Любители на кучета - 134

• 34 147
  • 762
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Много да е здрав Макс и много да обича сестра си.

# 136
Емералд нормално е да има топче.Не се притеснявай 🙂

На Макс ЧРД 🍰🥳!! Да си ни жив и здрав ❤️

# 137
Еха!Батко Макс- да си жив и здрав!Много щастливи разходки с бебчо!

# 138
  • София
Максиии, честит да си! Жив и здрав още дълги години, и да те глезят много твоите  стопани! И сега с новото попълнение пък съвсем ще им трябваш! ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

# 139
Честит Рожден Ден на Макси!
Желая му крепко здраве и дълголетие.

# 140
  • София
Леля му Буба пита тоя келеш Макс как е можал да стане толкоз голям и хубав само за 8 години Simple Smile Да сте си здрави и взаимно достатъчни дъъълги години, Сиви!

Емералд, всяка година ще става така след ваксина, до няколко месеца ще се резорбира, а и няма да пречи по никакъв начин, нито да боли. На нас са ни казали да не ги пипаме тези топченца и това е.

Мавина, браво на вас с Белла! Явно тренировките дават резултат Simple Smile Дано всичките ви разходки са така спокойни; но ти не се отпускай - очите винаги на осем, особено с малко куче. Вече толкова години сме навсякъде с Буба и тя навсякъде е послушна, но въпреки това вечно си налагам да внимавам (по на ММ максимата, че "параноята пази"). Защо не я пробваш и на студено време да излезе, нали все пак и това ще й се налага зимно време? Може да е само за нужди, но поне да знае що е студ/вятър и т.н.

Последна редакция: чт, 30 мар 2023, 21:46 от ToniShu

# 141
  • Бургас
Много хубав Макс! Да е жив и здрав още дълги години!
И аз се присъединявам към мненията за топчето - нищо притеснително. Елза беше станала цялата в топчета, като й биеха инжекции против кучешката кашлица.

# 142
Честит да е Макс ❤️Жив, и здрав да ви е още много години 🍀 Поздрави от Роки, и любимият му диван 😁

# 143
  • sofia
Честит Рожден Ден на Макс и от нас! Да е много здрав и да сте заедно дълги години! ❤️ 😍

# 144
  • София
Честит да е рожденика Макс!

Емералд, както и другите са казали, нормално е това топче след ваксина/инжекция. И при нас се появи около 20 дни след някаква инжекция (около кастрирането) и като я заведох на лекар силно притеснена казаха че е нормално , “като по учебник”.

Утре заминаване за една къща за гости, с приятели и с още 2 кучета. Ще видим как ще е, че напоследък Нори много страни от всякакви четириноги, страх я е от всички кучета, дори и по-дребни от нея. Не знам какво ѝ стана.

# 145
Много благодаря за всички отговори! Simple Smile
Когато бях дете имахме кучета, но сега Дрийм го чувствам като трето дете.
Отговорността е много по-голяма и всяко нещо ме притеснява.

Последна редакция: пт, 31 мар 2023, 01:38 от Emerald81

# 146
Макс,любими,да си ни жив и здрав много дълги годинии. Малко със закъснение,но днес ми е простено и аз съм рожденичка с прекрасника Макс! Heart
И моят глезан,че не съм си платила данъка още

# 147
  • София
Честит рожден ден на прекрасния Макс! Birthday Да е все така достолепен и щастлив!

# 148
  • под тепетата
Честито на патерица и от нас, с Ози и Лео на батко Макс! Да е все така послушен и любвеобилен!
Мама Мартинка,от  здраве и късмет да не се отървеш!
Аз срамежливо надничам и чета, че нямам платен данък Flushed  Ще се постарая да наваксам! Радвам се, че Трапезица и нейният чуден Грей са при нас!

# 149
Благодаря за пожеланията към Макси 🤗

Мама Мартина, здрава, щастлива и обичана да си! Честит рожден ден 😘

Общи условия

Активация на акаунт