Любители на кучета - 134

• 33 707
  • 762
  •   1
Отговори
# 600
  • Mediterraneo
Моята е от прахосмукачките, определено. Изчаква послушно, докато готвя, после докато се нахраним, минава из кухнята, ако има нещо паднало, знае, че е нейно. И ЧАК тогава отива да си яде гранулите, да не се мине.

# 601
  • тук-там
Моите са много лакоми и като бяха малки, не можех да спра прахосмукачките. Сега обаче много слушат и ако кажа НЕ, не пипат. Даже са готови да повърнат, за да ми угодят. Не си бъркат и в паниците. Това беше най-трудно за научаване.

# 602
  • Бургас
Когато шум от етажната собственост възмутително ти смути съня, но те мързи да идеш да го полаеш.

И след 2 минути.

# 603
  • София
Роки на първо море

# 604
  • София
Боже, как завиждам на стопаните с нормални кучета, които могат да ги заведат на плаж. Моето е като луд с картечница. Плажът му е забранен от ММ. Писала съм защо. 🤣

# 605
Боже, как завиждам на стопаните с нормални кучета, които могат да ги заведат на плаж. Моето е като луд с картечница. Плажът му е забранен от ММ. Писала съм защо. 🤣

Може ли отново историята?

# 606
  • София
Ха ха, не е особено вълнуваща, но включва мъж с обувки, панталон и риза, подивяло куче, завлякло мъжа и мен във водата, много вълни, събарящи ни и учтива жена, която ни обвини, че тормозим 45 килограмовото  кученце, което просто се опитвахме да върнем, преди да се е удавило, или да ни удави 🤣.
ММ мрази плажа по принцип.

# 607
Ха ха, не е особено вълнуваща, но включва мъж с обувки, панталон и риза, подивяло куче, завлякло мъжа и мен във водата, много вълни, събарящи ни и учтива жена, която ни обвини, че тормозим 45 килограмовото  кученце, което просто се опитвахме да върнем, преди да се е удавило, или да ни удави 🤣.
ММ мрази плажа по принцип.

Мен живо ме развълнува, защото си го представих и изгрухтях от смях.

# 608
  • sf
Ре, 😆
Моето две години не е ходило на плаж, тази година мисля да се поправя. Той дивее по брега, припикава чадъри, чанти....във водата влиза само на брега по вълничките. Скача като зайче 😆

# 609
А пък на Арес ще му е първо море и хем се притеснявам да е кротък на плажа, хем искам да видя реакцията му от пясъка и вълните... той като цяло няма проблем с вода обича да се къпе, стои мирен в банята обаче друго си е морето, вълните а хората ги лае по принцип 🤣 ще го видим

# 610
И Пикачу вероятно ще се уреди с едно море на българското Черноморие, където аз не съм ходила от 13 години, а синът ми - никога. Не знам дали ще имам смелостта да заведа фурията на плажа. Евентуално много рано сутрин или късно вечер, когато няма хора. Всъщност дори не знам какъв е плажът там, където ще ходим.

Като видях вчера как тича на поляните в парка - три часа игра с други кучета, след което го носих до вкъщи, не мисля, че някой ще го изтърпи на плажа. Най-вероятно ще седим на двора.

# 611
Синът Ви не е ходил на българското Черноморие?! Мили Боже!  Laughing

# 612
Синът Ви не е ходил на българското Черноморие?! Мили Боже!  Laughing

Какво е смешното точно? Като се прибираме за месец в България, не ни остава време да стигнем до морето. Тази година, а вероятно и следващите, ще се налага да ходим обаче.

# 613
Какво му е странното? И мойта малката дъщеря не е ходила. Също и кучето, че все пак сме в темата за кучета. Само най на север бих отишла отново, както и правехме последните години, преди да спрем да ходим у нас.

# 614
Ние обикновено ходим надолу от Бургас курортите, защото аз обичам по-топла вода и затова тази година се спряхме на Арапя. Там никога не сме били. И аз от фурията Арес се тревожа да не притеснява плажуващите а жената от къмпинга ни помоли да не го оставяме сам в бунгалото и ще де наложи или по-кратък плаж, или да се нагодим и да измислим как да го удържаме на плажа 🤣 то предимно от него зависи де

Общи условия

Активация на акаунт