Октомврийски мами 2023-тема 2

• 44 424
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
  • Варна
Предния път прогестерон слагах до края, заради къса шийка. Всъщност по проучвания прогестерона вагинално след 20гс дава добре шансове за износване.
Изследванията ми за тромбофилията макар и с по-малко мутации излезоха за седмица в Геника .
Аз сега съм на Натаспин по2 и през 2 седмици пускам кръвни изследвания и при нужда ще включим и фракси/клексан. Бие се в корем, ръце, крака.

# 481
Мдаа и аз съм за това всеки да си слуша лекаря.Попринцип е най-добре да си слушаме тях и да спрем да четем в интернет 😃

Аз също за сега съм само на Аспирин и на всеки 3 седмици пускам кръвни.Надявам се така да си остана 😁
Хах разделяй хапчето на 2 щом е 1000 мг, а трябва да пиеш по 500мг.

# 482
  • Замък сред облаците

Здравейте,доколкото разбрах всичко е наред,който го е правил ,моля да потвърди,понеже следящата ме АГ е до след Великден в отпуска .

Чудесни са резултатите!

# 483
Момичета, няма да повярвате! Нямам никакво отлепване на плацента, този "лекар" е гледал моят пикочен мехур!!! Бясна съм, такъв стрес изживях, с такъв страх ходех до толетна, само лежах.... Прокъвряването е от полипа и края на месеца ще ходя да ми го махат, ще лежа 3 дни в болница,но нищо. Важното е , че няма отлепване!

# 484
Не се ядосвай Майли, минало заминало.Просто не ходи повече при него 😁 ..Важното е, че всичко е наред и имаш добър резултат.
Сега вече се успокои и не се натоварвай ☺️

# 485
  • Замък сред облаците
Значи…. Добри новини все пак!!! ❤❤❤

# 486
А как се сменя АГ? Трябва ли нещо да се обяснявам на предишния или само си взимам амбулаторната карта и при друг ?

# 487
  • Замък сред облаците
Издава се ново направление от ЛЛ, една смяна по ЗК е разрешена, на частно няма значение.

# 488
Здравейте и от мен, утре ще взема резуштатите от биохимичния скрининг ще пиша отново. Днеска бях на преглед при друг лекар и той ми каза, че плацентата ми е било ниско, притесних се но каза че не е било проблем. 14седмица съм.

# 489
Момичета има ли някой запознат с RH несъвместимостта? Не знаех кръвната си група и пуснах изследване и съм с 0 -, лекарят ми каза, че ако излезе отрицателна трябва да се пусне и на таткото. Също така искам да ви попитам усещате ли някакви гъделичкания не знам и аз как да го обясня, не е като пулсация , а по-скоро като пърхане. Знам , че е рано да усещам бебчо, от какво може да е ? В момента съм 13+6

# 490
Момичета има ли някой запознат с RH несъвместимостта? Не знаех кръвната си група и пуснах изследване и съм с 0 -, лекарят ми каза, че ако излезе отрицателна трябва да се пусне и на таткото. Също така искам да ви попитам усещате ли някакви гъделичкания не знам и аз как да го обясня, не е като пулсация , а по-скоро като пърхане. Знам , че е рано да усещам бебчо, от какво може да е ? В момента съм 13+6

И аз съм 13+6 и и аз вчера усетих същото 😁 Май е това, което си мислим ❤️

# 491
  • Замък сред облаците
Здравейте и от мен, утре ще взема резуштатите от биохимичния скрининг ще пиша отново. Днеска бях на преглед при друг лекар и той ми каза, че плацентата ми е било ниско, притесних се но каза че не е било проблем. 14седмица съм.

80% от бременностите започват с ниска плацента и започва да се качва по стената следващите седмици. В 28гс се казва ниска или висока е, защото след тази седмица се фиксира.

Aко таткото е резус положителен ще се пускат изследвания за антитела няколко пъти до края на бременността и ще бият една инжекция към 20гс и една след раждането. Газове усещате, бебето още няма и 50гр, нали се сещате колко може да раздвижи нещо Simple Smile към 18-20гс ще видите какво са ритниците Simple Smile

# 492
Майчета Аз още от първия месец по цял ден съм само на легло и по цял ден ми се вие свят и не мога да правя абсолютно нищо. И така до ден днешен до 4 месец не минава. Не съм работила, и да искам нямам сили да работя. Само при мен ли е така? 🤔 Абсолютно нищо не ми помага с този световъртеж. Имате ли някакви изпитани съвети, че направо вече и депресията яко почва да ме хваща.

# 493
  • Замък сред облаците
Изследван ли е хемоглобин, фолат, б12?

# 494
Майчета Аз още от първия месец по цял ден съм само на легло и по цял ден ми се вие свят и не мога да правя абсолютно нищо. И така до ден днешен до 4 месец не минава. Не съм работила, и да искам нямам сили да работя. Само при мен ли е така? 🤔 Абсолютно нищо не ми помага с този световъртеж. Имате ли някакви изпитани съвети, че направо вече и депресията яко почва да ме хваща.

След като родих първото си дете имах страшен световъртеж. Ходих на невролог и ми изписа хомеопатични лекарства. За два, три дни се оправих.

Общи условия

Активация на акаунт