Октомврийски мами 2023-тема 2

• 44 714
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
Мир почивай повече, смучи лукчета за гърлото и пий много течности.През бременноста единствено най-опасна е високата температура.Щом нямаш не се притеснявай.Ако нещо те тревожи може да се консултираш и с ЛЛ.
Скорошно оздравяване 🤗

Благодаря Ви!
Пия много вода и чай от лайка с мед.
Ядох и лимон, ама не се чувствам много добре след него Satisfied
Включително си намазах сливиците със сода, но и това не ми понесе....
Сигурно утре ще съм по-добре, ама днес ми е едно притеснено такова Grin

# 196
Още няколко трика, ама ме напече слънцето и бавно загрявам 😃

Аз още от зимния сезон имам направено бурканче с настърган джинджифил, мед и сока на половин лимон.Освен за имунитет (1ч.л сутрин на гладно) върши чудеса при болно гърло (2-3ч.л на ден), въпреки че е малко гадно, но пък се свиква 😁
Сега в момента съм фен на лукчетата с джинджифил.
Друго, което се сещам е чая да го пиеш с повече мед и гаргара със сода разтворена във вода.И това което най-ми е помагало при подути сливици е газирано и сладолед 😂

# 197
Още няколко трика, ама ме напече слънцето и бавно загрявам 😃

Аз още от зимния сезон имам направено бурканче с настърган джинджифил, мед и сока на половин лимон.Освен за имунитет (1ч.л сутрин на гладно) върши чудеса при болно гърло (2-3ч.л на ден), въпреки че е малко гадно, но пък се свиква 😁
Сега в момента съм фен на лукчетата с джинджифил.
Друго, което се сещам е чая да го пиеш с повече мед и гаргара със сода разтворена във вода.И това което най-ми е помагало при подути сливици е газирано и сладолед 😂

Знаеш ли как му се чудя на този сладолед от вчера LaughingLaughingLaughing
Обаче като певец, слабото ми място е гърлото и за съжаление студеното никога не е добра идея при мен,
а винаги става по-зле и сега не смея....

# 198
Какво имате предвид под "висока" Т? Като бях болна, мисля че вдигнах, защото ми стана леко студено и веднага пих парацетамол. После не съм я мерила, защото не съм усещала(винаги усещам като вдигна). Притесних се сега.

# 199
  • Замък сред облаците
Над 37,5 при Б. Опасно е поддържането на абнормална температура. Като я свалиш навреме е ок.

# 200
Аз днес се черпих с един и му открих сезона 😂

За мен висока Т е над 38,5 °.Ама при бременност е друго..
Чела съм, че попринцип при бременност е нормално да има леко завишена Т -37.2-37.4 °
Но пак трябва да се следи.И като има и грипоподобни симптоми е ясно, че може би към 37.5-6 ще трябва тялото да се охлади

# 201
Добро утро, момичета. Някой знае ли утрагестана приеман вагинално влияе ли на кръвните изследвания да БХС?

# 202
Здравейтеч! Имам въпрос относно поддържащите колани, някой ползвал ли е в предна бременност и имали полза? Питам понеже и кръста и операцията от секциото ме болят. Чудех се дали ако са стегнати ще облекчи напрежението.
Вчера бях на преглед, видяхме бебчето, чухме сърчицето в 8+2  г. с. Питах АГ за колана и той ми каза по добре недей защото щели да се омързеливят мускулите ми. Е тогава закакво са ги измислили тези колани🤦‍♀️😊
Сега търся вече и удобни дрехи, че да видим къде. Ако имате идеи за гащеризони някакви леки и удобни моля споделете.

# 203
  • Замък сред облаците
Добро утро, момичета. Някой знае ли утрагестана приеман вагинално влияе ли на кръвните изследвания да БХС?
Не влияе

# 204
  • Варна
На мен предната бременност не бих казала, че ми тежеше корема, но не можеш да се изправя, защото много ми опъваше и веднага получавах контракции. Бих се замислила и аз за такъв колан да пробвам и този път, ако съм по същия начин.
Някой пие ли Алеракт? Честно казано предния път и това не съм приемала, а сега ми го изписаха и го пия.

# 205
И аз съм чувала лоши отзиви за тези колани, но нямам личен опит и не мога да споделя от първо лице.. След секциото си бях взела такъв за прибиране на корема, но го носих не повече от два-три пъти, беше ми много неудобен и се преориентирах към физическа активност.

# 206
Здравейте и от мен мамчета от одавна ви чета ,но днес реших да се включа .В 9седмица и 2 дни съм това е втора бременост за мен имам юнак на 11г.Имам тромбофилия както повечето от вас и съм на терапия с фракси.Ще се радвам да споделяме тук с вас и всички да стигнем до щастлив финал.🍀🍀🍀

# 207
Здравейте момичета. Вчера следобяд имах леки болки долу, които не отшумяваха в следващите два часа. Много се уплаших, защото до сега и да съм имала такива леки болки не са били постоянни. И понеже вече беше станало късно и тази клиника, в която ходя беше приключило работното им време отидохме в една от болниците. Слава богу бебчето е добре, докторката каза, че е много активно. Даже видях как краката му са вдигнати нагоре😅 Казаха ми да увелича дозата на но шпа 3х2 и да слагам ректално свещички. В момента съм 11+З , а бебчо е с 4 дни назад и е 4см. Докторката, която ме прегледа каза, че според нея е рано в понеделник за БХС(трябвало да съм поне 11+5-6 дни) а бебчо в понеделник ще отговаря на 11+1. Въпроса ми е дали е рано наистина за този БХС, защото толкова много го чаках и сега изобщо не искам да си сменям часа

# 208
  • Замък сред облаците
Ако преценят ще те викнат допълнително.

# 209
Аз лично като се обадих за час, те по ПРМ ми изчислиха кога да отида.При теб не е ли така?

Общи условия

Активация на акаунт