В Новата година, "влиза" смело МАЙската дружина!

• 12 589
  • 286
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте мили мами и беборанковци!Отдавна несъм се разписвала по темата,но ето че дойде момента.
Какво да ви кажа,ние сме с два зъба отдолу и сега чакаме горните,които са ни голяма мъка.Досега плачехме по малко през нощта,а сега и през деня доста се кривим.
Времето позволява да се излиза на разходка,но добре че така се получи,защото щях да откача вкъщи.
Ами това е засега,че мъжо ме притеснява искал да използва компа.Той така се е зарибил няколко дена да играе "Стани богат",че не отделя очи от монитора Laughing
И на мен затова не ми се отдава възможността да ви почета.
Чао!Прекрасна вечер!

# 256
Честити 8месеца на Алекс.

Аз за ясла още не съм мислила кога да го записвам. Но тука няма проблеми. Като решиш , записваш го и го вземат. Но ми се иска да си ползвам цялата отпуска.

# 257
  • Плевен
Здравейте МАЙки!
Влизам да ви съобщя , че Сиска и Божидара са в болница. Диагнозата на Божидара е бронхиолит. Нека насочим позитивните си мисли към тях и  Praynig Praynig Praynig Дано скоро се приберат вкъщи !  Hug

# 258
честито на всички месечинки
Misc Baby Bottleназдраве
Ние сме с два зъба, но продължаваме да сме кисели вечер и през ноща. Почти се справихме с носа и гърлото, но диарията не минава. А пък апетит 0.
От днес съм към оциклените, може би защото сме на 2 кърмения вече. За ясла не съм мислила. Ще си гледам детето. Таткото го няма, ако и мен ме няма то горкото съвсес ще се обърка. И без това е постоянно по пътищата( София-Берковица ) всяка седмица.
Момичета вместо да хвърляте по 5лв. но кучетата, защо не пробвате и Ганчев. Аз ги бърках в началото с плодово и тя си ги хапваше. За кашата на Слънчо тя и има още една са им единствените без глутен та си мисля че са съобразени с децата. Незнам с какво са но Маги ги предпочита пред всички. Аз умишлено първо я захраних с българските продукти.
Нека всички се помолим за Божидара и кураж за Сиска Praynig
Пишете и какво става с другите болни дечица. Дано всички вече са добре и цял ден по градинките.

# 259
  • Varna
 Дано скоро се оздравее малката Божа. Praynig Praynig Praynig
Ние преди два дни подадохме молба за ясла - но както разбирам няма значение кой номер си а?????   и аз незнам по осмотрение, като разгледат молбите.  Не че искам да ходи на ясла, но и детегледачка нещо не ми се ще. Но досега успявах да кобинирам всичко, но сега ми се очертава повече бягане. Добре че татито ни ще бъде в къщи от март до май докато си пише дипломната работа.
  И ние все още сме без зъби.
  Честита месечинка и на Eлица ,Христина,Бояна!
  и на Ани християнчето.
 Лека вечерот мен

# 260
Здравейте и от мен.
Дано всичко е наред с Божидара и Сиска е силна  Praynig и дано това е последното лошо нещо, което ще им се случи тази година. Дано попаднат на свестни доктори.Сиска, стискам палци Praynig Hug
Моята малка месечинка ми направи подарък, послучай 8-я месец- ИЗПРАВИ СЕ САМА!!!Почти получих инфаркт, защото я бях оставила самичка в леглото и, с много играчки, естествено и се мотаех в другата стая. Като се върнах и я видях така едва не се свлякох на пода. А тя, милата, като ме видя, пусна решетките на кошарата за да протегне ръчички към мен да я гушна, падна и си удари кратунката в другия край на кошарката. Дори не се изплаших от падането- толкова бях шашната от изправянето  Laughing
Олче, как е Велизар, имате ли трето зъбче? Ние сме сополиви и мрънкащи все още, даже имам чувството, че днес беше върха на сладоледа- две дрямки от по 10 мин и събуждане с писъци Sad
Крейзи, аз също съм склонна към депресивни състояния, но не се предавам, другите МАЙчета са ти дали добри съвети- една майна на всичко и излез да събираш слънчице с Лео по кафетата и парковете, проблемите и грижите свършване нямат... По- добре се концентрирай върху хубавите неща в живота. Една  Hug от мен!
Добрата новина е, че нашия тати утре се прибира от командировка Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  Ако знае какво съм ми намислила  Wink luvbed. Стискайте палци Стеф да спинка, че е време и аз да отпусна душата  Blush
Лека и спокойна нощ на всички, а зъките, тръгнали навън да излизат бързичко, че на Феята на зъбките лошо и се пише, ако я видя  Grinning

# 261
Дано Божа да се оправи и лекарствата, които й дават да подействат и спрат болестта. Сиска, подкрепяме те, за да бъдеш силна и дано скоро Божа да оздравее и да ви изпишат.

Аз пак съм на линия. Нещо почна да ми писва.

# 262
здравейте!
влизам само да кажа добро утро и отивам малко да поработя Crazy
вчера бяхме на видеозон.бебка пак започна да повръща и не могат да открият причината за това.не иска и млякото си-пробвах да дам кисело и само като го опита реееееееев.сега ще я пробвам и с милумил-и него толкова го яде ама айде ooooh!поне стотина грама цоква.
стискам палци за малката божа да се оправи Praynigискрано съчувствам на майчето-горкичката като знам какво е в болницата...дано бързо да се оправят Praynig
айде довечера пак ще пиша че трябва да бягам-дечицата ме чакат Grinning

# 263
  • София
dobro utro!

моля се за сиска и божа! Praynig да бъде силна сиска в този момент!

кажете какво да правя с пълномасленото мляко в кашата на слънчо? да продължавам ли? притеснява ме ,ч е не е АМ, а е пълномаслено. кои от кърмещите майки тук дават? нямаме реакция, но... нали ми е промит мозъка тук в този форум и.... нищо че на кутията пише след 4 м...

# 264
Добро утро!

Стискам палци Божа да оздравява много бързо  Praynig!

Ванилка, аз не бих продължавала с това пълномаслено мляко, според мен е най-добре с кърма, после с АМ и ако няма вече накъде с обикновено мляко, но ти си прецени. Аз съм си патила, затова държа да правя всичко с кърма или в краен случай с АМ. А за промиването на мозъка, точно защото на онова време не ми беше промит направих грешка със захранването и сега още си патя...

# 265
  • София
благодаря кате, но пак си мисля за индивидуалността при всяко дете и за наследствената обремененост. ще гледам за реакция и ще реша.

# 266
  • София
Олче, как е Велизар, имате ли трето зъбче? Ние сме сополиви и мрънкащи все още, даже имам чувството, че днес беше върха на сладоледа- две дрямки от по 10 мин и събуждане с писъци Sad

Благодаря ти, мила, за загрижеността! Heart Eyes Нямаме още 3 - то зъбе, не излиза и това си е... Вече над месец се криви и мрънкоти, на моменти е, не постоянно, но като се раздразни да не си му пред погледа... Twisted Evil Тъкмо се радвах, че 4 дена спи по цяла нощ и снощи като почна от 22.30 да се буди през час - два с писъци... Shocked Сега съм като зомби, добре, че времето е хубаво и може да поизлезнем и предиобяд и следобяд, та си поспива добре навън... Иначе и аз ще се хвърлям през балкона, но сме на 2 етаж и "ефектът" няма да е завиден...  Laughing
Не можем още да се изправяме, но нали момиченцата са си по - по - най, не се учудвам, че сладурка - Стеф така те е зарадвала! Да я цункаш по красивата муцунка от мен! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
За яслата с мъжо говорихме и ще подаваме януари другата година, за да ни вземат евентуално септември. Дотогава ще се гледаме с ШЕФА  Mr. Green, то и при нас е много под въпрос къде и да подаваме молба, защото ни предстои да решим къде да живеем, че не може вечно при нашите да се гъчкаме, имаме избор, та може би затова се чудим... Embarassed
Моля се за Сиска и Божа, дано положителната ни енергия стигне до тях, бързо да се приберат вкъщи и мама да не се тревожи никога повече, а  да продължава да ни радва с веселите си писания и чувство за хумор... Praynig Praynig Praynig Сиска, направо не е същото без теб тук... Sad

# 267
Добро утро!
Чух се със Сиска -по-добре са  Peace Дано и другите болни са добре.Стискам палци на Димана.

Я кажете с какво най-дълго се заиграват бебоците ,ние имаме няколко играчки ,които най-дълго задържат вниманието -на Дисни и Фишер Прайс ..Може да покажа снимки да видите.
А при вас как е ?

# 268
  • София
Здравейте и от нас  Hug Ние отдавна не сме се отчитали, че мъжа ми продаде компа и докато се обзаведеме с нов минаха две седмици   Confused така, че първо:
Честита Нова Година!!! Желая ви на всички много здраве, щастие и успехи!!!
Честито на всички празнуващи и празнували - рожденници и месечковци!
Много виртуални прегръдки  Hug  Hug  Hug на вички болни бебчета с пожелания за бързо оздравяване! Сиска, мила моля се всичко с малката кукличка да е наред и да се бързо приберете здравички  Praynig  Praynig  Praynig Много целувки специално за теб и Божа от мен и Марти  Hug Heart Eyes
Ние вчера ходихме на консултация и вече сме 8,500кг. и 73см - пу-пу манекенски мерки - само, че ми се накараха, че още не може да седи стабилно  Sad Аз го подпирам с възглавници, но явно не му харесва тази поза - най-много минута да се задържи и или се килва нанякъде или се свлича нарочно с крачетата... Confused И даже се бори - не иска да си сгъне краката за да седне  Confused Има ли и други като нас?
А за киселото мляко и аз не мисля да давам скоро. Четох, че козето съдържа само единия от двата силно алергизиращи белтъка, та ще започна с него. И също така, че се дават първо производните продукти - масло, сирене, извара, сметана, кисело и накрая прясно мляко.
Лек и слънчев ден на всички  Hug

# 269
  • Варна
Много се радвам, че има хубави новини за Сиска и Божа  Hug
Дано и всички други болни бебчета са добре  Praynig

Мимозка, при нас няма значение играчката, важно е някой просто да стои до малкия, но дръпнеш ли се на повече от метър, ако ще и най-харесваното да е - веднага тръгва да те гони и обикновено забучва нос и после следва рев. Не знам ние ли сме гивизета, или просто бързо му минава интереса или търси повече внимание, ама и до WC то не ме пуска.....

Лек и слънчев ден, пълен с разходки   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт