Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 425

• 41 106
  • 737
  •   1
Отговори
# 450
Ох дано е оцелял. (Не че го харесвам много)..  Горката жена, какво ли не й дойде на главата заради едно чистене на работа.Confused
Някой разбра ли по-добре  историята на Орхан и Вера.  Тя е била бременна нещо разбрах. Обичали се много. Мисля, че не може Перихан да е майка на Гюлгян. Тя направо я мрази. Каква е тази майка?

# 451
Наложи се да прекъсна гледането до средата 🙃

# 452
  • Пловдив

Тахир е в шок. Дано има трейлър, да ни хвърлят отново на черешата.
Ха, Фара откъде извади ножа - от джоба си. Щото този до Бекир си се вижда.

# 453
Ох дано е оцелял. (Не че го харесвам много)..  Горката жена, какво ли не й дойде на главата заради едно чистене на работа.Confused
А, може да го спасят, ама да имаме предвид, че Фара е лекар и знае къде е смъртоносно да нанесе удара.

# 454
Дано дадат фрагмент.
 Тя едва ли щеше да е в това състояние ако не го е убила,а и не мърдаше. Въпроса е, сега какво ще стане ? 
Как ще чакам до сряда ?
Не знам за вас  но този развой на края ме шашна.  А играта на Демет и Енгин, ме оставя без дъх оставам.

# 455
  • Варна
Е, не ми се вярва да го приключат Бекир, дано е жив, ще има да прави още гадости ...
Тя Фара ще помогне все пак
Е, то е ясно, че ще ни оставят да се гърчим до другата сряда
Хубава и напрегната серия беше, Лека , момичета !

# 456
  • Пловдив

https://www.youtube.com/watch?v=JGbzr5EtJEI

"Казвам се Фара" епизод 6 - ОРИГИНАЛ.
Няма трейлър.

# 457
  • Pleven, Bulgaria
Здравейте,момичета!
Само мога да възкликна “Майко мила!!!”
Каква серия!Какъв съспенс!Какво качество!Каква игра!
Нямам какво да критикувам,няма от какво да се оплача!Просто невероятно е ,как всеки следващ епизод се оказва по- вълнуващ от предишния и по- добър!
Свалям шапка на всеки член от този екип!От актьорите до последния член!Страхотна работа!Не можеш да откъснеш поглед от екрана и историята!
Без думи съм!
След такава серия,след това удоволствие,кой го интересува утрешния рейтинг?! Сериалът ще се продава като топъл хляб в чужбина,уверена съм!

# 458
Добо утро!

Сега изгледах финала 😱 Драмата е на макс - Фара : Станах убийца... отново 😱
 А сега де, в Иран я издирват, сега и в Турция. Освен да мине в нелегалност друг изход не виждам. Но пък лечението на детето 🙄 Сигурна съм, че е самозащита и при двата случая, непредумишлено, но все пак убийство.
 И няма фраг

# 459
Добро утро!
Великолепна игра на Енгин и Демет,живеят в образите!Аз края малко го проспах,но така ще е!Сутрин из къщи,на обяд от 13:00 на работа,и вечер губя тока!Но поне се принесох с играта им,там при тях!
Почти не разбирам какво си говорят,но и на картинки не е малко!
Спорен ден ,момичета!

# 460
Добро утро момичета Two Hearts
Хубав и успешен ден!

Да питам - какъв беше очакваният товар от Венецуела?

# 461
  • Пловдив

Добро утро.
При първата прегръдка от Фара, ръцете на Тахир висяха надолу. Сега има прогрес... Кога ли ще има взаимна прегръдка, силна.. но, не от благодарност, а от чувства. Чувства се зараждат, но и двамата не ги осъзнават.

Тахир с нов костюм - в тъмно маслено зелено...

# 462
  • Варна
Добро утро, момичета !
Супер ни е сериала, всичко е на макс и динамика, и драма, и съспенс, има приятен хумор,  само в романтичен план още прохождат, ама като тръгнат ще ни отвеят. Всички актьори дават  максимума от себе си, невероятни Енгин и Демет Yellow Heart а, забравих да спомена и музиката, браво на Айтекин Аташ

Нуши Two Hearts
Здравейте,момичета!
Само мога да възкликна “Майко мила!!!”
Каква серия!Какъв съспенс!Какво качество!Каква игра!
Нямам какво да критикувам,няма от какво да се оплача!Просто невероятно е ,как всеки следващ епизод се оказва по- вълнуващ от предишния и по- добър!
Свалям шапка на всеки член от този екип!От актьорите до последния член!Страхотна работа!Не можеш да откъснеш поглед от екрана и историята!
Без думи съм!
След такава серия,след това удоволствие,кой го интересува утрешния рейтинг?! Сериалът ще се продава като топъл хляб в чужбина,уверена съм!
И аз така Smile  на 100 % от всичко !
Марта , не ми стана ясно и на мен за товара Thinking

Добро утро.
При първата прегръдка от Фара, ръцете на Тахир висяха надолу. Сега има прогрес... Кога ли ще има взаимна прегръдка, силна.. но, не от благодарност, а от чувства. Чувства се зараждат, но и двамата не ги осъзнават.

Тахир с нов костюм - в тъмно маслено зелено...

Чакаме, чакаме Yellow Heart и прегръдка и други неща, а дано да забързат вече Smile
Хубав и спорен ден !

# 463
  • Пловдив

И конкуренцията - всички рейтинги надолу.
Само ние и историческия в АВ нагоре. Историческия след нас в АВ група:

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 06 апр 2023, 10:11 от mariana51

# 464
Ами определено хората гледат и други предавания, най- вече новини. А и колко ТВ канали имат? Рейтингът държи. Сериалът е интересен и завладяващ, актьорите са ТОП.

Общи условия

Активация на акаунт