🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 5 (17.03 - 02.04) 🌴

• 48 410
  • 1 195
  •   1
Отговори
# 795
При Чефо се получи “хитрата сврака с двата крака”...от много говорене и бутафория изгърмя един идол и подписа изгонването на Божана, Дани, Снежана и него самия. Приятно съм изненадан от “младите” - Цецо, Ермина, Павел, Едис и Геновева - които не се поддадоха на емоциите покрай новите попълнения в отбора, загърбиха старите различия и се обединиха. Имат потенциал да стигнат далеч в играта и то заслужено.

От червените стискам палци само на Станилия и Тино. Другите се бият с всички сили за последно място по симпатии.

# 796
  • София

Survivor - епизод 15 (27.03.2023)

# 797
Показаха ли как Чефо споделя за идола на Павел или само предполагате? На мен по-скоро ми се стори, че след разговора им се отказа, защото Дани продължи със синхрона, че се е върнал да говори с племето и му е станало ясно, че ще гласуват за него. Т.е. планът им да го заблудят вече е действал. За мен тук няма смяна от Дани към Снежана, а си е план съставен по думите на Ермина, че не може да я понася.  Следващите разсъждения за силните жени бяха включени колкото да ни е интересно накрая.

# 798
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Много интересен и "пълнокръвен" епизод, страшно ми хареса! Стефан се оказа огромно разочарование. Не го харесвах особено от самото начало, но не очаквах да е чак толкова глупав. Изглеждаше един от малкото мислещи.
Станилия е просто един разкош - удоволствие е да я гледа и слуша човек. Мъчно ми е за нея и Тино, че са в това племе и се надявам да успеят да се запазят до обединението, въпреки че идолът попадна в грешните ръце.
Светослав или както там му е името е някакво подобие на човек. Гнил и отвън, и отвътре. То цялата им коалиция е тотал щета - безмозъчна чалга и мутри от 90-те. "Жената е под мъжа", "Тя ми е до брадата, как така ще ми вика".... Омерзена съм от малоумието!
Татяна пък не мога да я схвана за какво се напъва и пред кого се доказва. Пред Благо ли, че е изтървал такава уфатна въртокъщница преди 20 години или пред Божана, че е по-добър кулинар от професионалиста?
Даже за Мария ми е жал вече.

# 799
...защото Дани продължи със синхрона, че се е върнал да говори с племето и му е станало ясно, че ще гласуват за него. Т.е. планът им да го заблудят вече е действал.
И все пак, за да го заблуждават толкова отявлено, значи всички са знаели за идола му. Значи някой им е казал.

# 800
  • Другата България
Ако имам някакви забележки към продукцията, и ако наистина четат тук, то моля за следното - да, съветът тази вечер беше типичен Сървайвърски съвет. Да, добър беше. Обаче!
Много малко и крайно недостатъчно време отделяте на разговорите между участниците, коалициите, това кой с кого, кога и защо, сега например ние гадаем дали Чефо чрез Павел “прецака“ Дани, което вероятно е така, но всичкото това нещо има предистория, която за истинските фенове на “Сървайвър“ ще удоволствие да се види и чуе. Вместо да гледаме отбор “Чалга простаци, Станилия и Нино“ и техните “интелигентни“ разговори, брътвежите на Гошо Австралопитеков за това кой е отгоре и отдолу - мъжът или жената, и другите на Жълтия зъб за животинските видове и сношаването им и размножаването им в природата, наблегнете на планове и отношения преди съвет, особено когато има идол и намерението на участника да го играе. Предварително!
Ето сега например, ако Чефо, когото не харесвам изобщо, направи това с идола и Дани, за да прецака Божана, ще му стисна ръката. Не защото е много умно, тъй като не вдява, че след тях двете ще  е той на пангара, а защото все пак е вкарал мисъл, а не просто ...едно нищо. Ама откъде да знам защо Стефан игра така? 99% защото и той не блести с ум, а действа първосигнално, но може и да греша. Опитва и той да тъче на няколко стана, но ще се наиграе, няма вечно да е с имунитет.

Последна редакция: пн, 27 мар 2023, 23:47 от Merri_An

# 801
Аз забелязах нещо, което досега ми убягваше, а именно, че Мария се бореше в тази игра. Да, загуби, но игра. Факт е, че е слаба, но не се отказа. Аз очаквах, че при първия удар и ще е във водата, но не се даде лесно. Дано да открадне идола от Булкин, че да обърка съвсем нещата на чалга коалицията, защото са привидно спокойни.

# 802
...защото Дани продължи със синхрона, че се е върнал да говори с племето и му е станало ясно, че ще гласуват за него. Т.е. планът им да го заблудят вече е действал.
И все пак, за да го заблуждават толкова отявлено, значи всички са знаели за идола му. Значи някой им е казал.

Не мисля, че е толкова ясно. По-скоро след като те не са го намерили и понеже Едис е бил неотлъчно със Снежана и Божана да ги разсейва и наблюдава, са заложили, че е намерен или от Чефо или от Дани. Не е много сложно като логическа конструкция. За мен им е било ясно още, че който и от двамата да го е намерил ще го ползват да защитят другия. В случая имунитетът на Чефо ги улесни в избора по кого да стрелят - остана им само Дани. Освен това те не губят нищо, дори Дани да не се беше заблудил и да не си беше играл имунитета. Единствената им цел беше да не се знае за кого ще гласуват, за да се предпазят от това да ги изиграят и да отиде Геви.

# 803
  • Другата България
Е, то все пак можеше и никой да не го е намерил.
Не винаги идол се намира веднага, в някои чужди формати с дни го търсят, пък той под носа им....

# 804
Знам, че Продукцията чете тук, затова ще напиша следващите редове.

Браво! Вече сезона е на качествено по-добро ниво спрямо началото. Успя да ме държи пред екрана тази вечер през цялото време. Добра работа на всички замесени в промените, благодаря Ви.

Аз ще си продължа мисълта за нивото на сезона.

Епизода беше много приятен, в това няма спор.
Но какво би го направило още по-добър според мен? Следващите редове са чисто субективното ми мнение.

Какво не ми беше достатъчно?
Лесно е да се отговори - минутите между играта за личен имунитет и съвета бяха малко. Не отговориха достатъчно добре на въпроса какво се случи и защо големия алианс смени вота. Липсваха синхрони от Павел и Едис примерно след разговора на Стефан и Данаил, в който Стефан каза, че за да им се довери Павел трябва да му предоставят нещо и това нещо е идола. Но не стана ясно имало ли е такъв разговор, не видяхме реакцията на Павел, Едис, а и на останалите от техния алианс. Има нужда от една идея по-голяма прозрачност за зрителите в бъдеще. Защото през миналия сезон на Сървайвър решенията за номинация и за изиграване на идола бяха по-добре представени като цяло, имаше повече яснота за зрителя. Отделно през миналия сезон ние като зрители имахме достъп и до ИГ лайфовете на участниците, където някой по-неясни и незаснети моменти бяха обяснявани от самите участници в техните предавания на живо след някой ключови епизоди и решения.

Та това ми е препоръката - увеличете времето, в което показвате племето преди съвет и се опитайте да показвате по-добре и ясно обстановката в племето и кой с кого срещу кого Simple Smile

Редакция : Сега видях, че и Мери е писала същото. Поздрави, явно мислим по сходен начин.

# 805
Чефо ми е неприятен от ден 1. Беше се писал по едно време приятел Снежана, как сега се извъртя срещу нея. Има нещо изкуствено в този човек, освен носът ала Майкъл Джексън. Старите воини добре метнаха новите попълнения.

# 806
  • София
Вярвам, че ще разберем следващия епизод. Те казват, че ги снимат малко време и договорките остават извън камерите, но ще ги разчепкат на следващия ден на интервюта, както беше в миналите седмици. Само, че вече е два дни и сигурно ще е съкратено. Надявам се след изборите да се върне отново в три дни.
Аз още от началото все се опитвах да ви надъхвам. Силно стискам палци да успее все пак сезонът, за да има нов. Има голям потенциал.

# 807
  • София
Беше добър епизод, но както и други хора писаха, липсва ми и на мен повече от интеракцията между участниците. И аз не разбрах наистина Чево издаде ли за идола на Дани или си остана само в неговата глава. Според мен да, иначе е много нелогичен някакси вота на голямата коалиция ... Ако го е направил ми падна в очите. А не знам защо но има нещо в Павел което ме кара да не мога да го харесам.

# 808
В крайна сметка Дани се предпази при тези номинации, защото имаше идола, иначе със сигурност щеше да бъде той номиниран. Така че по един или друг начин си помогна много.

Вярно, че "известните" тотално се издъниха и беше голямо удоволствие да се гледа как ги изиграват Smiley Дано това бъде някакъв урок за всички тях и да отделят повече време за мислене.

Иначе дойде времето, което Едис и Павел с нетърпение чакаха и показаха, че са много добри в стратегиите, така че вече няма да им бъде скучно Simple Smile

# 809
  • Другата България
Дани се предпази, така е, но ако наистина имаше малко повече мисъл в Чефо, и беше предвидил, че 5 човека “стари“ сини се държат твърдо заедно и няма да се номинират помежду си, можеше да използва въпросния идол и той, предпазвайки себе си. Само трябваше да обмисли повече играта си на два стана, тоест - от една страна “старите“ ще знаят, че идола е в Дани и той ще го играе за себе си, заради това ще номинират Снежана, но от друга, ако Дани знаеше и той това нещо, че Чефо е изпортил нещата /ако е/, можеше да даде идола на Снежана, и така на дуел отива Геви. И петорката става четворка, ако Геви отпадне. Просто Чефо трябва да е наясно, че каквото и да прави, ще е аутсайдер при сините, и вместо да се опитва да прецака Божана, може /ше/ да се държат четиримата заедно поне до обединението. Сега беше идеален момент - и имунитет, и идол бяха при тях. А той какво направи - изпрати “свой“ на дуел. Може би целта му е да се задържи до обединението, и после да заиграе пък с бившия си отбор, кой знае, но все ми се струва, че ще се наиграе.

Общи условия

Активация на акаунт