Любители на кучета - 134

• 34 241
  • 762
  •   1
Отговори
# 240
Благодаря, Ре! Изрусих го вече хубаво с кислородната вода. Joy След малко ще сложа и зеленото. Тъкмо ще го хване по-добре.

# 241
  • Пловдив
Grinning
ПЪнкар ,с бели и зелени кичури.Снимки да качиш Wink

# 242
Скрит текст:
a.nik ,Белла е френски булдог и последно тежеше 3,600 кг.
На последното обезпаразитяване не изкара нищо ,а навън не взема никакви боклуци да яде.
Преди малко я изкарах навън и се изака 2 пъти.
Ако броя колко пъти е ходила днес ,не са никак малко.

Чоки е 33 кг и дневната му доза гранули е 300-350г.
150г ми се струва много за десет пъти по-леко кученце, но все пак вижте на опаковката колко пише.
Пише от 115-130 гр.
Ще и намаля дажбата на храна.
Но пак да повторя ,че я храня смесено.
Един път и давам гранула ,а на следващия готвено.
Но и аз мисля ,че и даваме повече ,отколкото трябва.
[/quote]

За смесено хранене не мога да кажа нито грамаж нито дали е правилно. Аз храня с Барф, преди това само с гранули, не давам нищо друго освен ябълка или морков, нищо друго!

# 243
  • София
Макче, сигурно само аз не знам къде се преместихте, но все пак, ако имаш съседи - пробвай ги и те с какво разполагат Wink Водата за уста уж също трябва да трепе бактерии.

Мавина, не е нормално да ака толкова, консултирай се с ветеринаря ви. Ако искаш, дай една снимка на дозирането според пакета на храната? Ние купихме кухненска везна заради на Буба гранулите - тя е 4 кг и яде по 50 гр Орижен на ден (в две хранения). А ако давате и лакомства, да знаеш, че порцията се съобразява с тях (и може някой вкъщи тайничко да я поглезва, та съвсем да се чудиш какво става).

# 244
ToniShu ,даваме и отделно лакомства. И не ги смятаме към храната.
Към нея ли да ги смятаме вече?
Това не съм се сетила да кажа. ☺️

# 245
  • София
Малвина, да. Лакомствата са калорични.  Смятайте ги в дажбада.

# 246
Здравейте!

Следя темата много отдавна, още преди да се решим и да вземем нашето куче. Чак сега се престрашавам да се включа и да се запознаем с всички прекрасни членове на темата 😊

Представям ви Арес - нашата малка топка любов ❤️

Той е много игрив, на 9 април ще стане на 9 месеца, обажава да играе с нашите 2 момчета, които когато са у дома се грижат за него още от пристигането му в новият дом.

Многи е щур, обича да прави бели 🤣 и все ме изненадва с нова точно, когато си помисля, че вече се е кротнал и няма какво да направи.

Последна снимка за да не спамя повече, тук е на последния голям сняг няма такава радост да скача по преспите.
Това е за сега, скоро пак ще се включим с някоя интересна снимка 😊

# 247
Арес, добре дошло бяло дяволче! Хаха, същия Фют - мил и сладък беладжия 😍

# 248
Арес, добре дошло бяло дяволче! Хаха, същия Фют - мил и сладък беладжия 😍

Добре заварили!

Ама наистина е бяло дяволче 🤣 много точно определение за него и все гледа да хапне нещо я не позволено, я някоя дрешка
или от нашата храна... лакум за всичко, а глезльо за неговата храна. От 2 дни от ръка се храни белята. Излезе голям глезльо.

Мога ли тук да попитам къде водите/сте водили кученцата си на почивка? Много ме вълнува темата, резервирахме си море с Ари и нямаме търпение да видим реакцията му когато направи първите си стъпки на плажа 😊 

# 249
Ами в темата си имаме черен мини дявол Фют, ето че вече си имаме и бял.
Тук е след като старателно се е подсушил сам след разходка в дъжда. Не мога да кача видео, но да - само постилам кърпата и той се търкаля в нея. Мнооого е смешен.

# 250
  • София
Добре дошли на новите кученца в "глутницата"! Hug

И нещо рижо за цвят - Джинката. Smile

Все повече се убеждавам, че ако има прераждане на душите, то моето куче в предишния си живот е било ... котка. Е, само дето не мърка, ама и това чакам да стане.Точно като коте се гали, натиска се да е допряна до мен във всяка минута и на всяко място, и то колкото се може по-плътно. Ако я сваля от дивана, където непременно трябва да е с глава на коленете ми - глезлата ляга върху краката ми.  След неуспешните опити да се настани на коленете ми на стола пред компютъра сега вече се научи да лежи усукана около стола с колелца, така че не смея да мръдна да не прищипя някоя лапа, муцуна или опашка.
Джина - по прякор "Лепката". Laughing

Последна редакция: пт, 07 апр 2023, 22:26 от NumLock

# 251
  • София
И Арес е сладкиш.
Май имаше в някоя от предните теми идеи за почивка.
Аз бих търсила къща, за да мога и да го оставям вътре, че понякога не става да е 24/7 с нас. Те се измерват и имат нужда да поспят.
Бебето се изнервя, като стоя до късно, но не си ляга без мен 🤣. Побутва ме, прозява се, но ме "пази".

# 252
Ре, Joy Някой път демонстрират много близко до истината човешко поведение.

На Вълчан, като му кажа вечер по някое време “Айде, отивай да лягаш”, свива уши и опашка и бавно се запътва към леглото. Ляга театрално тежко и шумно, съпроводено с обидено приръмжаване.

# 253
  • София
Попи, и бебето го прави, едно такова изсумтяване, ще кажеш, че се е претрепал от работа и цялата тежест на света е на него 🤣.
Искам да го запиша, защото е супер смешно..

# 254
Добре дошли на новите кученца в "глутницата"! Hug

И нещо рижо за цвят - Джинката. Smile

Все повече се убеждавам, че ако има прераждане на душите, то моето куче в предишния си живот е било ... котка. Е, само дето не мърка, ама и това чакам да стане.Точно като коте се гали, натиска се да е допряна до мен във всяка минута и на всяко място, и то колкото се може по-плътно. Ако я сваля от дивана, където непременно трябва да е с глава на коленете ми - глезлата ляга върху краката ми.  След неуспешните опити да се настани на коленете ми на стола пред компютъра сега вече се научи да лежи усукана около стола с колелца, така че не смея да мръдна да не прищипя някоя лапа, муцуна или опашка.
Джина - по прякор "Лепката". Laughing

Липсваха ми историите за Джинката!

Общи условия

Активация на акаунт