Като се приберат, Деспет ще разкаже по-подробно. 
Дано Деспет и Жорко по-скоро се приберат и то здравички 
Е чак момиченце не съм... но съм поласкана. А ако питаш за русото дългокосо момиченце, тя ми е племенничка. Всъщност нито аз и майка й, или тя и Максим имат прилика, но всички сме с еднакви очи и явно погледа грабва и дава представа за някаква прилика. Ето и доказателството - Тук сме четиримата
а аз като една примерна мама още днес си изнамерих декларацията и я попълних и даже вече е в счетоводството.
ама така е, докато се нагодим с всичко....
. Като почнат да се дават парите сега от НОИ, как се информират те, аз ли трябва да им нося молба със номер на банковата сметка или счетоводителката трябва да подава нещо? Малко сложно го обясних, дано сте ме разбрали?
Първо да честитя на всички месечничета от тези дни и на всички имали повод, че от гости нямах време да се разпиша... 
Ние си бяхме вкъщи за посрещане на Новата 2007г с най-близките ми хора - Траяна, баща й, моите родители и сестра ми с племенника. Траяна устоя на най-силните "бомбандировки" и чак към 00,30 се събуди.
Дядо Мраз ( съпружето ) ме изненада страхотно с един неочакван подарък, защото получих и от Дядо Коледа - явно съм слушкала миналата година 
От софри още ми е тежко на стомаха и трябва да се поразтоваря, че уикенда пак ще има поводи - именни дни...
Симби радвам се , че вече сте си вкъщи и Честит рожден ден (на патерица) дано не се налага да "подушвате" вече болници !!! Деспет и Жорко дано по-скоро се приберат здрави вкъщи 
Ани, като чета зетя колко е напред в захранването, явно ще опознае й тайните на кулинарията по-бързо, та да гощава моята мома 
Доколкото разбирам относно яслите, ако искам тази година Траяна да я посещава, трябва да подам молба колкото се може по-скоро....?????
Честито на всички месечковци (настоящи и пропуснати) Добре дошла на Симба и повече никакви болници. Жорко да се прибира по-скоро. Ние от днес сме с кашлица,има
,а преди лагане и носът и протече. Нашето педи е в София и ходихме при една тук в Берковица. Не било сериозно и ми исписа проспан, панадол и витамин С. Само че не и спада температурата и вече незнам какво да правя.
А ни расте и нов зъб. От горе на всичко на последното ядене заспа и вече имам чувството че ще гръмна. Повече ще пиша следващия път. Сега отивам да чета ,че имам много пропоски от тази и от старата тема 
Свекърва ми какъв новогодишен подарък ни сервира...
Нали живеем с тях.. и на 31.12 бяха на село. Прибира се тя - червена, подсмърча, кашля.... Помолях я да не се навира в детето - не било заразно
Овца! Раболя ми детето, беше много зле на 01. и 02 януари, вчера даже на спешен кабинет го водихме, че не можеше да диша от сополи
На всичкото отгоре ни объркали сиропа в аптеката
, заради което днес излизахме пак до там (а сме без кола) Сега е по-добре (да не чуе дявола). Но одеве гледах по ТВ някаква статия за грип, дето се развивал в пневмония много бързо и можело да УБИЕ ЧОВЕК за 24 часа! ПАЗЕТЕ СЕ, ПАЗЕТЕ И ДЕЦАТА!
Там изобщо не я прегледали, ами и казали - "А, яли, пили и се веселили, днеска ми се оплакват! Я, бегом вкъщи, да ми се махате от главата!"
И така....
Еми като не иска нищо друго...
Утре ще оставя едно на стайна температура, да видим след колко дни ще вкисне 
После си взех и аз 
) , телефони и т.н. са ни любими. Толкова играчки има, а на какво се радва
Вчера се заигра с кабелите за кабелна и на ДВД-то и за секунди, докато слоча да му ги махна - дръпна и изтряска ДВД-то в земята
А преди това трясна стационарния телефон