Любители на кучета - 134

• 33 710
  • 762
  •   1
Отговори
# 585
Не е препоръчително барф да се смесва с гранули, освен в преходния период, като се преминава от едното на другото.

# 586
Ikirilova8, аз давам само Барф.

# 587
  • София
Или барф, или бисквитки. Барф трябва да е качествен, ако сама ще го правиш е доста ангажиращо.

# 588
Не нямам намерение да го приготвям сама а да взимам готов, идеята ми е да изчисля и месечно горе долу като количество колко ще ми е нужно а за цена вече то излиза колкото гранулите и бисквитките му така или иначе. Но въпроса ми беше дали да е само на барф или може да се смесват за да знам как да процедирам. Благодаря за отговорите, всяко мнение ми е много полезно.

# 589
  • София
Не е добре да смесваш. Попи е писала по-горе. Само при преминаването за кратко.

# 590
  • sofia

Поздрави от Леон!

# 591
  • София

Да знаете, че ви наглеждаме и не сме ви забравили. Дано нас не сте 🤣, че отдавна не сме се разписвали...

# 592
  • тук-там
Барф давам основно. Но когато пътуваме или съм забравила да размразя, давам гранули. Няма проблем. От време на време гранула не пречи. В едно хранене и двете обаче не бих давала.

Последна редакция: пт, 05 май 2023, 18:28 от mtz

# 593
  • София
Не знам оплаквам ли се или си хваля стоката. Расипах храна от чувала на земята. Куч, вместо да почисти, само я потуши и отмина.
Нищо не взима от земята, очевидно даже и в къщи, та се наложи да чистя сама 🤣.

# 594
Не знам оплаквам ли се или си хваля стоката. Расипах храна от чувала на земята. Куч, вместо да почисти, само я потуши и отмина.
Нищо не взима от земята, очевидно даже и в къщи, та се наложи да чистя сама 🤣.

Тъй, тъй. Така трябва, браво!

# 595
  • sf
Браво на куч!
А у нас детето като си прави сандвич и редовно се чува от кухнята "Нейчооо" и Нейчо търчи да събира от земята саламче и кашкавалче.

# 596
  • София
Донси, никаква заслуга нямам. Предишните ми кучета бяха като прахосмукачки. Това не знам що се извади такъв сноб 🤣.

# 597
Искам и аз сноб като на Ре, ама на мен вечно гладен и в режим оцеляване навън ми се падна. Joy

Вкъщи и Вълчан не пипа - нито от купата без разрешение, нито случайно паднала храна. На тренировки с въздържание от храна е най-добрият. Излиза от стаята, на влизане подминава оставена храна и т.н. Тези му умения не помагат особено навън, ако реши нещо да си вземе. Като бишкота Савоярди от хвърлен пакет в тревата. Joy Някой път пуска, като му кажа, но това е само, ако това, което е взел, не става директно за гълтане. Примерно кокал ще пусне, но хляб - не.

# 598
  • София
Имам спомени от боксерката.  Гълташе в момента е така, в който я видя.веднъж имах чувство, че до дупето и стигнах, бъркайки да извадя поредния боклук от устата.

# 599
  • София
Моята хубостница Джина в парка е много послушна - ходи си до мен, идва при провикване, не куче, а ангелче. И всичко това до момента, в който види накацали гълъби - пощръклява и хуква към тях. Не, не е "птичарка", самите гълъби не я интересуват - разбрала е, че там където има накацали гълъби, там има хвърлени трохи, които те кълват. Поне в нашия парк това става часто - има няколко човека, които носят специално в торби и пазарски колички стар хляб и хранят с него гълъбите по алеите. Или поне се опитват... Smirk Джина ги засича от другия край на алеята и хуква, разгонва гълъбите и лапа трохите, просто е неудържима. Трохи стар хляб - какво толкова вкусно има в тях? Подозирам, че въпросът не е в храната, а в това, че е плячка, която сама си е "хванала", заради това е толкова ценна за нея. А аз тичам да си я прибера, защото ме е страх да не си изяде боя от някой от тези запалени любители на гълъби - всякакви ги има. И защо ли си давам бадева парите за Grain Free гранули, като кучето ми яде хляба на гълъбите? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт