "Споделени тайни" толкова се разочаровах, че нищо от автора не пипвам. За сега.
Тижан не ми върви и не бих го препоръчала.
На СЕФ "Танцувай с мен" ме докосна, но последната книга на "Чикаго стар" не си заслужава.

# 655
  • София
И аз да помоля да слагате спойлери, когато преразказвате книги или части от тях.

# 656
Предполагам, че бележките за спойлер касаят моя коментар (# 639). Редактирах го и сложих скрит текст. Надявам се сега вече да е според правилата.

Колкото до неврохирурга, не му симпатизирам (не и с оглед на поведението му). Но смятам, че има вариант за катарзис и това би било много по-добър сюжет за книга. Виждала съм с очите си подобен случай на домашно насилие. Близка роднина на майка ми е омъжена за насилник. Толкова лошо бе положението, че майка ми поне 1-2 нощи месечно ходеше да спи у тях, за да я пази, когато той се е развилнял. Въпросният претърпя инцидент, при който едва не умря - счупен гръбнак, операции, седмици в корито... Оцеля и физически се възстанови напълно и от тогава не е повишил тон на жена си, а какво остава да ѝ вдигне ръка. Децата им са нормални възрастни, които вече имат свои деца и здрави семейства. А въпросната двойка в момента гледа внуци.
Та да, вълкът не мени козината си, но има неща, които могат да го одерат жив.

И един въпрос: Какво им е на книгите на Тижан?
Вече сигурно 10 човека видях да се изказват негативно. Не съм прочела нито една и затова питам. Simple Smile

Последна редакция: ср, 02 авг 2023, 15:17 от Millenkata

# 657
Авторът пише странно. Не усещам емоция в героите, причина връзка между събитията за мен се губи или аз не я схващам, описване на ненужни и затормозяващи обстоятелства. Не е моят автор. Аз и с Шен не се разбирам.

# 658
  • В къщурката на хълма на феите
Тези дни "Рискът" прочетох. Приятно си изкарах с нея. Става прекрасно за отвличане на вниманието.

# 659
  • Плевен / София
Тези дни "Рискът" прочетох. Приятно си изкарах с нея. Става прекрасно за отвличане на вниманието.
Наистина книга за отпуска или разтоварване след напрегнат работен ден.

Общи условия

Активация на акаунт