Борбата с рака на гърдата - духовно оцеляване, физическо преодоляване 79

• 47 708
  • 749
  •   1
Отговори
# 135
Всъщност, вече съм приела диагнозата и не я отричам.
Тя не била чувала за Вълкан и затова каза, че Хинев е по-добрият вариант.
Моята лична като ходих за ксанакс също препоръча Хинев или Славов.
Също посъветва да не се разпокъсваме и губим време в търсене на различни мнения и да не бавим операцията.

# 136
  • Русе
Хахаха, извинявай, но ме разсмя с мнението на личната. ЛЛ да си гледа меренето на кръвно и да не дава грешни съвети. (евала на моята, че веднага си призна, че не е запозната, ще дава направления, но само да не й искам съвет за самата болест)

Малечка е права.
Обаждай се отново за час на В. Иванов и подкарвайте изследванията. Биопсия за определяне вида на говедото. Тук ще стане ясно какво, що ще последва.  ЯМР с контраст или Пет за оглеждане за мети (и двете са по ЗК, и за двете ще се наложи да изчака, не стават от днес за утре). И като имате хистология от биопсията (до към две седмици излиза) + образно изследване, се решава дали и колко ще се реже и на къде отиват нещата с химия/лъче и т.н.. След като имате горните резултати, можете да отидете на второ мнение за потвърждение на първото.

И не всеки път операцията е на първо място в стъпките. Има случаи (и тук в темата), които първо се почва с химия, и това е било жизненоважно.  Но това може да го реши доктор на база реални и достоверни изследвания.

# 137
  • София
Mollly, "намерих" го д-р Марков в 23 ДКЦ (МЦ "Хера"), записах час, че и на преглед минах вчера. Каза, че съм пушка 😊
Каза, че ме познава (как не, като се гледаме от толкова години)... посмяхме се, че тооолкова сме остарели за това време (Дай, Боже, всекиму! 🙏)
Не бях ходила на преглед 5- 6 години, време ми беше вече.
Та като каза ти да си говорим за екскурзии, да споделя 😊
Снощи резервирах почивка в Дидим в края на май и днес ми се обадиха да ми кажат, че цената е със 150 лв надолу от днес 😳 и че имаме още 40 лв отстъпка за лоялен клиент и "такса гориво" се очертава да няма тази година. Не ми се беше случвало такова обаждане (обикновено се обаждат, че има поскъпване) и съм много доволна.
UAll inclucive е и цената е уау.
Животът е прекрасен!
Няма да се уморя да го повтарям!

Последна редакция: чт, 30 мар 2023, 00:26 от AnyHr

# 138
  • Варна
Кити,
Точно същата Янчева ме гледа и чух същите думи "по най бързия начин операция ". Пак там, при нея мамография на която бучката не беше притеснителна. Пак заради тази мамография Вълкан Иванов каза, защо ти е направена само на едната гърда.

Тя препоръчва Хинев, Белинов и Ненков.
За Белинов вече писах надълго на широко. Хинев е на същото "ниво" на Белинов, същия метод на работа. Те са от старата школа. Режат, няма биопсия, няма ямр, няма ПЕТ скенер....

Извинявай, че се паля, но просто виждам как вие вървите по моя път. А моя път не беше правилен, но и аз бях уплашена, стресирана и фрустрирана от Янчева, плюс Белинов.

А аз мислех, че чакате пред кабинета на Вълкан Иванов и от там пишеш....

# 139
  • Русе
Ани, все така да е при теб Hug

# 140
А аз мислех, че чакате пред кабинета на Вълкан Иванов и от там пишеш....
[/quote]

Така беше, преди да ми се обади майка ми, за да я запиша за Хинев...
Явно нейната лична има авторитет пред майка ми, щом веднага я е разобедила...
Наистина Янчева препоръча Хинев или Белинов и на нас...
Майка ми не иска да ходим при друг, освен при Ненков(този, който оперира в Аспарухово) и то само, защото има много добри препоръки от брат и.  И искала да избере между двамата. Не знам вече, много ме е страх да не сбъркаме по пътя.
А този ПЕТ скенер, кога се прави? И какво показва?

# 141
  • Варна
За Ненков от Аспарухово нищо не мога да кажа. Мога да кажа за болницата "ниско качество".

Аз говоря за професор Ненков от Терапията. Оперира е мъжа ми, разказах в темата за Варна. Не от моето семейство за него.

# 142
Ани, оставаш си моят светъл пример и лъч надежда Simple Smile . Гледай си живота и само така! Душичката трябва да се глези с екскурзиики и всякакви екстрички!
Кити, аз съм оперирана от Вълкан Иванов. От София съм, но се вдигнах и отидох да ме оперира точно той. Смятам, че направих най-добрия избор за себе си.
Вслушай се в думите на Мис Ноар. Тя ти е градска и е минала по този път, барабар с грешките и поуките от тях .
С цялото ми уважение към джипитата, но наистина не им е работа да дават непоискани съвети, особено когато не са компетентни в тази област.
Моята не беше чувала за Аримидекс и Тамоксифен, но и тя ми даваше акъл как на мое място щяла да откаже химиотерапия.
Имай си едно на ум. Те не са Пенкилер

# 143
  • София
Колкото пъти съм послушала ЛЛ /и за мен, и за детето, защото е педиатър/, толкова пъти съм съжалила.
От ЛЛ взимам само направления и рецепти по протоколи, нищо друго.

# 144
Мен ме оперира д-р Хинев!
Операцията беше точно това, което аз исках! Не съжалявам за избора си!
Сама исках мастектомия, това получих!
Ходя при него 2 пъти в годината на ехограф. Доволна съм от отношението и професионализма🤗

# 145
Сигурна съм, че не ви е до това, но все пак е информация.

Скрит текст:
От ФБ Кремена Кунева
Представете си, че вие или ваш близък лекува онкологично заболяване НЕ със съответния медикамент, който дава страхотни резултати и голяма преживяемост, а с примерно физиологичен разтвор. Или глюкоза.
И не, не е в шамански лагер, като отчаян последен шанс за пречистване, защото шансът му с истинско лечение никак не е последен, а единствен и възможен, а в българска болница.
И не, не по собствено желание, а като жертва на една страшна далавера - просто не слагаш лекарството в системата, а го препродаваш на следваща болница/пациент.
Ама и в неговата система не го слагаш, а направо го изнасяш за ЕС, че там още по-добра цена ще му вземеш.
А да, да не забравим, че даже държавата ти плаща, за да убиваш, потенциално и съвсем реалистично, хора. За това съучастие същата се оправдава с “липса на законов механизъм за контрол”. Забележете “законов”. Нищо, че контрола е в изпълнителната власт и процесите, които тя създава.
Та, цялата тази история не е някаква антиутопия, а съвсем реален сценарий, за който журналистката Валя Ахчиева прави разследва и преди ден публикува Биволъ.
Голямите медии все още мълчат, надявам се, че е поради липса на запознатост. По тази причина още снощи изпратих на няколко журналисти статията, а от един от тях вече получих отговор, че ще предаден на разследващият си колега.
Също така, още снощи, изпратих статията и на Божидар Божанов с молба да ае запознае и да предприемат съответните спешни политически и ако е нужно законодателни мерки. Разбира се, Божидар веднага ми потвърди, че се заема.
Благодаря на тези от вас, които ме информираха, за съжаление бях чувала за подобни схеми, но за пръв път има и конкретно журналистическо разследване, за което искам да поздравя г-жа Valya Ahchieva!
А иначе, снимката според статията е на “склада за лекарства на търговеца на едро “Фармнет” на фамилията Марешки, който е ексклузивен вносител на въпросното лекарство Keytruda за България и която втори път доставя същото лекарство на втората болница “Свети Иван Рилски”.”
Цялата статия в коментар.
Очаквам прокуратурата незабавно да се самосезира, а от всички вас по възможност повече гласност по казуса “търговия със смърт”.

https://bivol.bg/targovia-sas-smart.html?fbclid=IwAR00xKQDims1ZE … ILvNhyebNkXA00_B0

# 146
  • Русе
Потресена съм от този случай. Свекарът ми го лекуваха с Кейтруда и нямаше грам неразположение. Все се чудехме с какво го наливат,  за да няма. Почина Sad

# 147
И аз съм потресена и не мога да проумея, че съществуват такива хора, способни да го направят 😥

# 148
  • Варна
Вчера направиха тема за разкритието на Валя Ахчиева.

https://www.bg-mamma.com/?topic=1538541.45#msg46214808

Аз отдавна исках да споделя в тази тема страховете ми дали наистина се влива лекарство, но не исках да ви натоварвам и вкарвам във филм с моите подозрения, че това се случва в България.

Е, Валя Ахчиева "сбъдна" страховете ми...

Попаднах  на статия  от миналата година, че ДАНС са разследвали и имат заключения, че такива случаи хич не са единични....

# 149
  • София
Ужасяващо е това. Как спят тези хора...

Общи условия

Активация на акаунт