🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 5 (17.03 - 02.04) 🌴

• 48 472
  • 1 195
  •   1
Отговори
# 360
Моля оценете епизод 14 (вторник)

# 361
Добре го засече Станилия Георги тук, браво.

# 362
Не разбрах обаче защо чалгарите бяха възмутени от взимането на тенджерата, брадвата и мачето? Беше част от играта и не беше идея на Снежана и Божана. Е, те знаеха какво да вземат, но от предаването им го позволиха.
Георги има нужда от специално лечение.

# 363
Ама тези дълги рекламни паузи много ме дразнят, инстинктивно посегнах към стрелката напред и даже я натиснах няколко пъти, ама на ... все още в Еон няма вариант за превъртане напред на живо предаване Simple Smile
По принцип са си все така два блока на час, обикновено около хх.15 и хх.45. Като прочетох тук няколко поста за това, реших да направя лек мониторинг на рекламите в изминалите два часа, хаха.

първи блок: 20.12 ч., с дължина 7.15 мин.
втори блок: 20.37 ч., с дължина 7.00 мин.

първи блок: 21.11 ч., с дължина 7.00 мин.
втъли блок: 21.42 ч. с дължина 7.30 мин.

Реално, частните телевизии и радиостанции имат право на 12 мин. платена реклама на час. В случая минават и 14-те минути, но част от тях са автореклами, имаше спотове на "Ергенът", "Търси се", "Преди обед" анонс за късните новини в 23.00 ч. Те ги пускат тези автореклами, за да запълват време. Ако Сървайвър им е пратен като файл от 2 часа и 15 минути, те пълнят останалите 45 мин. с реклама, тоест средно по 15 мин. на час. Избутват частите на файла така, че последната част да свърши точно в 23.00 за късните новини. И ако завършва по-рано, запълват с автореклами между частите на епизода.

# 364
  • софия
Жорката пръска мозък, направо ми дава главата на късо, като се опитам да му хвана логиката. Амин!

# 365
Жорката пръска мозък, направо ми дава главата на късо, като се опитам да му хвана логиката. Амин!

Smile

Прав ток , променлив ток.

# 366
  • София
Браво на Станилия, че избра да каже истината, да запази достойнството си, вместо да се подмаже на вожда и неговия шут.

Вероятно ще отнесе номинация, но ще спечели доста по-ценни съюзници, в случай, че оцелее.

# 367
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Сега забелязвам, че Гошо като нахлупи тая шапка на съвета му
изчезва врата и челото, като господин Картоф ми е направо, ама без мустака.
Благо извади желязна логика: "бля, бля, бля"..........
Горката Станилия къде попадна, жал ми е за нея.

# 368
  • софия
Айде, сега след AC/DC преклонете глава и пред мъдростта на Жизъскрайс суперблаго, да се свети името му!

# 369
Благо пренася всички години като футболист, в които е говорил алабализми, и тук: "играем мач за мач", "както съм казвал", "пак казвам".

Втори материал за гиф - перачката мрънка на съвета, Станилия до нея усеща как ѝ умират мозъчни клетки, докато я слуша.

# 370
Сега забелязвам, че Гошо като нахлупи тая шапка на съвета му
изчезва врата и челото, като господин Картоф ми е направо, ама без мустака.
Благо извади желязна логика: "бля, бля, бля"..........
Горката Станилия къде попадна, жал ми е за нея.

И  Булкин е за грех там.

# 371
  • Другата България
Физиономията на австралопитекът, когато Божана и Снежана дойдоха в лагера им ако някой направи на меме, ще съм благодарна. Безценна!

Станилия е достоен участник, жалко само, че ако не направят нещо с Тино /който показа мисъл и с това ме ....заинтригува/, ще последва съдбата на МаргоТО. И на Елина.
За разлика от нея, чалга звездата с грозните зъби гледа като ударен с мокра салфетка на концерт на брат си, когато някой нещо лошо спомене за идолите му в новото племе. Имам чуФството, че челна стойка би направил, ако Кинг Бял зъб и Даньова мама пожелаят.

Марчето отново “блесна“ с една от магистралите в България, ако я питат обаче от къде за къде се пътува по въпросната магистрала, дали ще знае?

# 372
😵💫😵💫Коя е ТатИяна?😀😀😀😀Елина е лингвистът на Сървайвър, Ваня пасти да яде🤣

# 373
  • София
Мдам...Тино. Най-вероятно Елина ще си тръгне. Зависи от играта де, но очаквам Тино да я победи.

# 374
ТатИЯна?!
Елина, в шоГ съм

Общи условия

Активация на акаунт