🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 5 (17.03 - 02.04) 🌴

• 48 472
  • 1 195
  •   1
Отговори
# 375
  • Другата България
Кинг Зъб е дал нареждане да е Тино, както предполагахме.
Станилия е пожалена.

# 376
Ауу, Станилия направо в десятката с коментара при гласуването за татяна.

# 377
Съвет и вот изцяло в полза на чалга алианса, защото който и да отпадне малко по-късно те стават по-силни.

# 378
  • София
Предателят Светослав спаси пералнята, а уж каза, че може сам да се пере.

# 379
Жалко, и Тино и Елина ми се ще да останат, ама.

Ох, и Тино разби с коментарите сега.

# 380
  • София
Който и от двамата да си тръгне, ще ме е яд.

# 381
Мазен Светльо предаде Тино в името на собственото си добруване. На  Булкин не му се чува гласа, за какво е там? Пореден шут в антуража на Цезара на Римския Колизеум- Благой.

# 382
И  Булкин гласува за Тино

# 383
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Господин Картоф, Белия зъб и Светослав Чалгата са дънооооо. Много ще ме е яд за Тино ако си тръгне, просто няма да е честно.

# 384
  • Другата България
Станилия наистина ли вярва, че може да обясни нещо конкретно и логично на който и да е от тези там?
Особено на Гошо Австралопитеков?

Два часа и половина минават от предаване, което е три часа, и участникът с име Иван ЗА ПЪРВИ ПЪТ казва НЕЩО, каквото и да е!

# 385
  • София
Да, булко, това е една социална игра и ако продължавате да губите всички игри и до обединението останете трима души, другото племе ще ви погълне.

# 386
  • София
Оффф Георги като заговори и ми идва да спра телевизора...

# 387
  • софия
Грозна история. Гъзолизците на Благо сами ще се закопаят с тази стратегия. Лошото е, че преди това ще си заминат всички читави от това племе.

# 388
Червените ще се самоизядат.

Станилия задава правилните въпроси, но капацитетът за отговор е синус от ъгъл 180 градуса...

# 389
Елина не заслужава да бъде там, Тино ще я опука и ще остане. Поне така се надявам.

Общи условия

Активация на акаунт