В януарски студ и мраз АВГУСТинче гушкам аз!

• 9 598
  • 278
  •   1
Отговори
# 75
и аз да се разпиша с ДА ВИ Е ЧЕСТИТА,МИРНА,ЩАСТЛИВА И КАКВОТО СИ МЕЧТАЕТЕ ВИ ГО ЖЕЛАЕМЕ!!!!
и да си похваля мънека - на мама шушона спинка кротко до 12.30,когато тате и дружинка се уляха с баталните изпълнения(страхотни фойерверки отразиха-заря като заря). да похваля и тате: беше много послушен и пазари само ракети дето вдигат малко шум и летят нависоко и дори нищо не подпали тази година!(отличник)

...и да се пооплачем малко: малчо е със запушена ноздричка и му расте зъбче(леко зловеща комбинация), за нещастие мама и тате са по-зле и от него; ма ша са лекуами newsm47.
..в тази връзка какво сте ползвали за запушено носле?! Big мерсаж у аванс! smile3525 smile3521

п.п. за късметите най-важното е, че на татито се падна парата; а язе изтеглих учението(нема край това студентство бей! hahaha)

# 76
              ura ЧЕСТИТА НОВА 2007 ГОДИНА!!!  bigdance2
ДА СМЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ, КАКТО И ХОРАТА КОИТО ОБИЧАМЕ!!!НЕКА НОВАТА ГОДИНА БЪДЕ СЪЩО ТАКА НЕВЕРОЯТНА И ИЗПЪЛНЕНА С ЕМОЦИИ КАТО ТАЗИ, КОЯТО ИЗПРАТИХМЕ!!!
Tada

Ние също си прекарахме весело новогодишната вечер. Бяхмена планина с нашите кумове и общо взето се оформи голяма компания. Ако някой направи папка ще вмъкна няколко снимчици hahaha Естествено имаше "перука" парти, което е запазена марка на кума имаше го и на сватбата. Съседната компания след 12 часа направиха размяна на дрехите момчета-момичета и стана невероятно весело!!!
Мама Марго, виж да не би Еличка да е открила, че може да кашля и така да се забавлява. Ние минахме през такав етап и дори водих Ицето на лекар, въпреки подозрението ми че той просто се кефи на новото си откритие! Стодала сме го пили и съм доволна, но кашлицата беше слаба. Иначе съм за Осцилококцинума - поне при мен действа безотказно и може да се дава на бебета.

# 77
winkeydee за нослето може да ползваш вигантол -капки за носле за бебчовци над 4мес. дано зъбчето расте безпроблемно и да оздравявате.
Чао и лека вечер засега мамчета и бебоци Simple Smile

# 78
|Ама че съм тъпа, вигантол е за витамин Д, Виброцил са капките.
Спокойна нощ. Отиваме да се храним с бебчо Дани.
ПП Напоследък си пийваме по чашка бяло винце със спрайт и плодчета, ауууу... пияндета.Наздраве smile3524

# 79
Хей здравейте и от нас и Да Ви е Честита Новата 2007 Година! Пожелаваме Ви само много, много, много любов и семейно щастие!!!

И ние сме в клуба на добре изкаралите. Имахме си и гости и цяла вечер Влади раздава усмивки. Подариха ни проходилка и като го сложихме завалийчето вътре пробно, а на него като му хареса...
Посрещна новата година наравно с нас и след това заспа. Е и аз проклинах бомбадировките, ама на него не му пречеха много много.

Мама Марго за кашлицата ние използваме Мукоплан  и сме доволни от него.
Pepper благодаря за инфото.
winkeydee за запушено носле Sterimar. То е подходящо особено ако се отоплявате с климатик. Спомага да не изсъхва лигавицата на нослето.

Ние от два дена насам много викаме от радост. Ама то едно крещене пада. Е и малко нервни сме, ама предполагам че е от зъбките, т.като венчетата ту се надуват, ту спадат.  И така това е от нас засега.
Целувки по голите дупета!!!

Последна редакция: вт, 02 яну 2007, 23:45 от Мама Дидка на бебе Влади

# 80
  • София
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА cheers  ura

Пълни шепи щастие, здраве, успех, любов и късмет ви желая  Heart Eyes

и само весели и щастливи поводи за празнуване......

целувки от мен и от Миташки, които ви черпи на патерици с парченце тортичка   cookи много целувки  newsm32по случай месечинката си

# 81
  • София
Да ви е честита новата година! И аз пожелавам много здраве, щастие, любов и усмивки!

Ние се върнахме преди няколко часа от Родопите. Не съм си починала, но поне пък разнообразих малко. Не бях пътувала от дълго време и ми се отрази добре.
Две минути преди Нова година Марти се събуди и така я посрещнахме заедно, беше хубаво! На връщане минахме през Бачковския манастир и Асеновата крепост. Поразходихме се добре.

Хайде, отивам да лягам  Hug

# 82
Маслинка,лед и мартини,наздраве за много години!Весели,здрави,засмяни и цяла година пияни,но не от домашна ракия,а от любовна магия....Честита 2007,европейки! Laughing
Аз изпратих малко с носталгия 2006 година т.к беше прекрасна за мен,надявам се и тази да е. След като приспах Марио оставих го при майка ми отидох в едни приятели,беше весело нищо че пих само чаша вино,не се е събудил от пиратките,като се прибрах обаче към 3 се беше събудил и искаше да го гушкам.Целувки на всички бебчета и лека и спокойна нощ! smile3524

# 83
  • Русе
сега по БТВ започва Бон-Апети,Иван Звездев ще готви за бебета.зеленчукова крем супа и пюре с  пилешко месо.
 Hug

# 84
anni78, права си,  бях леко зашеметена от цялата работа с пътуването...Ама ние пак ще дойдем, щото много ни хареса при вас  Hug и ще си напривам една срещичка  Peace

Ирма за новата година изпълнява нов номер - докато се обърна, си събува чорапите и си ги пъха в устата...

Лек и спокоен ден на всички!

# 85
  • у дома
Здравейте европейки  Hug
Честити месечинки на всички бебчета - Иван, Михаела, Самуил, Виктор, Андреас и Атанас  baby_neutral  Hug
Поздрави и целувки на всички мами, писали преди мен тази година   bouquet и най-много на тези, които не се бяха вслючвали отдавна  newsm51
Забравих да ви се похваля за късметите  Mr. Green на мен ми се паднаха няколко – парата, нова кола, семейно благополучие, а на татито – любов като на кино и на новото работно място, всичко ще е гладко, ясно (той днес започна нова работаMr. Green
Ния от извесно врем започна самичка да си включва музикалните играчки и много им се радва  newsm44 Пищенето и смеенето на глас също й доставят удоволствие, особено и аз като започна да й пригласям  Mr. Green На Нова Година Ния си заспа както обикновено към 22.00 часа, но бомбичките успяха да я събудят към 01.30  #Cussing out но бързо заспа отново. Благодаря на всички за информацията за столчетата за хранене.   bouquet Оказа се, че до нас имало склад на ТСМ  #Crazy днес или утре мисля с Ния да се разходим до там  Laughing
Аз също много си обичам камината  Laughing никога не съм си мислила, че един ден в дома ми ще си имам камина  Blush Наистина е страхотно  Party И атмосферата е една такава  Heart Eyes
ROZI24, а аз това за гроздето го разбрах минала седмица в тв играта Вот на доверие. Joy
лек ден от нас с Ния  Hug

# 86
  • гр.София
Ммария26, и бебе София е на същата акробатична вълна-краката са й все в устата, а аз непрекъснато преобувам мокри и наплюнчени чорапи и ританки.Жалко,че не е лято,да си лежат голички.

# 87
  • Sofia
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА! НЕКА ДА НИ ДОНЕСЕ МНОГО ЗДРАВЕ И ПОВЕЧЕ ВРЕМЕ ЗА ИСТИНСКИТЕ НЕЩА ОТ ЖИВОТА!

Димана от вчера се научи да издава звук все едно, че колят прасе и най-лошото е, че й харесва да се слуша като пищи така. Тази сутрин вместо да си гука в леглото си пищеше и се кефеше, за разлика от майка си, която се опитваше да поспи още половин час Mr. Green
Няма ли кой да почерпи по едно Grinning Grinning Grinning

# 88
Здравейте и от нас..........
Вчера бяхме на вилата и си изкарахме супер.........детето си спеше на слънчице на двора,а ние с татко и играхме на комар с прабаба ни........ #Crazy .........и тя ни ошушка стотинките.....  Mr. Green
Нашите нови звуци са правене на нещо като гъргара с пълна уста с лиги придружено с крясъци..........
Хайде по 1 кафенце  food010 ,че татито  снощи ми беше направил кино пред компютъра и прежалих 2 часа от сънят си............,та сега ми се спиииииии,ама беше много приятно-на фотьола  завита с одеалце,и пуканки и биричка..........по-хубаво от Новата година........... Laughing

# 89
  • софия
Здравейте,муцки  Hug!
Мнооооого обичам сняг на "парцали",става ми едно хубаво,как съм си на топличко ,а на вън е клинч  Mr. Green..
Благодарско за инфото за столчетата за хранене,още се чудя,но това си е май от зодията  Rolling Eyes везни...
Леле,а пък като си помисля за захранването и  Sick-с какво да започна с пюре от моркови и после с какво ???Или с оризова каша и после с какво????Сокове не мисля да давам  Naughty.Вие топлите ли пюретата и как?Аз имам уред на Нук,ама ми се струва такава тъпня,май е по-добре направо в микровелето и после да разбъркам,за да е равномерно,или на водна баня така ли се казваше?.
Блу,кога,ще си вземеш схемата от Субев да кротна малко с това захранване?
Мамита,я кажете вие какво мислите за постригването на бебоците.Дали е рано за фризиране  Laughing?На Найа,косата отзад на тила и става на такива фитили и е натопирана нон-стоп  Wink.
За наслето и ние ползваме Стеримар,ама само като го види милата и започва да премигва и да си върти главата  Joy.
Честито на месечинките ни днес !!!!!!
Елиона,мила-що ме подкокоросваш от сега с това пиене ,А?Ама как да ти откажа,аз от колектива не се цепя  Naughty,особено,за такива работи  Mr. Green Mr. Green: Другата чашка е за който му се пие  Heart Eyes!

Общи условия

Активация на акаунт