Октомврийски мами 2023-тема 2

• 44 330
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
  • Замък сред облаците
Гледат се като част от медианата на данните, комбинирано с УЗ измерването. Така като стойности не са еднозначни и нямат пълно значение, затова не намираш реферетни. Simple Smile

# 601
Гледат се като част от медианата на данните, комбинирано с УЗ измерването. Така като стойности не са еднозначни и нямат пълно значение, затова не намираш реферетни. Simple Smile

Намерих, че резултатите са дадени за литър, и трябва да разделя на 1000. Така се получава 1.38...като резултат !?

# 602
Момичета,
Мога ли преди БХС да пия кафе или не е желателно?

# 603
  • Замък сред облаците
Янче, трябва ти статистиката за цялата база бременни, че да ти говори нещо резултата. Не се изчислява така както го мислиш. Изчакай си прегледа.

Мир, кафето и храната нямат отношение към тези хормони.

# 604
Янче, трябва ти статистиката за цялата база бременни, че да ти говори нещо резултата. Не се изчислява така както го мислиш. Изчакай си прегледа.

Мир, кафето и храната нямат отношение към тези хормони.
Благодаря, забравих да питам АГ, но аз 100 неща го питах... Пък ще пътуваме много рано сутринта и ми се иска поне кафе да пия.

# 605
При някои от вас.. вечер да ви става много тромаво, тежко.. да ви се гади, през цялата  бременност не ми се е гадило така .. както тези дни. Дори повърнах преди няколко дни, но вечер. Не мисля, че ям много.. че чак заради това да ми става така

# 606
При някои от вас.. вечер да ви става много тромаво, тежко.. да ви се гади, през цялата  бременност не ми се е гадило така .. както тези дни. Дори повърнах преди няколко дни, но вечер. Не мисля, че ям много.. че чак заради това да ми става така
На мен и предната бременност и сега ми става лошо вечер и повръщам вечер.

# 607

И на мен само вечер ми става лошо и повръщам

# 608
При някои от вас.. вечер да ви става много тромаво, тежко.. да ви се гади, през цялата  бременност не ми се е гадило така .. както тези дни. Дори повърнах преди няколко дни, но вечер. Не мисля, че ям много.. че чак заради това да ми става така

На мен също ми е много тежко вечер, едвам се сдържам да не повърна. Даже днес два пъти повърнах, а съм в 14г.с.+2 и мислех, че ще отшуми вече, ама уви.. 🤷♀

Последна редакция: пн, 10 апр 2023, 20:45 от Natalie.H.

# 609
Момичета при разтягането на маточните връзки и нарастването на матката корема боли ли ви понякога?

# 610
Момичета при разтягането на маточните връзки и нарастването на матката корема боли ли ви понякога?

Лично аз усещам като дърпане ако примерно съм седнала и стана рязко.. лек дискомфорт усещам.

# 611

Лично аз усещам като дърпане ако примерно съм седнала и стана рязко.. лек дискомфорт усещам.

И при мен е подобно усещането. Дискомфорт. Вчера кихнах и ниско долу ме придърпа по- неприятно....

# 612
Мина и моят БХС днес - вземане на кръв + преглед. Огледаха бебетата, толкова са малки, а вече им се е развило почти всичко. Първоначално стояха неподвижно и спяха, но после едното се преобърна, а другото помаха с ръка. Докторът ме предупреди, че ще имам "извратени " вкусове към някои храни, че предстояло да започне да се разтяга таза и да имам лек дискомфорт.
Момичета, не знам за вас, но на мен вечер ми става много тежко след хранене, другото което е - прилошава ми от прекалено овкусени храни или твърде мазни.

# 613
Добро утро, момичета.
Сутринта като станах се сетих, че вчера вечерта забравих да пия Дуфастон. Пия 2х1 на ден. Да изпия ли днес 3 таблетки, за да наваксвам? Или да си продължа 2х1, както до сега?

# 614
Продължи си ги.Не е чак такъв проблем..Така или иначе вече плацентата си произвежда прогестерона.

Общи условия

Активация на акаунт