🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 5 (17.03 - 02.04) 🌴

• 48 423
  • 1 195
  •   1
Отговори
# 735
Тино я защити. Червените звучат така, както в момента предизборните клипове, които ни заливат отвсякъде. Гнус, та гнус.
Извинявам се тогава. Харесвам Тино и това ми дойде много. Радвам се, че не съм разбрала правилно.
Не искам никой от сините да си ходи(( За целта трябва червените да паднат следващата игра, да номинират и номинираният да падне от синият номиниран, ама...

# 736
  • София
Много интересно стана.
В момента Стефан с този имунитет е в още по-силна позиция, знаейки за идола. Картите са в неговите ръце, дано успее да ги изиграе добре.
Вярното решение за мен лично е да консолидира вот срещу Божана и да ползват идола да я защитят, като сметката я оставят на Едис като номинация. Да видим.
Може и да греша, но мисля, че  това е твърде "дълбоко" за него, мисля че е далеч по-първосигнален.

# 737
Днес интервюто на Филип в Надкаста много ми хареса, но истината е, че и двамата му фаворита - Светльо и Булкин, не струват, а любимецът му Георги, за който изприказва толкова суперлативи /как бил природно интелигентен и не знам си кво си/, е чисто и просто едноклетъчно същество.
Ако зависеше от неговото тяло едва ли Господ щеше да успее да сътвори жената, тъй като притежава една единствена клетка.

# 738
  • софия
Много интересно стана.
В момента Стефан с този имунитет е в още по-силна позиция, знаейки за идола. Картите са в неговите ръце, дано успее да ги изиграе добре.
Вярното решение за мен лично е да консолидира вот срещу Божана и да ползват идола да я защитят, като сметката я оставят на Едис като номинация. Да видим.
Ей това, ако стане ще е страхотно. Имам огромни съмнения, че ще се случи. Чефо е толкова превъртял играта, че вече не знае в кое измерение е и според мен това ще му попречи. Ще съм повече от радостна, ако греша. Много искам сините да запазят юмрука въпреки номинациите. Дано да имат акъл и топки за да им се получи.

П. П. Гарганела, гледах тази част, не догледах, обаче. Но през цялото време възприемах думите на Филип, като интелигентен начин да каже, че да, Жорката си е австралопитек. Доста позабавлява Дечо и Туджарката с разказите си за отношенията с Урко.

# 739
Много интересно стана.
Може и да греша, но мисля, че  това е твърде "дълбоко" за него, мисля че е далеч по-първосигнален.
Ще видим как ще отиграе положението.
Но погледнато от страна на написаното от мен - Стефан гласува с останалите срещу Божана, идола се изиграва от Данаил .. Стефан излиза чист от водата, а Едис е номиниран. Лошите в очите на другия алианс ще са Божана, Снежана и най-вече Данаил.

# 740
  • София
На Ваня се правят забележки, но Татяна не умее да говори на родния си език.

# 741
Браво на Станилия за начина и на игра в това предаване. Не е конфликтна личност и не всява раздор, а си казва как стоят нещата и говори с имена. Друг досега не си е позволил такава откровена игра. Точно феърплей. И си го каза, но за съжаление пред камерите-Светослав говори и от нейно име, без тя му е позволила. Силно се надявам да му го каже сега на съвета.
Интересно ми е кой ще номиниран от сините тази вечер.

# 742
  • София
Не знам Дани дали има смисъл да играе идола, утре може пак да паднат. Риск си е за него, защото утре може той да е на пангара.

# 743
Трагичен е Стефан като тактик. Твърдо. Как не се усеща, че ако всеки стреля по Дани те заедно с една от жените могат без помощ от другия алианс да си изберат кого да номинират.

# 744
  • София
Дани си мисли, че прави нещо велико, докато коалицията на Цветелин просто му неутрализира идола без дори да поставя свой член в опасност.

# 745
Дани си мисли, че прави нещо велико, докато коалицията на Цветелин просто му неутрализира идола без дори да поставя свой член в опасност.
Всъщност, ако стане така идола го неутрализира не коалицията на Цецо, а Стефан.
Гледам и не вярвам на ушите си Simple Smile
Ще видим, аз до последно ще чакам нещо умно ...

# 746
Чефо мн тъп и се води от нетърпимостта си към Божана.

Дано Чефо не прецака идола на Дани.

# 747
  • София
Татяна не отрече, че е "обслужващ персонал" на мъжете в племето.

Божана ме цитира с комплекса за малоценност. Grinning Шегувам се, знам, че то е просто очеизвадно при Татяна.

# 748
хаха ... опитай се да си довършиш  изречението

# 749
Ахахахаха .. Божана как му вкара бутоните на Георги с думите да се научи да си завършва изреченията. Браво мацка, само така!

Общи условия

Активация на акаунт