🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 5 (17.03 - 02.04) 🌴

• 48 538
  • 1 195
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Татяна е обидена, че Снежана е споменала само гащите на Благой, я тя всъщност пере гащите на всички мъже в племето. Несправедливост.

Каква изненада, на Светослав сервилното отношение му допада.

# 271
Чефоооо, какви са тези гащи с трендафил 😂😂😂?! Поне да бяха бански на лалета 😅…

Приятно гледане, дано епизодът е интересен като вчерашния.

# 272
Умно е да се търси съюз на база антипатии, както прави Чефо, използвайки Божана като мишена. Първо малко по-умно действие на тихия фронт от него. Елементарен подход, често обаче в началния етап на играта носещ не лош резултат.

Татяна вече ще я пиша старата перачка ( да не използвам дъртата ). Светослав обаче е доволен от грижите, но от него друго не съм очаквал.

# 273
  • София
Светослав обаче е доволен от грижите, но от него друго не съм очаквал.
Уж каза, че сам ще си пере гащите, но не звучеше много убедително, според мен ще поддаде. Laughing

# 274
Ехидния Едис какъв пол е.

# 275
  • Другата България
Ееее, много рано реклами, явно чистото гледаемо време е паднало още повече.

Чефо се сетил да играе....

# 276
Как пък не бих прала дрехите на всички, интересно дали е предлагала и на Снежана и Божана да им пере дрехите. 😀

Едис ми е силно антипатичен.

# 277
Ама тези дълги рекламни паузи много ме дразнят, инстинктивно посегнах към стрелката напред и даже я натиснах няколко пъти, ама на ... все още в Еон няма вариант за превъртане напред на живо предаване Simple Smile

# 278
  • софия
Божана пак с идеята, че е на връо и сега ще им покаже как се прави. Татяна ме оставя без коментар.  То бива сервилност , ама нейното направо към патология отива. С кеф гледам, даже ги чувам как им щракат мозъчетата на сините за хватки и врътки.  Подозирам, че спокойствието с което се е обградил Благой ще му изиграе лоша шега при обединението.

# 279
  • София
Татяна е обидена, че Снежана е споменала само гащите на Благой, я тя всъщност пере гащите на всички мъже в племето. Несправедливост.

Каква изненада, на Светослав сервилното отношение му допада.

# 280
Едис- гладка , хлъзгава хиена.

# 281
Едис- гладка , хлъзгава хиена.
Сравнително добро определение, защото повечето хиени са мършоядни.
Едис не го виждам в пряка конфронтация с алфа, по-скоро първо ще изяде мършата, след което и него ще го отстрелят.

# 282
  • Другата България
Ваня: “Татяна, докопа се до кухнята....“
Татяна: “Какво значи докопа се?“

Дани явно е бил придворната дама на Крал Джизо.
Бляк!

# 283
  • София
Аз харесвам Едис, така че ви прескачам. Joy

Татяна е като обсебена, веднага подчерта, че след като *вече* тя готви, мъжете са сити и доволни. Досега умираха от глад. Bowtie

# 284
Татяна ме кара да се срамувам, че сме от един пол...  Tired Face

Общи условия

Активация на акаунт