🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 5 (17.03 - 02.04) 🌴

• 48 455
  • 1 195
  •   1
Отговори
# 390
Ох, успокоих се- Булкин е вербален🙃 Георги захапа и Станилия- айде малко респект да му вкара! Тя е спортист, врял и кипял по лагери, няма да я обсебят шепа простаци и една перачка.

# 391
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Станилия се оказа с по-големи топки от всички парии около Белозъбия там. Червеното племе става гадно за гледане.

# 392
Червените ще се самоизядат.

Станилия задава правилните въпроси, но капацитетът за отговор е синус от ъгъл 180 градуса...

Smile

# 393
  • София
Станилия задава правилните въпроси, но капацитетът за отговор е синус от ъгъл 180 градуса...
Тя затова и комуникира само чрез синхрони, с друг интелигентен разговор не може да проведе.

# 394
Змията ... игра за много спокойствие и здрави нерви като дуел за елиминация. Всеки може да победи всеки през този сезон в такива дуели.

# 395
  • София
Ох, успокоих се- Булкин е вербален🙃 Георги захапа и Станилия- айде малко респект да му вкара! Тя е спортист, врял и кипял по лагери, няма да я обсебят шепа простаци и една перачка.
Много ме изкефи как им каза всичко. Ама то отреща трябва малко мозък да има, че да разберат какво им се говори

# 396
  • На морето!
Станилия е страхотна!

Много ме е яд, че Тино или Елина си тръгва, и двамата трябва да останат, но не в това племе

# 397
  • Другата България
Много точно казано от Божана.
Месец и мало висше Светльо драпа със зъби и нокти, за да седне в сепарето на Благой Георгиев.
Една мечта се сбъдна, Жълтия зъб е хепи и е готов да направи всичко, което каже Вожда, и антуража.
Даньова мама е колежка на браточето, просто Жълтия си седна в сепарето като у дома си, но! ! Толкова му е капацитетът, че надали осъзнава къде е седнал - на края на въпросното сепаре, там, където когато хората от съседното си тръгнат, редът ще е неговия. За напускане.
Ама откъде толкова акъл да мисли за това сега, сега е в еуфория от новото си /истинско/ поприще.....

# 398
  • софия
Жорка, Жоркааа, гледай и се учи от Станилия как се държи човек на място. А не всяка втора дума да ти е Господ и същевременно да правиш всичко обратно на това, което проповядва религията.

# 399
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Светльо се лепна за мазната коалиция като репей на дреха. Много ми е нечистоплътен не само като външен вид, а и в отношенията си с хората там.
Станилия и Тино извадиха егати лошия късмет да се паднат в това убито племе без грам мисъл в главите. Каква загуба на потенциал сред тъпоглавци и перачки! А напъните на Георги да се опитва да говори са непоносими. То тъпо, тъпо..... явно много удари в главата е отнесъл завалията. Да козирува на батко си Господ и да си мълчи повече.

# 400
Хубавото е че в елиминационна  битка Станилия  трудно ще я свалят. 

# 401
Какъв е този Благой, че всички се въртят около него. Един безработен бивш футболист. Наистина не разбирам

# 402
Аз ще съм за Елина в този дуел, за да станат още по-слаби чалгарите като племе след него.
Решенията им е добре да имат цена, която да платят.

# 403
"ХладнокЪрвен"

# 404
  • София
Харесвам Елина, но тя не се бори, нито в старото племе, нито сега. Тук е сложно, защото се познават от години, но в предишното племе сама си беше виновна. Тино смятам, че има повече потенциал нещо да направи, но то с кого да играе. Станилия, Тино и Елина се отличават.

Общи условия

Активация на акаунт