Борбата с рака на гърдата - духовно оцеляване, физическо преодоляване 79

• 47 718
  • 749
  •   1
Отговори
# 540
  • ПЛОВДИВ
Абе ако е била тънка и пършава, като моята, не чакай гъста и обемна коса😂😂😂
Но определено е по жива🤗
Благодаря ти много! Беше тънка и горе/долу здрава а като прическа "боб", без обем. Сега перуката е обемна със цвета на предишната.

# 541
Всичко ще е наред🤗
Знам, че е гадно сега, но след 1г няма и да се сещаш за перуката🤗

# 542
  • ПЛОВДИВ
Всичко ще е наред🤗
Знам, че е гадно сега, но след 1г няма и да се сещаш за перуката🤗
Аз каквото съм преживяла не го пожелавам и на най-големият си врак. Ако до година по-това време вече, ще съм по-добре, ще е чудесно. За перуката е обещана на бащата. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 543
  • Русе
Вела, чисти ЛВ, че те са скритата опастност. Аз имам 23 махнати, но се преживява това. С внимание, гимнастика и спазване на леки ограничения - нямам проблеми с ръката вече три години.
Предупреждавам: аз съм касап. Махам всички, само и само да си запазя живота. Изцяло махнах болната гърда, превантивно изчистиха и другата, и ЛВ.

# 544
  • Sofia
Момичета, може ли да ми препоръчате читави невролог и УНГ в София?
Невролог ми трябва, защото на последното ЯМР на главата има предписание да си направя такава консултация, че има някакви изменения по съдовете в лявата половина. А УНГ ми трябва, защото трета година влача проблеми и не могат лекарите да преценят синус ли е проблемът или зъб. ЯМР нищо не показа за пореден път, а проблем има, имам и болки.

Последна редакция: ср, 03 май 2023, 10:26 от Child of June

# 545
Читав Невролог
Д-р Божанка Иванова 0888718438
Работила е в МВР Болница София.
Страхотен специалист.

# 546
Чайлд, имам добри впечатления от д-р Найден Петров, УНГ. Работи в МВР болница. И аз съм ходила на преглед, и малката ми дъщеря. И при двете ни назначеното лечение имаше добър ефект.
Беше преди години моят преглед и са ми изветрели спомените...може би на регистратурата съм питала коя смяна е, може и на телефона да съм му звъннала, не помня... Като напишеш в гугъл д-р Найден Петров, излиза неговата страница и там (по спомен) има и телефон. За детето педиатърката ни насочи и направо тя му звънна по тела да го пита, дали е на работа в момента, че иска да прати пациент.
Моя близка приятелка, стоматолог и доста взискателна към докторите по принцип, ми го препоръча първоначално. Успех! Да се открие проблема и да се пребори успешно! 🍀

# 547
Чайлд,
УНГ -доц. Рангачев от ИСУЛ. С две ръце "ЗА".

# 548
И нека медицинският туризъм да започне сега 🙂

# 549
  • София /Абсурдистан
Важна си е тази информация като се има в предвид какви пишман специалисти има.

# 550
Момичета, дайте мнения мога ли да пия чай от мента и гинко билоба при хормонозависим рак. Ментата си я пия цяла зима и от години, а ми се ще да включа и гинкото, че главата ми хич я няма. Но се опасявам да не влияят на естрогена. Срещали ли сте нещо по въпроса?

# 551
  • София /Абсурдистан
Гинкото не помага. Вземи си Винпоцетин и по едно сутрин и вечер се пие постоянно. То също е на билкова основа и действа много добре.

# 552
Важна си е тази информация като се има в предвид какви пишман специалисти има.
Разбира се,  че е важна, аз себе си имах предвид, че съм на здравен туризъм.  Бях в София за маркиране на сентинелните лимфни възли, а сега пътувам за Панагюрище. Стиснете пак едни палци.

# 553
Стискаме, Алик 🫶🤗❤️

# 554
Късмет, Алик 🍀🙏🍀🙏🥰

Общи условия

Активация на акаунт