Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 425

• 40 574
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
Ще имаме явно много бърз брак - Тахир си води свидетелите и длъжностното лице.
Фара си има Сепиде - която явно ги къносва по техен обичай.
А комисарят дали ще сподели откритията си с Тахир?

И как и двамата с Агата я гледат като божество, копчене могат да и кажат. Да не се окаже Вера баш мафиота, особено ако изскочи и връзка с руската мафия 😂

Очаквай - неочакваното.
Аз пък се чудя защо е предпочела да се омъжи за Али Галип?

# 646
Едва ли,  Мехмет ще разкаже,че Фара всичко му е казала.   Да не се откаже Тахир и да зареже булката.Joy  Със сигурност, Фара ще е с бяла рокля. Комисаря сигурно ще се пробва да я разубеждава.
Предполагам ако напълно оневинят Каан, Агата няма да иска мъртъв Мехмет.  Днес прическата му беше много смешна.  Баде ще създава проблеми на Фара.  
Не разбрах всичко, но Али Галип уважава Орхан.  Не знае за връзката им с Вера Rolling Eyes
Става все по-заплетено, ако се появи бащата на Керим, ще е  още по-забавно.

# 647
  • Пловдив

https://www.youtube.com/watch?v=bHyC-lzaNks

Имаме трейлър - след малко - превод.

# 648
Едва ли,  Мехмет ще разкаже,че Фара всичко му е казала.   Да не се откаже Тахир и да зареже булката.Joy  Със сигурност, Фара ще е с бяла рокля. Комисаря сигурно ще се пробва да я разубеждава.
Предполагам ако напълно оневинят Каан, Агата няма да иска мъртъв Мехмет.  Днес прическата му беше много смешна.  Баде ще създава проблеми на Фара. 
Не разбрах всичко, но Али Галип уважава Орхан.  Не знае за връзката им с Вера Rolling Eyes
Става все по-заплетено, ако се появи бащата на Керим, ще е  още по-забавно.

Али Галип знае, че Орхан и Вера са били влюбени. Нали Орхан е бил под прикритие, разкрили са го и са го простреляли. По интересното е участието на Перихан в цялата ситуация, защото и тя познава Вера, както знае за връзката на Орхан с нея.  Защо двете семейства взимат по едно дете  сирак? Имат някакъв общ грях /нали Вера спомена за това на Али Галип/ и какъв точно  - дали е свързано с децата сираци или пък с нещо друго?
А бащата на Керимша най-вероятно няма да се появи - не разбрах дали Фара не го е "занулила" и затова да е дошла в Турция като бежанка.

# 649
Благодаря ти, Марта.
До колкото разбрах, Орхан й е изневерил с Вера.
Сигурно докато и бил под прикритие е бил женен. Тогава Галип  се е обсебил по Вера.

И аз мисля, че ще имат някаква връзка Мехмет и  Тахир.  Защото е странно,как са осиновени и двамата от семействата.Трябва да е свързано с общото им престъпление в миналото.

Фара,  каза че в Иран я чака безмилостен палач. Затова предполагах,че е бащата на сина й.

# 650
Може и дядото да е, ако е убила сина му...
Всъщност тя се смята за убийца, но не знаем какво точно е направила и кои деяния там се считат за престъпление.

# 651
  • Пловдив

"Казвам се Фара" трейлър 1 към епизод 8 на български.

Тук: https://vk.com/id223680451?z=video223680451_456239537%2Fe5b247c8 … pl_wall_223680451

И тук: https://videa.hu/videok/film-animacio/8-1.avi-JmIA3clFsHgjsZV4

# 652
Ще,разберем. Може да е свързано с професията й..
 Благодаря за превода.
Младоженеца е много красив  Фара се сърди, пък накрая и тя с Бяла рокля, каносване и маргаритки  в косите.

Сигурно ще има подпис... Но толкова мното неприятели ги заобикалят,ще се обърка нещо.

Не вярвам Бекир да си седи кратко.  Каквото и да измисли, ще  е глупаво.
Комисаря много смело го раздава.
Сега има и следа, направо, ще е във вихъра си.

# 653
Вера не ми харесва никак, ама никак засега. Тя извика Тахир на явна смърт, по заповед на Али Галип, само, за да го накажат, че е предал пистолета и е изложил сина им! Е за никоя майка, за никоя жена защитата на собствения й син , предполагаем убиец, не бива да става с цената на убийството на друг, невинен в случая човек, който на всичкото отгоре, ти се явява осиновен и към когото изглежда имаш някакви грехове в миналото. На всичкото отгоре, попита Али Галип дали няма да навреди и на Фара, т.е. искаше да се увери, че е изпълнила обещанието си пред някогашния си любим Орхан. Фара не й е никаква, но нея защитава, а сирачето, което години наред им е вършило мръсната работа, което години наред е било дресирано от мъжа й да бъде престъпник, за да не стане такъв родният й син - него кучета го яли! Отвратителна несправедливост от една лоша жена!
И Фара ме поиздразни  в 7-ма серия, и в  трея. Що ли взе все повече и повече да ми напомня на Наре?! И що ли Тахир се оказва в същото положение, в което беше и Санджар - всеки иска от него нещо, всеки му се сърди... За Фара било формален брак. Агата му заповядва да убива тоя и оня, а нашичкият винаги по средата.... 🙁 )

Последна редакция: чт, 13 апр 2023, 02:09 от Burkina

# 654
Буркина, ами формален брак си е ,обаче той Тахир до сега все с костюми си ходи ,разликата е в ризата и то черна. Не виждам нещо различно ,Фара по пижама ли смяташе да се жени Joy

# 655

Добро утро момичета Two Hearts
Велики четвъртък е - знаем какво да правим днес и нека да е спорна работата ви! Аз ще се заема следобяд.

Хубав и слънчев ден! Да пием по кафе и да захващаме задачите за днес!

# 656
Добро утро!
Велики Четвъртък е!
Да боядисаме яйцата,и после на работа!
Спорен ден,момичета!

# 657
  • Пловдив

Добро утро в четвъртък.
Тахир с нов костюм. Не трябва да се ядосваме на това, което ни показват в историята. Трябва интрига, развитие и докато се реши един проблем, друг се е появил.

# 658
  • Варна
Добро утро, момичета !

Спорен четвъртък с  един усмихнат Тахир !

Пак много неща се случиха, имаме поле за разсъждения, важното е че започват да работят в екип Тахир и Фара.
Вера ми е много странна птица и не знам къде да я сложа, не бих й се доверила.

# 659
Добро утро на Велики четвъртък!
Да започнем деня с усмивка и пъстри мисли и си пожелаем с  първото червено боядисано яйце в дома ни да влезе радост, здраве и щастие!  

Буркина.  Намирам за много далечни историите и героите  в двата сириала на Енгин.  
Ще ни чакат много обрати,затягаме коланите.  Да не забравяме,че нашия човек е от тъмната страна.

Общи условия

Активация на акаунт