Любители на кучета - 134

• 34 146
  • 762
  •   1
Отговори
# 150
Здрав, щастлив и игрив да е, Макс! Да ви радва дълги години с обичта си, Сиви!

# 151
Марти да жива и здрава и ти, както и всички около теб! 🥳🍰❤️

# 152
  • София
Жив и здрав да е Макс. Дълго да се радвате един на друг.
Белла е супер сладкиш.

# 153
  • Бургас
И от нас един закъснял данък.
ЧРД и много щастие на мамата на Арес!

# 154
Благодаря Ви от сърце,мили мои! Heart

# 155
Честит да е Макс! Дълги години да се радвате взаимно! Heart
Мама Мартина, здраве, щастие, любов и късмет ти желая! Simple Smile

# 156

Лори още се съвзема от пътуването със самолета.В България сме си ,за предстоящите празници.Скоро започнат белите и игрите ,на родна земя!

Последна редакция: сб, 01 апр 2023, 09:07 от Roo Roo

# 157
Мавина, браво на вас с Белла! Явно тренировките дават резултат Simple Smile Дано всичките ви разходки са така спокойни; но ти не се отпускай - очите винаги на осем, особено с малко куче. Вече толкова години сме навсякъде с Буба и тя навсякъде е послушна, но въпреки това вечно си налагам да внимавам (по на ММ максимата, че "параноята пази"). Защо не я пробваш и на студено време да излезе, нали все пак и това ще й се налага зимно време? Може да е само за нужди, но поне да знае що е студ/вятър и т.н.
Хвана ме страх ,че може да я разболея ,защото температурите бяха под нулата и около нея.
Не се притеснявам от облачно или дъждовно време ,но от ниските температури се притеснявам.
Все пак е на 3 месеца и половина и се страхувам да не настине.
А за навън за следенето ,не я изтървам от очи.
На моменти дърпа като види дете или куче за да си играе ,но предполагам ,че е още бебе и за това се вълнува от всичко и всички.
Но ако сме на спокойно място без много движение е отличничка.
Много е социална.
Събрахме я с комшийското ,което и е братче и то много я хапеше и ръмжеше ,но моята го търпя и накрая го натисна и му изръмжа за да се спре без да го хапе или проявява агресия.
Горда съм ,че е търпелива и че не ухапа братчето си а само го предупреди.
Свършиха и хапчетата ,които и давахме за да не яде ако и сега ще видим има ли ефект?
Ще споделям.

# 158
  • Пловдив
Изгубихме се малко, но работа много.
Честити да са мартенските рожденици Макс и Мама Мартина! Здрави и обичани. Heart EyesChampagneTadaCake
Лори, добре дошла на родна земя. Heart
Домашните наденици, подредени в редица...

Скрит текст:
Лична молба. Имам нужда от подкрепа. Моля да последвате страницата на детска козметика Пижо и Пенда във Фейсбук, за да може да се популяризира. Продуктите са мои, разработени са от мен.
https://www.facebook.com/profile.php?id=100089782466781
Благодаря!

# 159
  • София
Иланг,
Скрит текст:
готова си! Непоискан съвет от мен: сложи добро basic info - коя си, как си стигнала до разработка на продуктите и общо-взето защо хората да купят от теб. Тези дни с една съседка си говорим, че и двете вече не взимаме от кой да е био продукти, защото вече всеки лепи био етикети на каквото му скимне и конторлът е никакъв Simple Smile А на човек му омръзва да дава пари за експериметни - без значение дали з ахрана, за препарати, за козметика и т.н. Simple Smile  Помоли който е взимал от теб (мисля, че Roo имаше твои неща) да напише отзив... Общо-взето, идеята ми е да дадеш възможно повече информация, да си я ползват хората в избора Simple Smile

Ами, извинете... не че си е мойто, ама не е ли шедьовър?

# 160
  • Бургас
Кисело зеле дойдох да хапна малко аз...

# 161
Еххх Елза 😍 И Тайра го обича, ама много драйфа после и не ѝ давам 😁

Тук ми е много удобно! На теб не ти ли е, а ?? 😁

# 162
  • Sofia
Иланг,
Скрит текст:
готова си! Непоискан съвет от мен: сложи добро basic info - коя си, как си стигнала до разработка на продуктите и общо-взето защо хората да купят от теб. Тези дни с една съседка си говорим, че и двете вече не взимаме от кой да е био продукти, защото вече всеки лепи био етикети на каквото му скимне и конторлът е никакъв Simple Smile А на човек му омръзва да дава пари за експериметни - без значение дали з ахрана, за препарати, за козметика и т.н. Simple Smile  Помоли който е взимал от теб (мисля, че Roo имаше твои неща) да напише отзив... Общо-взето, идеята ми е да дадеш възможно повече информация, да си я ползват хората в избора Simple Smile

Ами, извинете... не че си е мойто, ама не е ли шедьовър?

Е, как! Направо Мона Лиза!

Иланг, успех в начинанието!

# 163
Вече сме в планината.     
    Поздрави от Рила и Лори! 

# 164
Поздрави и от Джини(която ни е сърдита, че заради изборите не стигнахме до селото с полянките и цял ден се препича на слънце на прозореза и на терасата):

Общи условия

Активация на акаунт