Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 425

• 41 089
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
  • Пловдив

@mariana51 , имаш ли подръка описанията на главните герои, които дават преди началото на всеки сериал. Оттам,  по това дали Бекир беше описан и как точно, можем да се ориентираме дали е убит.

Да, имам ги. Но Mert Doğan/Бекир не е сред тях. Не е официално представен.

# 481

@mariana51 , имаш ли подръка описанията на главните герои, които дават преди началото на всеки сериал. Оттам,  по това дали Бекир беше описан и как точно, можем да се ориентираме дали е убит.

Да, имам ги. Но Mert Doğan/Бекир не е сред тях. Не е официално представен.
-
Значи има вероятност и наистина да го е убила...

И да отбележа и аз двата милиона последователи в Инстаграм, които днес Енгин достигна, точно две години след като за пръв път си създаде акаунт в някоя социална мрежа. При положение, че за две години сложи само 64 поста (снимки) и последва само 137 други потребителя, това си е чудесно постижение. Процесите в социалните мрежи са взаимосвързани - по-често слагаш, по-често те виждат, повече хора ти следваш, повече се разраства (при това експоненциално) мрежата от твоите контакти (съответно броят на тези, които почват да те следват). Да е жив и здрав, още много проекти и много нови последователи да има, а ние да си останем от най-верните. Laughing

Последна редакция: чт, 06 апр 2023, 23:50 от Burkina

# 482
  • Пловдив

Добро утро в ден петък.
Да видим, какво ще ни донесе денят...
Оставиха ни без трейлър, чакаме си го.

Та, за Бекир. Явно е обсебен от Тахир, да има всичко негово, да заеме мястото му. Ако проследим цялостното представянето на Бекир, още от запознанството ни с него и Ясемин в заведението, и до момента. Старанието да се хареса на Агата повече от Тахир, следенето на Фара и т.н., би трябвало да остане за дразнител на зрителите. Иначе ни трябва друг персонаж, не може без дразнители. Но, какво са решили сценаристите, може да имат нови идеи...

Дали ще ни подскажат нещо за него в трейлъра...

Последна редакция: пт, 07 апр 2023, 07:23 от mariana51

# 483

Добро утро момичета Two Hearts
Хубав и успешен ден!
На празнуващите - честит професионален празник! Здраве за медици и пациенти!
А относно“ целуването” на ръка - това е знак за уважение.
Сещам се за подобна сцена в “КВФ” годежът на Керим и Фатмагюл - как Керим се ръкува с Мукадес.
Сега да пием по кафе и към задачите за днес.
Coffee

# 484
Добро утро в петък! Да се насладим на кафето си и началото на новия ден!
Нека има много радостни мигове, добро настроение и сбъднати мечти!
Честит световен ден на медицината.Flowers Hibiscus

Племенниците на Али Галип може да не са от главните действащи лица. Но за мен лично разкриването на връзките им,минало,характери и прочие е също толкова вълнуващо.
Самия Бекир дразни с поведението си, но е и забавно да го гледам как се перчи, като малко петле. Героя е лош, но все още има много да учи за да бъде, като вуйчо си.
Каквото стане.. Дано дадат фрагмент.

Гонюл скоро ще научи,че Каан е убиецът. Горкота момиче, толкова е невинно и влюбено.Confused

Последна редакция: пт, 07 апр 2023, 10:15 от Nina_richi

# 485
  • Пловдив

https://twitter.com/aysemEA/status/1644244680047984642

Отдавна мина 1 милион гледания...

# 486
Добър ден,момичета!
С надежда за трейлър сме в петък!
А,дано!
Честит празник на всички празнуващи в медицинския сектор,както се казва"Здраве на ръцете ви"!
Спорен,спокоен,топъл и слънчев ден!

# 487
  • Пловдив

Ако не сте готови с обяда, Тахир ни кани...

# 488
Тахир всъщност чака Агата, нали?
Офф, нищо не гледах от серията и ми е чоглаво, ама пък ще имам цели две наведнъж и то с превод .

# 489
Да. Виж колко вкусно изглежда, а и  красиво аранжирано. Heart Eyes

# 490
  • Пловдив

"Казвам се Фара", епизод 6 на български.
Превод и субтитри Barisea, с благодарност.

Тук - за сваляне и гледане без сваляне: https://mega.nz/file/zrxwmRTK#ErAsqYrk5jy4q_rUxqJHgOnKf5VajWK7jxgp-naRJCw

И тук: https://playtube.tv/watch/%D0%BA%D0%B0%D0%B7%D0%B2%D0%B0%D0%BC-% … UcpYameU4FtU.html

И тук: https://videa.hu/videok/film-animacio/6-.mp4-yiU9H88xqpj52sHX

И тук: гледане и по желание сваляне: https://drive.google.com/file/d/1djYHHyuLAhNBRk5WQ9DaCkGZLV716B9 … 8B4Vaht1PaWwpkX4E

Последна редакция: пт, 07 апр 2023, 17:51 от mariana51

# 491
Благодаря  дами. Чудесни сте.Flowers Sunflower

# 492
А-у-у ,че хубава изненада ,благодаря много . Още довечера ще мога да се насладя, че на онлайна само до някъде гледах.

# 493
Оххх,че ни се изчака чакалото. Нямам търпение да видя какво ще стане във фрага. Не ни жалят,да се вълнуваме. Heart Eyes

К

# 494
  • Варна

"Казвам се Фара", епизод 6 на български.
Превод и субтитри Barisea, с благодарност.

Суупер, благодаря Барисеа Flowers Hibiscus  Марияна Flowers Hibiscus
довечера ще се насладя  Yellow Heart

Марта, честит професионален празник Flowers Hibiscus
Скрит текст:
         И аз да почерпя за рожденика ни,  малкия/вече не е малък /  син!

Последна редакция: пт, 07 апр 2023, 17:53 от Аnista

Общи условия

Активация на акаунт