Октомврийски мами 2023-тема 2

• 44 681
  • 737
  •   1
Отговори
# 255
Аз взех да ставам по нощите до тоалетна вече почти всеки ден. И най гадното е , че се случва по време на най-дълбокият сън.
Иначе относно напрежение или спазми в корема - преди сякаш ги усещах по-често. Сега усещам само, че вече копчето на дънките започва да ми стяга и започвам да се притеснявам какво ще обличам занапред...

# 256
Аз взех да ставам по нощите до тоалетна вече почти всеки ден. И най гадното е , че се случва по време на най-дълбокият сън.
Иначе относно напрежение или спазми в корема - преди сякаш ги усещах по-често. Сега усещам само, че вече копчето на дънките започва да ми стяга и започвам да се притеснявам какво ще обличам занапред...

Аз дънки не нося, клинове само, но мисля скоро до ходя да пазарувам вече някакви по - свободни рокли за хубавото време🌞

# 257
Аз нося дънки с висока талия и вече всичките ме стягат и не ми е комфортно с тях. При мен мисля, че и дупето ми е пораснало, защото нося дрехи XS-S и вчера реших да пробвам в zara един широк анцунг М размер и на ханша едва го наместих 🤦🏻♀ а на краката ми беше зверски широк. Щом от сега е толкова зле положението не знам до края как ще изглеждам 😁😁😁

# 258
Аз нося дънки с висока талия и вече всичките ме стягат и не ми е комфортно с тях. При мен мисля, че и дупето ми е пораснало, защото нося дрехи XS-S и вчера реших да пробвам в zara един широк анцунг М размер и на ханша едва го наместих 🤦🏻♀ а на краката ми беше зверски широк. Щом от сега е толкова зле положението не знам до края как ще изглеждам 😁😁😁

Ханша нормално да ти е широк, аз си хапвам от всичко по малко, през деня съм по - активна, вечер почти не мога да хапна, става ми тежко още на втората хапка, не знам при вас как е😅 предпочитам да си ям и бебето да е добре, килограми се свалят, макар и трудно понякога

# 259
Аз хапвам по цял ден по малко.
Теглих се 1 кг съм отгоре 👌
За сега добре 😁
Иначе нося клинове напоследък, дънките малко ми стягат на корема.
Имам и много анцузи така, че за сега положението е добре.Но и аз скоро ще трябва да пазарувам, като първо ще започна с бельото 😃

# 260
  • Варна
Всекидневно ме боли ниско долу, вечер най-много след цял ден на крак. Не пия ношпа или в много редки случаи, защото знам, че прави шийката по-мека, а при мен това не е ОК. А тази доза 3х2 без болка пък съвсем е много за просто профилактика.
С храненето не мисля, че да ядем каквото ми се прияде и колкото ми се прияде е ОК. Килограмите не се свалят въобще лесно, а бебето си взима полезните неща, а за нас остават мазнините и паласките 😀 Никога не съм била на мнение, че ей сега ми се е паднало и ще ям , като за двама 😀

# 261
Всекидневно ме боли ниско долу, вечер най-много след цял ден на крак. Не пия ношпа или в много редки случаи, защото знам, че прави шийката по-мека, а при мен това не е ОК. А тази доза 3х2 без болка пък съвсем е много за просто профилактика.
С храненето не мисля, че да ядем каквото ми се прияде и колкото ми се прияде е ОК. Килограмите не се свалят въобще лесно, а бебето си взима полезните неща, а за нас остават мазнините и паласките 😀 Никога не съм била на мнение, че ей сега ми се е паднало и ще ям , като за двама 😀
[/quote

Съгласна съм с яденето като за двама. Но просто предпочитам ако ми се дояде нещо да си хапна, отколкото да кажа “о, не, ще надебелея”. Мисля,че всяка от нас иска да роди здраво бебе.
Ще дам пример, който може някоя от вас да я харесва. Джулиана Гани - през цялата и бременност се хвали, че нищо не качва, че си следи фигурата. Ами, не мога да разбера като иска да има дете кое и е по - важно и също, че не кърми, понеже ще и стане нещо със силикона, понеже е много скъп🤣🤣 Съжалявам много, но за мен това не е майка.  Да предпочита тялото си вместо децата си.

# 262
Аз попринцип нося само поли и рокли. Но забелязвам, че чорапогащника напоследък ми стяга и избирам без ликра. Предната бременност пак беше така, въпреки, че нямах корем до пети месец, просто ми обиваше и ми пречеше. Със сутиена е същата работа - купих си един размер по-голям, защото просто ме дразни.  Относно килограмите - ям каквото ми се яде - не ям за двама определено, даже според мъжа ми за половин човек не ям в момента Grinning но не се ограничавам. Предната бременност качих 20кг, но преносих 10 дни и последните 5кг си бяха вода - не можах да си позная краката на следващата сутрин като бяха отново малки и спаднали. Оставих в болницата 12кг за 4 дни, останалите 8 ги свалих в рамките на годината. Вярно бях по-млада, но по принцип винаги съм сваляла бавно килограми...

# 263
При мен апетита е постоянен, количествата погълната храна стават все по-големи, но аз не се ограничавам. Никога не съм била с излишни мазнини и вярвам, че дори да кача, ще си възстановя старите килограми с времето.

# 264
Изобщо не ми пука дали и колко ще кача.След 2 аборта и 5 години борба, от които 3 в изследвания и какви ли не чудеса, на косъм от инвитро процедура, сега най-малко се притеснявам колко ще напълнея.
Мъжа ми каза, че няма да ме смени 😁

# 265
Изобщо не ми пука дали и колко ще кача.След 2 аборта и 5 години борба, от които 3 в изследвания и какви ли не чудеса, на косъм от инвитро процедура, сега най-малко се притеснявам колко ще напълнея.

Моя каза същото😅 Аз искам да питам и друго: понеже родителите ми живеят в друго населено място, а уикенда се очертава да ходим при тях и все още никой не знае за бебето дали е време да им съобщим на по - близките? След седмица влизам в 4ти месец и все още ме е страх

# 266

Моя каза същото😅 Аз искам да питам и друго: понеже родителите ми живеят в друго населено място, а уикенда се очертава да ходим при тях и все още никой не знае за бебето дали е време да им съобщим на по - близките? След седмица влизам в 4ти месец и все още ме е страх

Родителите ми знаят - само те. От самото начало, защото покрай кървенето и стоенето вкъщи, нямаше как да не им кажа. Родителите са ни най-близките и не биха помислили нищо лошо за нас, а не дай си Боже нещо да се случи, ще са до нас. Аз бих споделила.

# 267
Аз мисля,че вече е напълно ок да казвам и съм казала и в работата и на най-близките и на приятели,даже като се замисля още след феталната съобщих.

# 268
Аз още не съм казала на никой, освен на майка ми. Също се чудим вече кога да кажем на всички, но може би ще се въздържа поне до БХС, да се убедя, че всичко върви добре.

# 269
Аз още не съм казала на никой, освен на майка ми. Също се чудим вече кога да кажем на всички, но може би ще се въздържа поне до БХС, да се убедя, че всичко върви добре.

Моя БХС мина в понеделник. Сега съм на преглед чаак след две седмици (преди Великден) 😅 Казаха ми, че след 12 г.с ходиш на преглед веднъж в месеца. Не знам как ще издържа🤣
Иначе ние още не сме казали заради спонтанния аборт, който имах в 7 г.с., а тогава бяхме споделили с близките ни вече. Този път решихме да изчакаме

Общи условия

Активация на акаунт