Октомврийски мами 2023-тема 2

• 44 645
  • 737
  •   1
Отговори
# 300
Момичета утре ми предстои хорионбиопсия, но още съм хремава, не съм вдигала температура и казаха ако вдигна да им кажа и да отлагаме. Отпаднало ми е и носа ми е бетониран 🤧 Притеснявам се ужасно много Sad

# 301
А защо ще я правиш.Извинявай, но съм пропуснала причината.Ако я отложат, приеми , че може и да е за добро да е.
Аз винаги приемам нещата около мен, които се случват, защото знам, че едно нещо щом се случва е трябвало да се случи 😌

Като моя случай с репр.клиника.
На 06.02 ми беше часа, запазен още края на Ноември.На 05.02 се разболях от варицела 😂
Е викам си-"Добре, няма да се ядосвам, така е трябвало да стане!"
И 10 дни по-късно + тест хаха..
Така, че стискам ти палци за най-доброто развитие.🤗

# 302
А защо ще я правиш.Извинявай, но съм пропуснала причината.Ако я отложат, приеми , че може и да е за добро да е.
Аз винаги приемам нещата около мен, които се случват, защото знам, че едно нещо щом се случва е трябвало да се случи 😌

Като моя случай с репр.клиника.
На 06.02 ми беше часа, запазен още края на Ноември.На 05.02 се разболях от варицела 😂
Е викам си-"Добре, няма да се ядосвам, така е трябвало да стане!"
И 10 дни по-късно + тест хаха..
Така, че стискам ти палци за най-доброто развитие.🤗
Имам предишна бременност с дупликция на х хромозома, и сега понеже бебето е момче ако я има пак тази дупликация ще бъде тежко увредено. Просто трябва да го направя Sad

# 303
Стискам палци за най-доброто развитие 🤞🍀

# 304
  • Замък сред облаците
Майлита, всичко да мине леко и резултатът да е хубав!

# 305
  • Варна
Аз мисля, че една хрема няма да е причина да не се направи изследването .
Предния път с генетични ли се разбра, сега прави ли или директно това изследване?
Каквото и да решиш за утре ти желая хубав резултат Simple Smile

# 306
Аз мисля, че една хрема няма да е причина да не се направи изследването .
Предния път с генетични ли се разбра, сега прави ли или директно това изследване?
Каквото и да решиш за утре ти желая хубав резултат Simple Smile
Предния път имаше увеличена нухална транслуценция и това наложи хорионбиопсия, която потвърди проблем. След аборта моите изследвания отхвърлиха да съм носител, сега обаче НТ е на границата и за застраховка понеже е момче докъорът посъветва пак да направим (при момчетата задължително има тежки увреждания ако го има това, докато при момичета може и да не се активира). Дано успях да обясня нещо

# 307
mylitta, каквото и да си решила, успех! Дано всичко да е наред, стискам палци ❤️

# 308
Мамчета, много ме мъчи едно нещо и ще попитам. Изпитвате ли болка вляво, когато ходите по малка нужда до тоалетната, която след това отшумява? Много ми е гадно като стане така. Не стига, че ходя по 272828 пъти през деня, а вече ставам по 2 пъти ами и тази болка е много гадна...?

# 309
Момичета, от около 40 дни всеки ден просто като ритуал ми стана да кихам по 2 пъти на ден. Извинявайте за смешния въпрос но според Вас на какво се дължи това ? Нито съм болна, взех да се чудя някаква алергия ли е това, би ли могло да е проблем за детето. Даже всеки път ме е страх като кихам да не стане нещо с него .

# 310
Момичета, от около 40 дни всеки ден просто като ритуал ми стана да кихам по 2 пъти на ден. Извинявайте за смешния въпрос но според Вас на какво се дължи това ? Нито съм болна, взех да се чудя някаква алергия ли е това, би ли могло да е проблем за детето. Даже всеки път ме е страх като кихам да не стане нещо с него .

И аз кихам всеки ден по няколко пъти. Не знам на какво се дължи, но е така от началото на бременността ми.🤷🏻‍♀️

# 311
Мамчета, много ме мъчи едно нещо и ще попитам. Изпитвате ли болка вляво, когато ходите по малка нужда до тоалетната, която след това отшумява? Много ми е гадно като стане така. Не стига, че ходя по 272828 пъти през деня, а вече ставам по 2 пъти ами и тази болка е много гадна...?

Аз не усещам болка..Иначе и аз ходя милион пъти до тоалетната. А през ноща още толкова....няма спане....

# 312
Аз нощем особено ако съм по гръб и сякаш още повече ми се притиска мехура. Скоро няма да е леко спането.

# 313
Аз нощем особено ако съм по гръб и сякаш още повече ми се притиска мехура. Скоро няма да е леко спането.

Аз от сега гледа да свиквам със спането само на ляво или дясно, че ще ми е по трудно да го направя по-нататък...

# 314
  • Замък сред облаците
Вземете си големи възглавници за бременни, много помагат. Моята беше от сайта Детето в теб

Общи условия

Активация на акаунт