Борбата с рака на гърдата - духовно оцеляване, физическо преодоляване 79

• 48 746
  • 749
  •   1
Отговори
# 525
Оливче, стиснати палци и от мен! Вярвам, че всичко ще е наред!

# 526
  • ПЛОВДИВ
Оливче, и аз съм така. Онколошката ми изписа гавискон, тъй като мисли че е от рефлукса, но си пия сироп за кашлица, чай от лайка и смуча стрепсилс и тази вечер с баща ми успях ме да поспим по-добре от предишните вечери. На някоя да и са се залепвали клепачите сутрин и взима ли нещо?

# 527
Момичета,минах червените терапии.Сега ми предстоят 3 бели Доцетаксел.Какво да очаквам от тях?Нямах никакви оплаквания от червените.

# 528
Щом си нямала оплаквания от червената, не чакай неприятности от бялата🤗

# 529
  • София
Ох, някаква фалшива тревога ще се окаже, вече почти не кашлям, някакъв странен вирус явно е бил. Благодаря на всички за позитивната енергия, помогна! Kissing Heart

# 530
  • ПЛОВДИВ
Ох, някаква фалшива тревога ще се окаже, вече почти не кашлям, някакъв странен вирус явно е бил. Благодаря на всички за позитивната енергия, помогна! Kissing Heart
Радвам се, Оливче. Аз пак почнах да кашлям тази вечер, но си знам програмата. Дано да поспя тази вечер, че утре ми е петата химия и час и половина ни е пътя до болницата от вкъщи. Дано да няма червената торба!

# 531
  • Русе
Мадам, аз пътувах на всяка химия по 4,30 часа на посока Simple Smile
Да минава леко Hug

Супер, Оливче Hug

# 532
Здравейте! Интересува ме дали някой с тройно негативен инвазивен карцином е минал 12 седмични терапии с Паклитаксел и Карбоплатина, и има 100% отговор на терапията. Правени ли са след това 4те червени, както е по протокол или директно операция?

# 533
Медена питка, майка беше на тази терапия.
Тумора в гърдата беше 3см и след терапията изчезна напълно. Нямаше изобщо туморни клетки там. За жалост имаше заразени ЛВ и продължаваме да се борим с други  терапии.

# 534
Медена питка, майка беше на тази терапия.
Тумора в гърдата беше 3см и след терапията изчезна напълно. Нямаше изобщо туморни клетки там. За жалост имаше заразени ЛВ и продължаваме да се борим с други  терапии.

Аз нямам заеазени лимфни възли и се надявам да пропусна четирите вливки. Желая Ви успех, всичко ще бъде наред!

# 535
  • Добрич
Благодаря на всички, които споделят в темата!
Изключително много ми помогнахте "да навляза в дебрите на карциномите"...
Старя се, да чета  публикации с различен произход (споделен опит от пациенти, мнения на лекари, обща информация и пр.), говоря с хора, които са минали вече по този път и се опитвам да направя информиран избор, който на бъде най-добър за моя случай. Предполагам, че всеки от нас работи в тази посока.

В момента дилемата ми е, дали да ми махнат всички лимфни възли от първи и втори ред или само един лимфен възел. Съответно при различни лекари, като и двамата предполагат, че лимфните възли не са засегнати (т.о. 1-1,5 см. от луминален тип А). Разбирам, че съм "късметлийка" с това образувание, но въпреки всичко имам нарушения в съня. Всяка вечер пия успокоителен чай, а сутринта се будя преди алармата...

Възхищавам се на търпението и упоритостта, с които се справяте в ситуацията!

# 536
  • ПЛОВДИВ
Добър вечер момичета, вече съм в къщи. Тумора за сега е 3см., вече няма червената химия, но само където ми се спи малко повече от алергичното хапче. Вече няма дексаметазон, хапчетата за повдигане и повръщане. Даже си хапнах нормално тази вечер а не супа, както преди. Получава ли сте мравучкване по ръцете? Даже от една седмица забелязвам 3/4 косъма на главата.

# 537
Мравучкането е нормално....ще имаш и изтръпване, но ще мине. И апетита ще ти се върне( само внимавай, че като вземе да ти стане всичко много вкусно, да не се окръглиш за норматив). И косата ще порасне и ще стане по-хубава от предишната( от сърце ти го пожелавам)!

# 538
  • ПЛОВДИВ
Мравучкането е нормално....ще имаш и изтръпване, но ще мине. И апетита ще ти се върне( само внимавай, че като вземе да ти стане всичко много вкусно, да не се окръглиш за норматив). И косата ще порасне и ще стане по-хубава от предишната( от сърце ти го пожелавам)!
Благодаря Ви за информацията! Дано да ми се върне апетита, че баща ми се претеснява да не отслабна много и както сме в държавата, където на всеки ъгъл дебне хранително изкушение. За косата, ще се радвам да стане по-хубава, че старата не ми харесваше.

Последна редакция: ср, 03 май 2023, 00:12 от Мадам Фрапина

# 539
Абе ако е била тънка и пършава, като моята, не чакай гъста и обемна коса😂😂😂
Но определено е по жива🤗

Общи условия

Активация на акаунт