🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 5 (17.03 - 02.04) 🌴

• 48 362
  • 1 195
  •   2
Отговори
# 1 020
И продуцентите не искат да се лишат от Божана. Много добро решение.

# 1 021
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Опппп, изгубих нишката, първо помислих, че Божана
си тръгва, а тя поема към острова на отшелника, отдъхнах си.

# 1 022
Сега остава само да оправят игрите за личен имунитет да са преди всеки племенен съвет, независимо дали едно и също племе е на него .

# 1 023
Моля ви, не лепете етикети. Всеки един човек притежава набор от качества
и те нямат нищо общо със сексуалната му ориентация. Подли и нагли хора има
навсякъде без никаква връзка на ориентацията им.
На мен Едис не ми допада заради възгордяването му, как грозно манипулира
останалите и сеенето на раздори. Но и през ум не ми е минало да не харесвам
поведението му заради личните му предпочитания.
Всъщност си права,че ги има навсякъде,всякакви ,но точно това  поведение е типично за тях.Сори...Бих искала те да показват нещо,което е достойно и  пример за подражание,но не го правят.Защо?

Браво.

# 1 024
"Ако някой си мисли, че е резервирал място в селския хоремаг и ще хвърля докрая салфетки, да знае, че от другата страна се създава малък, уютен, тризвезден ресторант!" /цитирам по памет/

# 1 025
  • софия
Божана не е за изпускане. Радвам се, че лютата чушка в тюрлю гювеча е на линия.

# 1 026
Явно Елина не е била достатъчно интересна, за да открият острова с нея 🤣🤣
Щеше да ми е много тъпо, ако съм на нейно място

# 1 027
"Ако някой си мисли, че е резервирал място в селския хоремаг и ще хвърля докрая салфетки, да знае, че от другата страна се създава малък, уютен, тризвезден ресторант!" /цитирам по памет/
Снежана, Чефо и Дани ли са този тризвезден ресторант?!
Към него ще има и една звезда Мишлен. 😃
Става много интересно.

# 1 028
Разбра  го  Бо  каква мазна медуза е синята  кърпа , но малко късно поне е на остров.

# 1 029
Божана не прегърна за сбогуване единствено Едис.

# 1 030
И освен това му показа среден пръст.

# 1 031
Ох, тая Божана е чисто луда, нетърпима ми беше в началото, явно някак й свикнах напослвдък, та не дразни чак толкова.

Но е чисто луда, което е забавно, когато не е криндж.

Стори ми се, че само на едис не каза чао и после дали не му показа и среден пръст на тръгване?

# 1 032
  • софия
А той този път не можа да изиграе силна мъка и съжаление. Опита, но не се получи.😄

# 1 033
Жалко за хората през сезона, които не получиха възможност да играят дуел за елиминация и да попаднат на острова на отшелника.
Но за съжаление този сезон стана повече търсещ работещата формула на предаването, а сметката я платиха част от участниците в него. Сега с тази формула и един доста по-стратегически насочен каст имаме шанс за много добро предаване в ефира догодина.

# 1 034
  • Другата България
Е, предвидимо, то не остана нещо от оригиналния “Сървайвър“, което да се добавя към този формат, островът беше последното, което трябваше да запълни нишата, още повече заради такъв цветен и интересен участник, който предполага задължително шоу и генериране на рейтинг заради присъствието си. Но, продуцентитИ, защо сега, защо за Божана? Поредна промяна ей така, от нищото, тоест, за нЕщото, ами досега отпадналите? Защо не изпратихте Елина на острова на отшелника, да им спретнете една битка с Божана, пък която остане? Ами тези преди нея? Александра, която беше много достоен играч, отпадна без време? Хора, не се прави така, ясно е, че се учите в движение, но епизод след епизод с тези нововъведения на час по лъжичка .....който и да спечели този формат, за мен, а и вероятно не само за мен няма да е истински и заслужен победител. Най-вече защото не е бил поставен на равна нога и при равни условия с ВСИЧКИ останали.

Общи условия

Активация на акаунт