Октомврийски мами 2023-тема 2

• 44 662
  • 737
  •   1
Отговори
# 285
Егати само аз ли имам такъв огромен апетит. Като видях двете чертички бях 55 кг а съм 176см, а сега вече съм 61кг🥲.
БХС ми мина миналата седмица, но съобщихме на близките ни малко преди това. Вече съм 13+2. Сутрин на празен стомах дори забелязвам, че имам вече коремче.🥰

Дени, на тази височина пак ще си слаба с тези килограми.

Иначе, за казването и ние за към Великден сме го планирали, ама честно казано никак не ми се бие тъпана.

Все още да. Но гледам, че в ханша съм се разширила, но мисля, че е нормално. Simple Smile

# 286
  • Варна
Талона с кръвната група (2 копия) ми го искаха при записването. Мен вече ме записаха на ЖК, защото имам пренатест и така процедирала АГ. Днес съм 11+6.
За хапването имам предвид, че нека хапваме от всичко, което искаме, но не и да си мислим, че сега ни се е паднало да ядем за двама+ . И разбира се всеки си решава, кг са си негови , но с тях идват и здравословни проблеми още по време на тези 40г.с.
Ние ще казваме по Великден на роднините. Хич не ми се казва на никой на мен 😂 Да ме затрупат с 287373 въпроса ми е толкова досадно.

# 287
Привет, момичета! Аз днес най-после бях на преглед, всичко е наред с бебчето, само плацентата към момента покрива изцяло канала и ще се надяваме да се повдигне. Имам бегъл спомен, че и с предната ми бременност имаше нещо такова, но накрая не ми създаде проблеми, та ще се надявам на същото развитие. Пратиха ме на БХС, излязоха хормоните, е петък ще ходя да взема и резултатите.
Темата с храната ми е винаги интересна, с предната бременност качих 8-9 кг и ми беше супер, не толкова от суета, но и не ми тежеше особено, чувствах се добре, тогава ми се ядяха предимно броколи и пилешко. Сега съм по-скоро от тези, които се ограничават, защото ако си следвам инстинктите ще го карам само на паста, пица, хляб и всякакво друго тесто. А сега, повече от всякога, е важно да се храним здравословно и разнообразно (пишейки това си мисля за дюнер и кренвирши).

# 288
Честно казано, на мен не ми е възможно да се храня здравословно, тъй като нямам възможност да си готвя. И наистина, най ми е вкусно да си хапвам тестяни неща, картофи, сандвичи. От другите храни има опасност да ми прилошее.

# 289
На мен също ми се гади само при вида на месо.Сега спасявам положението с лукчета.И  аз не съм минала още бхс и скрининг , но и моят последен цикъл беше на 19.01 така че предстои доктора да ме насочи къде да направя.Може ли някоя мама която е правила пренатест да даде инфо от кой пакет е правила и цени.Мисля да направя за мое успокоение и заради възрастта.

# 290
Здравейте. В 4 месец съм. От около 2 месеца имам всекидневно засъхнала кръв като си издухам носа сутрин след миене на лицето. Няма ден без да имам. Моля ви за помощ от бременността ли е според вас? На гинеколог съм чак на 24.04

# 291
Здравейте. В 4 месец съм. От около 2 месеца имам всекидневно засъхнала кръв като си издухам носа сутрин след миене на лицето. Няма ден без да имам. Моля ви за помощ от бременността ли е според вас? На гинеколог съм чак на 24.04
И при мен е така - предната бременност пак беше така. Според мен в от нея.

# 292
От както съм бременна редовно имам кръвотечение от носа, а преди почти не съм имала, дори и като дете.
Аз го отдадох на бременността също и по-големия приток на кръв.
При нормално кръвно не видях причина за притеснение.

# 293
Хее, значи да се успокоя, не е само при мен това с кръвта в носа. Днес така текна, че се изумих, преди това стоеше засъхнала доста време.

# 294
И при мен се среща последно време, но е част от самия секрет от носа сутрин, като мина през банята. Добре, че го повдигнахте на въпрос, да се успокоя 😄

# 295
При мен в много редки случай има, но понеже и аз чета разни работи ще си хвърля 5-те стотинки по темата 😃 Заради повишените нива на прогестерон и естроген е, съответно и повишения приток на кръв.Гледайте да поддържате лигавицата влажна.
Или с някакъв вазелин или физиологичен разтвор сутрин и вечер след почистване на нослето.Аз ползвам Sterimar от години даже и при хрема.Доволна съм.

# 296
  • Варна
Аз съм правила генетичен пренатест, среден пакет 1300лв в Cell Genetics. Общо взето питай твоето АГ с кои фирми работи и така преценете.
Месо въобще не опитвам и даже ми става зле при вида му. Основно тесто ям + салати, таратор, може някоя супа (леща снощи и днес) и ми се преяжда суши ( постно или с пържена скарида). Обаче и на плодове наблягам.  Не съм готвила почти от 2 месеца и избирам какво ще вечерям от сега за сега общо взето.
Предната Б бях по същия начин, но изкарах първите 3 месеца само на пици и не само не качих ами и свалих 3 кг явно от липсата на месо 😂

# 297
Момичета боли ли ви кръста? Аз питах АГ и ми каза от преумора и да полежавам повече. Да, обаче постоянно ме боли, дори докато спя не мога да си намеря място от болка.

# 298
Мен вече ме боли всичко, чувствам се на парцал. Имам доста неразположения - постоянен глад, напрежение ниско долу, постоянна умора, недоспиване и т.н и т.н., чак ме е страх да излизам вече, да не ми прилошее, след като днес повърнах на път за работа...

# 299
Мен вече ме боли всичко, чувствам се на парцал. Имам доста неразположения - постоянен глад, напрежение ниско долу, постоянна умора, недоспиване и т.н и т.н., чак ме е страх да излизам вече, да не ми прилошее, след като днес повърнах на път за работа...

Присъединявам се и аз към теб, имам чувството, че колкото повече спя, толкова повече ми се спи. Напрежението ниско долу ми е постоянно и ще остане така за сега, все пак матката расте, както и бебчето (в твоя случай мисля, че са две).
А уж казват, че след 3тия месец идват по - леките месеци ама май не е точно така😆

Общи условия

Активация на акаунт