Любители на кучета - 134

• 34 252
  • 762
  •   1
Отговори
# 255
  • под тепетата
Велкро, така ни го представиха на нас тоз убавец Ози и си е баш така, но важи за всички от породата. В 8 часа започва едно мрънкане и подканяне да си лягаме , че не обича сам да спи.
Добре дошло на новото глухарче Sweat Smile Има нещо калпазанско в него Laughing

# 256
Много сте мили, благодаря за топлото посрещане ❤️

По принцип вече имаме резервация за нашето си море, но много ни се иска в Гърция да го водим септември за 5 дни и точно вила издирвам, но няма как да го оставям, защото той много лае когато се налага да тръгваме за работа и училище и е свикнал да спи с нас...

# 257
И нашия си е мрънкало и никога не заспива без мен! Чака ме да си легна всяка вечер
Честит Лазаровден, прекрасни!

Скрит текст:

# 258
  • София
Мавина, Холи е 3 кг. и яде два пъти на ден по 20 гр. Акана - общо 40 гр.

Добре дошло на малкото бяло дяволче.

Мъжът ми го няма и Холи страда. За нея той е слънцето в живота й, аз съм само обслужващ персонал.

# 259
  • Пловдив
Мама Мартина, чудна ти е лазарката! Heart

Добре дошъл, Арес! Често се появявай!

При нас нищо ново. Вече седмица си куцам и ходя като зомби. Хубавото е, че мога да карам кола поне.
При Саско се появи мерак за ядене на аковците на Томас отново. Не беше хапвал скоро котешките творения, какво му става - не го знам.
Та съм му много ядосана.

Одеве му съобщихме, че е куче и че е осиновен. Joy Сега лежи на леглото и си страда от новината.

# 260
Иланг, и Вълчан уважава котешките неща. Не е голямо успокоение, ама да знаеш, че не е само Саско. Не беше нужно да го разстройвате Joy

# 261
Мама Мартина ,много красива лазарка!
🥰🌹
Добре дошъл на Арес!
Много послушен да е!

И аз да се оплача.
Мислех ,че е спряла да яде акита.
Обаче днес когато се събудих към 11:30 ч. (легнах си към 8:30 след нощната смяна) ,Белла тъкмо отиде да се изака и докато на ум си кажа ,че след 5 мин. ,ще стана да изчистя ,обърна се и веднага ги налапа. 😒
Много тъпо ми стана.
Та ако някой се чуди дали да дава пари за хапчетата ,няма смисъл.

Днес няма да я извеждам ,абсолютно разбита съм и не мога да се мръдна от леглото.
Чакам с нетърпение да мине и другата седмица ,че да изляза в отпуска и да се гледаме и да създадем някакъв режим на излизане.
Вчера я извеждах на 2ч. и половина 3 ,но такъв режим няма начин да поддържам колкото и да ми се иска.

# 262
  • София
Чела съм, че хапването на банан помага срещу хапването на л@йна.

# 263
  • Враца
На моето Куче, 15 години нищо не му помогна.
Банан даже не харесваше, за разлика от аки.
Особено птичи.

# 264
И Арес сме го хванали да си яде сътворенията и все забравям да попитаме ветеринаря да препоръча нещо.

Ето го Арес сгушен в мъжа ми, и аз понякога се чувствам като обслужващ персонал, въпреки най-вече исках куче заради себе си, но мъжа така се привърза към него и спят в повечето случай заедно.

Снощи щом се прибра от работа такава радост беше, такова въртене на опашка, скачане никога не съм виждала малко куче да скача толкова високо 😲 обаче нашия го може 🤣

# 265
И Арес сме го хванали да си яде сътворенията и все забравям да попитаме ветеринаря да препоръча нещо.
Белла приключи курса на "лечение" за ядене на акита ,но файда никаква.
Само даване пари на вятъра.
Попитах ветеринарната какво следва и тя каза ,че няма смисъл.
Така като гледам повечето кучета си хапват и май им е в природата.
Така ,че излишни пари а ефект няма.

# 266

Благодаря за споделеното информация, аз не съм се впрягала за това, че ги яде. По -скоро мъжа ми се дразни и му е неприятно ама ние имаме и дворно куче, той също го прави. Де да знам, явно им е вродено...

Обаче до сега не е акал навън, за сега само пишка навън ама и ние още рано сутрин не сме го извеждали, признавам си. То ест той си върши работите при пелените или около тях за съжаление....

# 267
  • София

Ти намали ли й порциона? Да не е гладна? Моята се опита да яде л@йна, когато беше на стриктна диета.

# 268
  • София
Джина не е проявявала интерес към собствените си "творения" и въобще към кучешки такива, затова пък за нея котешките са направо торта "Гараш".  Първото ми куче - също шпиц, като младо беше същото, като освен това за пълно щастие обичаше и да се въргаля до пълно омазване в това, което не е изяло.  Sick
Хубавата новина е че с годините тези мераци сериозно намаляха, може би и моите бурни реакции при подобни прояви са допринесли за това, но е факт - отучи се, накрая въобще отминава равнодушно подобни съблазни. Но с търкалянето в гадости - прогрес никакъв, явно няма такъв кеф, особено ако си с бяла козина.
Джина още не се е научила да се въргаля във всякаква смрад и стискам палци да не се научи...

# 269

Ти намали ли й порциона? Да не е гладна? Моята се опита да яде л@йна, когато беше на стриктна диета.

Тя си хапваше и преди "лечението".
Дали ще яде малко или много за нея е без значение.
Явно ще е така.
Но навън когато излезем не яде нищо от земята и не проявява никакъв интерес към акитата на другите кучета.
Души и подминава.
Когато започне нацяло да ходи навън ,явно ще отшуми и това.

Общи условия

Активация на акаунт