🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 5 (17.03 - 02.04) 🌴

• 48 475
  • 1 195
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Горката Станилия, поредният силен, разумен участник, който Благой ще пожертва.

# 346
Георги е тежко суеверен, а се представя за вярващ. Отвратена съм, защото съм вярващ човек и това преекспониране с религията от страна на Георги, а и Благой, е смешно и жалко.
Ами Радо от Фермата? Същата работа. Че и постоянно повтаряше как ходел всеки ден на църква, без изключение. Ами като ходи, защо го изтъква?

# 347
Станилия все повече ми харесва и ме е яд, че тя и Тино са в отбор с триглавата ламя Пресвети Джийзъс Булкин и тяхната перачка-певачка Танчиту.

# 348
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
"Дали ще вземе мечето".... Оф, Таньо, по-добре си пей там песните, че като си отвориш устата, блестиш с тъпота. И тази смешна постановка как си пеят и изобщо не им пука какво ще им вземат, но преди това си скрили всичко... Joy Големи са злета!
Обаче какви мащабни и разточителни съоръжения имат за битките, голямо удоволствие ми доставят.
Струва ми се, че май Тино ще пратят срещу Елина. А така неистово ми се иска да е Татяна.....

П.П.: Ето, Станилия не пее в хор "Чалга". Дано има шанс да остане и да обърне играта, че вече ми се повръща от нефелната коалиция на "Господ".

# 349
  • София
Жалко, че дори да се обединят Мария, Елина, Тино и Станилия, пак нямат шанс срещу "чалга коалицията"

# 350
Хареса ми синхронът със Станилия. Много зряла и много адекватна преценка за Татяна и Благо с чадъра😀Станилия я следях и като състезател- земна, амбициозна и смела беше. Имаше проблеми с федерация, финанси ѝ бяха спрели, не се отказа, упорито тренираше и се бореше сама.
Искам номинирана да е мис Пиги, за да се върне Елина, но….

# 351
  • София
Нещо не разбрах, какво каза Жоро. За Татяна ли ще гласуват? 😳
Я...Тино вкарва добра мисъл, дано успее да привлече Булкин, но ме съмнява на този етап.

# 352
Материал за гиф от днешния епизод:

Мария: Аз да не съм магистрала Тракия?! 🤪

Последна редакция: вт, 21 мар 2023, 22:01 от IriS`

# 353
  • София
Мария: Това, че съм жена, не означава, че всички трябва да минават през мен. Да не съм магистрала Тракия?!

Сал една сервилна Татяна им остана на Благой и Георги.

# 354
Като говори Мара  леко се сещам за ММ  Гого.

# 355
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
За мен е изумително как един човек с меко казано доста
скромен умствен багаж и капацитет на стратег или лидер
какъвто е Блажко, може така да се разпорежда и решава съдбите
на другите участници, не спирам да се питам.

п.с. Марето с поредния бисер: "Аз да не съм магистрала Тракия".
Голямо е перде обаче, признавам я.

# 356
  • Буркина Фасо
марето веднъж е с брънка на носа, веднъж не. Smiley

# 357
  • София
Хахахах оле майко! Мария още малко ако се задържи, ще взема да я харесам 🤣🤣🤣

# 358
Мария добре нахрани перачката.
Но с това не променя съдбата си в това племе, нужен и е алианс срещу чалгарите.

# 359
  • София
Мария, макар и нехаресвана, не особено силна в игрите и пр., на 21 години разсъждава по-правилно от 43-годишната Татяна. Тя и при "Войните" се дразнеше, че няма дейни хора в лагера, но тук буквално попадна на три търтея.

А това "флиртуване" на някого като Светослав с 20-годишни момичета, които дори не уважава в играта, ми е повече от неприятно.

Общи условия

Активация на акаунт