🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 5 (17.03 - 02.04) 🌴

• 48 416
  • 1 195
  •   1
Отговори
# 405
Напълно заслужена победа на Тино. Практически два пъти завърши играта. Браво!

Успех в живота на Елина. Не беше нейния сезон това, прекалено много гласове срещу себе си събра. И ако беше останала днес това нямаше да се промени. Може би имаше място в миналия сезон повече, отколкото в този.

# 406
  • софия
Успех в живота, Ели! Ти беше усмивката в този сезон! Браво, Тино!

# 407
  • Другата България
Елина сама се би. Жалко. Можеше да разгърне потенциал, или поне така си мислех.
Сега на Тино няма да му е лесно, никак.
Тримата със Станилия и Мара нищо не могат да направят, ония са като зомбирани.

# 408
Харесвам Тино. Интелигентен, обран и възпитан. Видимо не е във възторг, че е в чалга групата.

# 409
  • София
Оригиналното синьо племе искрено се разстрои от отпадането на Елина.

# 410
  • София
Ха, известно време не гледах и сега разбирам, че перачката се е спасила от номинация... Rolling Eyes

Няма ли кой да каже на Георги Т@пот@, че един вярващ човек е преди всичко смирен... Невъзможен злобар...
Раздава заплахи от името на Бога наляво и надясно, все едно му е личен секретар.
Мега неприятно същество... поне за мен.

# 411
АХахахахахаха ...
Пълна манджа с грозде и с идол вече.

# 412
  • софия
Йес беееееее! Скрит имунитетееет!

# 413
  • София
Скрити идолииииии HugScreamBowtie

Някой да обясни на Татяна и на Георги как се ползват, да не си изиграят идолите за чуждото племе.

# 414
Това ще направи сезона много по-истински, хубаво решение.
А с разрешението за кражба на намерен вече идол от участник прави сезона ултимативен.

# 415
  • София
Сините явно все пак са си били сплотени, всички се разстроиха, колкото и да се дрънкаха, докато бяха заедно.
Идолът ще обърка съвсем нещата. Чакам с нетърпение другата седмица 😊

# 416
Радвам се, че Тино остана, но не ми харесва, че Елина отпада. Не, че ми е фаворит, но преди нея трябваше да се махне Даньовата мамка

# 417
  • София
Става все по-интересно. Да, неприятни са чалга компанията, но пък вече искрено стисках палци на сините да бият. Има съспенс, сега и идолът може да обърне играта. Дано, дано, дано!

Тино чувстваше Светльо близък, предаде си го той.

# 418
Ахахаххахахаха, аз се шегувах преди седмица, че ще се появи скрит идол, те наистина го направиха.
Точно по време на гласуването си мислех, че всичко е предначертано и няма място за изненади - особено при известните, които са твърде праволинейни.
Ще е интересно!

Симпатизирах на Елина в играта, но бях за Тино тази вечер. Щеше да е супер да изпидуркат Татяна, но Благо, Тотя, Гошо, Булкин и Светльо са там за седмичния хонорар и са си построили комунизма.

# 419
Сега с идол в играта два епизода на седмица вече са малко.

Общи условия

Активация на акаунт