Алое Вера на Форевър 4-та тема

• 17 532
  • 173
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте! Какво бихте препоръчали за възпаления на периферната нервна система, освен алое вера гела за пиене?
Нека да смуче алое турм, по 3-4 на ден

# 166
Здравейте, момичета! Бих искала да Ви попитам какво мога да препоръчам да пие от нашите продукти на приятелка с проблеми с вестибуларния апарат? Тя има и Хашимото. И имате ли информация кога ще бъдат отново налични Дейли и др продукти?

# 167
За вестибуларния апарат са важни Б12, омега 3, пробиотика и алое Фрийдам. Щом е с Хашимото е важно да се уточни дали антителата са високи и ако Да, алоето трябва да се пие по схема, като се започне с 30 мл. на ден /2*15 мл./ и се увеличава постепенно.

Последна редакция: ср, 17 дек 2025, 16:56 от gery07

# 168
Честита Нова година! Бъдете много здрави и щастливи през новата година! Свекърва му се оказа, че е с алергична астма и много кашля. Ходила е на пулмолог и има предписани някакви хапчета и помпичка, но почна повече да кашля след помпичката. Пие алое бери, пчелен прашец и чесън и мащерка, нейчър мин, пръска фърст. Какво друго бихте препоръчали и има ли някои, който е минал през това? По принцип има от години алергия към различни неща и ходи на алерголог, като почти не кашляше. Имаше терапия с инжекции по схема в продължение на няколко години, но от  2-3 г не се е налагало да ходи. Ще си запише пак час скоро, но може пак след 2 месеца да има свободен. Ще съм много благодарна, ако някой може да даде съвет какво друго може да се добави . Сутрин и вечер е много силна кашлицата и се мъчи много.

# 169
  • Варна
Мисля, че чесъна с мащерка може временно да се спре, защото действа отхрачващо и в случая още повече ще я кара да кашля.

# 170
Мислех, че ще помогне, понеже пише, че помага при астма и алергии и действа противовъзпалително.

# 171
За мен най-важни са чистото алое и пробиотика. Освен тях, абсорбент С, витамин Д, калция. Алое Фрийдъм също е добре, когато има обостряне на състоянието заради сярата. Чесънът и мащерката е много добра добавка за белия дроб, заради отбрачващия ефект на мащерката и силата на чесъна. В нашия екип правим често срещи на тази тема и има много споделяния от хора, които са успяли да се справят благодарение на добавките с различен вид алергични състояния, вкл. и астма. Успех

# 172
Много благидаря за съвета 🤗Значи за алергичната астма е по-добре да се пие чистото алое. Някъде бях чела и за зелените поля, че действали добре.

За мен най-важни са чистото алое и пробиотика. Освен тях, абсорбент С, витамин Д, калция. Алое Фрийдъм също е добре, когато има обостряне на състоянието заради сярата. Чесънът и мащерката е много добра добавка за белия дроб, заради отбрачващия ефект на мащерката и силата на чесъна. В нашия екип правим често срещи на тази тема и има много споделяния от хора, които са успяли да се справят благодарение на добавките с различен вид алергични състояния, вкл. и астма. Успех

# 173
Здравейте, момичета! За много години! Нека Новата година ви донесе много здраве, щастие и успехи! Имам въпрос относно пиенето на алое вера гела по време на бременност, от доста години го пия постоянно, само за около месец го спрях по време в началото на  бременността и си пия по 60-100 мл на ден. Кашлям от седмица и малко увеличиха дозата. За щастие нямам температура или др оплаквания. За жалост сега не мога да смуча прашеца, прополиса и да пия много от добавките ни. Пръскам и с фърст и вземам, каквото мога от другите. По колко максимум от алоето мога да пия сега? Понеже съм в 34 седмица от днес, от няколко дни от разместване на органите имам болки от дясната страна в ребрата, точно под гърдите. Обикновено са като се разкърдам, докато лежа и доста ме болят, когато кашлям. Мога ли по няколко пъти на ден да се мажа с охлаждащия ни лосион?

Общи условия

Активация на акаунт