Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 425

• 41 085
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
Малката черна рибка : когато ти се скарат ,че си се изложил на опасност Joy

# 511

Слънчевото ни момче!
Написа"И тук беше хубаво"!
Я вижте снимката на стори на Илкнур!

Забелязвате ли,зелената трева е една и съща!

Последна редакция: сб, 08 апр 2023, 11:20 от Damata

# 512
Дамата, във въздуха ги хващаш Hands Plus1

Тревата много хубава, зелена , да тръгнеш и да пасеш, да пасеш ...Wink Joy

Снимки за списание, вероятно за Шел

Тази девойка не знам коя е , фотографка сигурно

# 513
  • Пловдив

https://www.instagram.com/p/CqxNYkQrawq/?hl=bg

И снимка на Илкнур - вероятно взаимно са се снимали.
Не само забелязваме, но и се съмняваме...

araselia, дамата за която попита е помощник стилист.
Писали сме за нея, когато излезе с Енгин списанието Marie Claire Türkiye: https://www.instagram.com/p/Ce_ZWjAt0Td/?hl=bg

Последна редакция: сб, 08 апр 2023, 12:25 от mariana51

# 514
Хубави снимки, чакам още.

# 515
Започнах да гледам 6 епизод!

Ами той Тахир ,визира себе си!

# 516
  • Пловдив

Слагам отново линковете за гледне на епизод 6 - има ги вече и на 1 стр. на темата.

"Казвам се Фара", епизод 6 на български.
Превод и субтитри Barisea, с благодарност.

Тук - за сваляне и гледане без сваляне: https://mega.nz/file/zrxwmRTK#ErAsqYrk5jy4q_rUxqJHgOnKf5VajWK7jxgp-naRJCw

И тук: https://playtube.tv/watch/%D0%BA%D0%B0%D0%B7%D0%B2%D0%B0%D0%BC-% … UcpYameU4FtU.html

И тук: https://videa.hu/videok/film-animacio/6-.mp4-yiU9H88xqpj52sHX

И тук: https://archive.org/details/6_20230408_20230408

И тук: гледане и по желание сваляне: https://drive.google.com/file/d/1djYHHyuLAhNBRk5WQ9DaCkGZLV716B9 … gwIlF5FKRtw1v8YtU

# 517
Тъкмо привърших със серията,и действително когато опитах да я гледам от първа страница на темата не можах!
Благодаря Марианка Flowers Hibiscus!
Май наистина ще имаме сватба!
Очарована съм, от Енгин и Демет!
Толкова са увлекателни,че не разбираш кога идва края!

# 518
  • Варна
Изгледах 6- ти епизод и започвам с моите мисли и страсти по него, серията мисля беше най- силната досега, дано градацията продължава Heart Eyes

„Длъжният Мехмет“- Разочаровам всички които ми се доверят – Мехмет е сложен образ и още ни разкриват на час по лъжичка за него. Неговата противоположност е Орхан - никога не си длъжен,винаги има и друг начин- и ни показа , че  не е праволинеен и държи на справедливостта. Но Мехмет пък е  добър полицай, много бързо стопля, досети се и за къртицата в полицията, а също и за Каан. Много ме кефи в сцените с адвокатката, като си разроши косата пък направо е един път, отличен избор на актьор  Kissing Heart

Имаме приказка за малкия шах и за черния принц. Приказката за малкия шах и сърната всъщност за кого е, аз не разбрах ?? Thinking Приказката на Тахир за черния принц е  за него – искал да направи добро, но никой не му повярвал и му разбили сърцето, като го излъгали. Добре му дойде разговора с малкия Керимшах.
Сцената между Тахир и Фара в апартамента на Тахир, в която паднаха картите беше завладяваща – изпълват целия екран тези двамата и взривяват с емоциите си, които изпитват Heart
Видяхме страхът на Тахир да не бъде използван, този страх явно го е спирал в отношенията с хората и затова е сам и не допуска другите. Но малко по малко започва да отстъпва.
Фара избухна и си каза всичко, което й тежи – че се лута, че всеки я дърпа и тя не знае на кого да се довери, а също и молбата й Тахир да избере светлата страна, защото е добър човек. А Тахир, че им помага заради съдбата на детето й. Много хубав разговор -  и двамата говореха от сърце . Много силна сцена !

Агата не харесва племенника си и постоянно му натрива носа, естествено и Бекир е настроен негативно към чичо си. Бекир  завижда и на Каан, и на Тахир и се дразни от отношението на чичо си към него, готов е да си отмъсти на всички заради пренебрежението, което му показват. Тахир се държи с Бекир доста агресивно и Агата е съгласен да го прави, това още повече настройва Бекир против тях. Накрая пред Фара си го каза вече директно.

Много съм доволна - Дадоха ми отговора на  ЗАЩО помага Тахир ? Първо Фара попита Тахир, после и Керимшах .
Отговорът беше заради невинното дете, но имаше и -  паднеш ли, ще ми бъде мъчно- Heart Eyes
А Фара вече мисли и за него - и какво ще стане с теб когато предам Каан- , имаше и прегръдка за благодарност, пак повече от нейна страна, но и с наченки от негова !

Тахир е добър готвач и както видяхме голям естет, как подреди масата,че и цветя сложи, накрая пък си метна кърпата на рамо Joy
Агата е вегетарианец се разбра, не иска да убиват животните, но убива хора без окото да му мигне. Обича животните, но мрази хората . Напрежението на масата беше на макс, музиката в такива напрегнати моменти е супер. Как ще му прости Агата ситуацията, в която го постави Тахир, мисля няма, дадоха го и замислен с едни везни, ще има едно за теб, едно за мен…  А пък Тахир и нахален, даже условия му постави. Агата тази серия му позамъглиха блясъка, Вера и тя как го командореше  само. Но както разбрахме от Орхан той е маниак на тема Вера.

Песничката за козлетата – мнооого яка, изпълнението пък зад кадър-  мега яко, ех този Енгин !!
Разговора Фара-Тахир до басейна беше много важен, изясниха си доста неща  и стават все по близки. Да, сродни души са, казаха си го,  а предложението за брак беше уникално Stuck Out Tongue Winking Eye

Перихан, какъв й е и на нея проблема ще я видим, чак пък така да се държи със собственото си дете ? Confused
Горката Гюнюл, тя добричка като баща си, но не е случила на майка Rage

Тахир и Мехмет са огън и пламъци заедно, тия двамата могат и да бъдат добър екип, ако се наложи, разбират се от половин дума. Тахир полудя, щеше да го пречука и то в участъка, страхотна сцена.
И накрая  да видим какъв пистолет е приготвил Тахир на Мехмет, може би няма отпечатъци, но тогава няма и доказателство ?

А за инфарктния финал музиката е  „Реквием на Моцарт“ –направо уникално, браво на всички в екипа, няма слабо звено в този проект. 
Радвам се, че започнаха малко по малко да дават отговори на въпросите, които си задаваме !

Да спомена и за отличния превод, който ни прави Barisea и да й благодаря отново Flowers Hibiscus

# 519
Хванах го във въздуха Joy!

# 520
  • Пловдив

Хубаво очакване. Дано не ни го попарят... Обикновено е така.

# 521

Хубаво очакване. Дано не ни го попарят... Обикновено е така.

Е-ха, ами те като семейство направо…

# 522
  • Пловдив

https://seriesturkish.com/on-the-set-of-adim-farah-engin-akyurek … he-video/25380534

Статия от днес:

На снимачната площадка на "Казвам се Фара" Енгин Акюрек не успя да заснеме сцената от смях и зрителите не можеха да откъснат очи от видеото!

Снимките от снимачната площадка на “Adım Farah” (Казвам се Фара) показват колко мотивиран е екипът и колко добра среда е за актьорите.

Освен факта, че Демет Йоздемир и Енгин Акюрек са в добра хармония, дори в очите им личи, че имат много добра комуникация.

Феновете на сериала “Казвам се Фара” също са наясно, че ще видят толкова силна хармония помежду им на снимачната площадка, като сцени с висока атракция на екрана.

Така или иначе, не убягва от внимание същият ефект, който сериалът „Казвам се Фара” остави у почитателите на турските сериали не само у нас, но и в много страни по света.

Феновете на чуждестранните сериали най-вече говорят за това, колко силно Демет Йздемир и Енгин Акюрек се адаптират към ролите си.

За Тахир/Енгин и Фара/Демет има коментари, че високото ниво на достоверност на героите им силно им влияе.

На снимките от снимачната площадка ефектът от взаимодействието на двамата главни актьори и отражението на това върху сцените е страхотен.

Дуетът, който не се е познавал преди, очевидно е стоплил отношенията си за кратко време след първата си среща на снимачната площадка и между тях се е развила много добра комуникация.

Зрителите ценят тези подробности на снимачната площадка на „Казвам се Фара“. Докато симпатичните пози на двамата главни актьори идват от снимачната площадка, феновете на сериала си говорят с дни, като споделят стотици хиляди публикации в социалните мрежи, за да рекламират сериала.

Има и задкулисни кадри на Енгин Анюрек от снимачната площадка, като много зрители не можаха да излязат от това видео.

Видеото: https://www.youtube.com/watch?v=9mmhT8A0Mcs&t=2s

Тези моменти, на които известният актьор не можеше да спре да се смее, бяха много говорени в социалните мрежи и много споделяни.

Редица фенове казват: „Дори кризата на смеха на Енгин е харизматична.“

# 523
Ама как хубаво гледат с тия топли кафеви очи Heart Eyes На Демет са по-тъмнокафеви

Така, изгледах серията ,прочетох и обстойния преглед на Аниста Purple Heart Съгласна съм с всичко. Имаше много силни сцени, а когато Бекир изскочи от храстите срещу Фара подскочих, много се стреснах. Финала беше много напрегнат.
  Агата -наистина в тая серия всички го притиснаха в ъгъла, много му дойде, да видим накъде ще избие.

Бекир завижда, та се къса , на Тахир, на Каан - че са по-красиви, по-високи, по-богат (Каан) съответно готините дами си падат по тях ,единия и е по-умен и способен. А както знаем завистта е основен двигател за хорската лошотия. Онова кльощавото ,червенокосото и то е от същото тесто, лика прилика са си.

Баш-комисаря и адвокатката - радост за окото, мисля,че тука вече има взаимна симпатия, Мехмет тоя епизод рязко разхубавен ми се видя, и прическата си пооправи, и по-цветни дрехи носи. С пистолета блъфира според мен, надява се психически да не издържи Каан и да се изпусне. И с право, той гледаше толкова уплашено.

Тахир и Фара - след като картите паднаха , атмосферата се затопли, говорят много открито и с емпатия един към друг. Птичката лети към сродния вид, усетиха ,че са сродни души, че могат да си бъдат един на друг опора. Сцената при басейна ми е най-любима. Не е далеч момента, когато ще разберем и какво се е случило в Иран, макар и да се досещаме.

Има и други неща, но в момента ми убягват, като се сетя ще споделя.

Лека!

Последна редакция: нд, 09 апр 2023, 08:45 от araselia

# 524
  • Пловдив

Добро утро в ден неделя и честит празник.
Това дърво, което е на преден план, не ни е показано случайно.
Благодаря за постовете с коментари по епизода.

Общи условия

Активация на акаунт