🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 5 (17.03 - 02.04) 🌴

• 48 587
  • 1 195
  •   1
Отговори
# 285
Сцепи се от реклама това нескафе.

# 286
Трябваше наградата, да е прах и омекотител. Да и е по-лесно на Татяна

# 287
  • София
Всеки път като им дадат за награда кафе и ми става жал за участниците.

# 288
Утре  пак ще го пуснат.

Жените-сините   ще си  отттбият.

# 289
Много умно Божана влезе в ринга, много хубава тактика.
Така червените трябваше да теглят и нейното тегло.

Битка изцяло спечелена на втория етаж.

# 290
Татяна ме кара да се срамувам, че сме от един пол...  Tired Face

Сложно е с половете днешно време.

# 291
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Да й имам амбициите на Татяна! Това ли е върхът на сладоледа - да готвиш и переш на всички, докато те показват по телевизията?! То вярно, че няма с какво друго да блесне, ама чак пък такава гордост да изпитва от това, ми идва малоумно.
Мразя такива игри с дърпане и бутане, грозни и брутални са ми, а и дават възможност за грубости и нечестна игра. Браво на Божана! Може да е хиперактивна, но определено е доста интелигентна, вижда се в игрите.

# 292
  • София
Изпуснах малко началото, но за битката вече бях на линия. Божана много хитро подходи, според мен сега ще я взаимстват тази тактика и червените.
Застрашени мисля че са Тино и Станилия при червените и Геновева и Божана при сините.

Аз изначално си бях за сините, сега, като се махна Марчето, още повече. Надявам се да успеят да вземат пак имунитета.

# 293
Глупави хора, никой не се усети какво направи Божана.
Георги спечели решаващия рунд, но Едис и Ермина оказаха сериозна съпротива и ако бяха по-умни можеха да спечелят.

# 294
Аз нали го играя хитра сврака, пускам предаването един час по-късно. Не знам за какви реклами говорите 🤷‍♀️ , но много ви обичам, защото междувременно пишете. 😉

# 295
Пак се включвам със закъснение, но почвам да гледам по-късно, за да въртя рекламите.
Имената на племената са много глупави, жалко, че не ги кръстиха както в предните сезони. Сини и червени е само една идея по-добре от отбор "Черешка" и отбор "Малинка".

А БТВ, ако искаха рейтинг и много смс-и, да бяха направили негативен вот. С кеф щях да пусна 20 смс-а срещу Гошо.

# 296
  • София
Ваня всеки път, когато трябва да се обърне към Георги, и съжалява искрено, защото никой не може да се бори с логореята на последния.

# 297
Георги е тежко суеверен, а се представя за вярващ. Отвратена съм, защото съм вярващ човек и това преекспониране с религията от страна на Георги, а и Благой, е смешно и жалко.
Мария била силна😵💫🤨Ваня я величае, тя си вярва, а мазен Светльо я преоткрива. Абсолютна Мекица е тази девойка, а Светльо ѝ е мармалада.
Не харесвам Едис, дизайнерът в него превалира и той си твори качества, дето ги няма…

# 298
  • Другата България
Офф, Едис ми е много неприятен.
Наистина хлъзгав, и с тая ехидна усмивчица....чакам момента, в който ще си го получи.

# 299
  • София
А днес ли ще е дуелът? То иначе кога, щом чак в понеделник ще е следващия път?

Общи условия

Активация на акаунт