Любители на кучета - 134

• 34 130
  • 762
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Има ли задължение за пререгистрация в София?

# 121
Трябва да е указано в наредба на Столична община. В тази,която намерих в интернет не видях. Отдел Екология отговаря( поне в Пловдив е така) ,може да ги попитате.
Тук плащаме данъците в районното кметство.
Вие имате повече привилегии. В Пловдив е забранено за кучета в градски транспорт . Само пеш.

Последна редакция: пн, 27 мар 2023, 22:08 от Трапезица

# 122
  • Бургас
И в Бургас е пеш. Само дребни кучета в клетка пускат в ГТ.
Ужасно несправедливо.
А през 90-те можеше.

# 123
  • София
Пълен абсурд е да не пускат кучета на много места.

# 124
  • София
За мен е потресаващо колко много ни подминава цивилизацията. Скоро исках да взема Буба на среща с колегите, да играем боулинг. Звъннах в joy station и ме отсвириха защото "не е редно с каквито и да било любимци на място, където се сервира храна". Казах им, че явно при тях е така и любезно приключих разговора. Явно хигиената и санитарните изисквания в България са на някакво мега хипер гига ниво... поне да личеше като влезеш в заведението. Което по принцип е боулинг и билярд/дартс зала, не е да кажеш петзевзден ресторант.

# 125
Във всички заведения на ресторанти Хепи във Варна съм влизала с кучето ми. Но мисля, че това важи за малки и дребни породи.

# 126
  • СИ
Пълен абсурд е да не пускат кучета на много места.

Лично аз нямам нищо против да се допускат кучета. При положение, че кучето и собственикът му не пречат на останалите. Наскоро ни се случи някаква на съседна маса, която ни наду главите да вика и да се обяснява на кучето си.

# 127
  • Варна
Ей, студено ли ви е? Затова ли сте толкова мълчаливи от няколко дни? Има рецепта за това: шалче на вратлето, в краен случай бандана Satisfied Буря, като една видна кифла "казва", че "гъзарията топли", а Рая примирено си приема съдбата на по-голямата кака...Stuck Out Tongue

# 128
Понеже все още не иска да си върши работата навън като е тъмно, а и пуловера не долюбва успя да се гушне в "спасителят" си, който ми рече "Хайде по-късно ще я изведеш!"

# 129
Здравейте!
Поздрави от Белла от първата и разходка.
Беше отличничка! Не взема никакви боклуци от земята ,горе-долу се справяше с вървенето в ред и направихме 2 часова разходка без никакъв проблем.
На следващия ден се изака и изчурка навън.
Така 3 дни навън и хвана големият студ и вятър.
От няколко дни не е извеждана ,защото е много студено.
Но го дават затопляне и ще излизаме навън.

Колко е щастлива след разходка.
Липсват и разходките ,но ще изчака още няколко дни.

Вече се качва сама на леглото и отново спи при нас.
Не ни прави проблем ,спи или ако не спи лежи и не ни безпокои.
Това е новото от нас. ☺️

# 130
Whitefang, благодаря! Имате ли мнение за тези две марки-N&D или Optimeal да избера?

# 131
Минавам с един рожденник, който днес става на 8 години. Моето сладко момче Макс ❤️

# 132
Здравейте, случвало ли ви се е след ваксина за бяс на кученцето да напипате подкожно топче?
Нашата ваксина беше преди 20 дни, но аз чак сега напипах малко топче, отзад, в ляво до ребрата.
Кученцето ни е на почти 5 месеца.
Утре ще ходим при ветеринаря, но ми е притеснено.

# 133
Жив и здрав да е Макс! Много наградки и  весели игри да съпътстват времето до следващите му рожденни дни!

# 134
Сиви,да ви е жив и здрав Макс,да се радвате заедно на много красиви преживявания. Хубавец!

Общи условия

Активация на акаунт