Запознанство в социалните мрежи

• 19 670
  • 583
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Човек като се настрои и така става, просто разочарована, че видиш ли попаднах на човек, с който си мислех, че пасваме, но уви той като не смята същото, продължавам напред.
Taka e в живота... Уж си с някого, който ти е подходящ, пък се оказва, че не било така. Ама ти като дете се тръшкаш - искам си играчката, пък.
Ще ти мине, пийни си нещо довечера, пусни си музика, почети някоя лигава книга. Животът продължава.

# 136
Човек като се настрои и така става, просто разочарована, че видиш ли попаднах на човек, с който си мислех, че пасваме, но уви той като не смята същото, продължавам напред.
Taka e в живота... Уж си с някого, който ти е подходящ, пък се оказва, че не било така. Ама ти като дете се тръшкаш - искам си играчката, пък.
Ще ти мине, пийни си нещо довечера, пусни си музика, почети някоя лигава книга. Животът продължава.
Е нещата вече са осъзнати и поуките съм си взела, ако е писано ще срещна и аз моя човек.

# 137
Здравейте, за тези от вас, които имат запознанство в социалните мрежи (фейсбук, инстаграм, сайтове за запознанства, форуми и тн) разкажете как протекоха. Допаднаха ли ви хората на живо, дадохте ли си шанс да се опознаете, веднага ли се случи привличането, разкажете ми, ще ми е интересно да разбера. Аз лично имам доста познати, които така се запознаха и са щастливо омъжени.
Аз последно се запознах с едно момче във фейсбук, негова беше поканата и инициативата за среща, писахме си около 3-4 седмици, след което той дойде в града, в който живея (от различни градове сме) и пихме кафе, после вечеряхме. В началото не мога да кажа, че бях очарована, но понеже той се държа доста добре и възпитано реших да дам шанс и приех втората покана. Отидохме пак на вечеря, пишехме си всеки ден, започнахме да се чуваме и по телефона, разговорите бяха приятни, винаги той ме търсеше още от сутринта рано и така до вечерта късно. След това прекарахме един уикенд заедно, там също изкарахме добре, продължихме да се чуваме и пишем. Той искаше нова среща, аз също, но така се стекоха обстоятелствата, че няколко пъти аз или той не можехме и в един момент просто спря да ме търси. След седмица го попитах какво става и той каза, че няма нищо към мен. И така приключиха нещата…, аз честно казано бях започнала вече да се зарибявам и определено исках още срещи, мислех че е взаимно, предвид че той ме канеше и се чувахме ежедневно и нон стоп. Та общо взето това е моята история… интересно ми е да науча вашата.
Здравейте , аз нямах социални мрежи години и една приятелка ми направи инстаграм . След 1 месец ползване на тази платформа,  се запознах с мъжа ми с който имаме дете  .  Въпросната приятелка моя му писа , от там една седмица разговори понеже живеехме  в различни гладове , после той дойде изненадващо пред нас . Постояхме три дни в моят град и после аз оставих работа всичко и се преместих при него и така вече сме неразделни и с дете . Веднага след това аз отново махнах инстаграм . И сега нямам социални мрежи.  Мога да кажа ,че се чувствам добре без тях . Мъжа ми има ползва си ги, ако нещо искам да погледна поглеждам но не мога да си губя времето в излишно за мен гледане на не реални хора и живот. Simple Smile

# 138
Simona, това си е направо късмет, но когато се случват нещата, те просто се случват 😊 При мен не стана така, значи не е бил моя човек 🫣

# 139
Само на мен ли ми направи фрапиращо впечатление в последните две истории как авторките си зарязалк всичко, то работа, то среда, то семейство, и тръгнали при някакъв непознат /щото тоя зад екрана може да е всякакъв/ и набързо даже забременели и родили.. и всичко това в рамките на година-две /Ковид беше преди три години/
Scream
Искам да обърна внимание, че подобно наивно поведение може да бъде много опасно.

# 140
Опасно, опасно, кат те тресне любовта, къде толкова мисъл. В живота трябва и да се рискува, не знаеш, откъде ще изскочи заек.

# 141
Да аз съм тази заминалата.. при мен имаше общи познати .. от един град сме .. да доверих се .. рискувах и за сега печеля ..
То има семейства 20 години заедно и излиза  ,че единия е говедо на 20тата година ..
А и всеки си решава кога да има деца и с кого ... заглавието на темата е такава за това реших да си споделя историята .. пък вече .. че някой ми се чуди ами тва е
А да вметна аз бях там 6 месеца и се прибрахме ЗАЕДНО.. защото на мен не ми хареса там .. и се върнах на същата работа.. в същия квартал и живота ми си е като преди .. само че с мъж и бебе

# 142
Аз също съм от тези оставили всичко . Грам не съжалявам,  всички ми казваха ти луда ли си недей. Аз имах вътрешно усещане , и не смятам ,че ме е подвело. Много по успешна съм сега и в работа и в личен план.
Да факт винаги има и друг вариант , но понякога наистина си струва да рискуваш . Виждала съм и такива ситуации където не си е струвало , но лично мнение по добре да опиташ е да е грешка от колкото да се чудиш какво ли е можело да бъде Simple Smile
А и като слушам по новините , те живеят от 20 години и той я убива,  без социални мрежи Simple Smile) Никога никой не може да ви даде гаранция за нищо . Наслаждавайте се на живота Simple Smile

# 143
Аз също съм от тези оставили всичко . Грам не съжалявам,  всички ми казваха ти луда ли си недей. Аз имах вътрешно усещане , и не смятам ,че ме е подвело. Много по успешна съм сега и в работа и в личен план.
Да факт винаги има и друг вариант , но понякога наистина си струва да рискуваш . Виждала съм и такива ситуации където не си е струвало , но лично мнение по добре да опиташ е да е грешка от колкото да се чудиш какво ли е можело да бъде Simple Smile
А и като слушам по новините , те живеят от 20 години и той я убива,  без социални мрежи Simple Smile) Никога никой не може да ви даде гаранция за нищо . Наслаждавайте се на живота Simple Smile
Нека сме наивни ..
Има хора които се чудят .. хора не сте в обувките на никого.. вие сами си избирате как да си живеете

# 144
Тези с внезапно разцъфтялото говедо след 20 години брак ми се чини, че просто са си го търпели и са си затваряли 20 години очите... Та с вашите 1-2 годинки не бързайте.
Това, че в социалките са същите идиоти като от реала, няма нужда от припомняне.

# 145
Абсолютно съм съгласна, дали на живо ще се запознаете или в социалните мрежи е все тая, така или иначе всеки ползва фейсбук или инстаграм. Даже по-младото поколение само на такъв вид запознанства разчитат и за тях това е напълно нормално. Въпрос на късмет е и в двата случая.

# 146
Бонди, тва ти го написах и в другата тема преди 2 месеца. Направи ли нещо по въпроса, запозна ли се с нови хора, излиза ли на срещи ? Запознаването е по лесно, но успеваемостта е по ниска и съответно е малко вероятно да се получи с един два пъти

# 147
Демек, от 5 идиота, които ти пишат и ти се предлагат, да съумееш да избереш най- големия. ( извинявам се, по- малкия) И затова си трябва преценка.

# 148
Аз мисля ,че нещата са много относителни . Говорим само какви са мъжете обаче никой нищо не казва за жените . Не искам да обидя никой,  напротив дори и работата ми е свързана само с жени , но в днешно време има процент жени който са агресивни , груби , невъзпитани,  да не говорим визуално това набиране от точно социалните мрежи за едно изглеждане по един определен начин.  В този забързан начин на живот някак си и ценностната система е различна . Да не говорим за липсата на желание за деца . Всички рязко станаха кариеристки. Отново нищо лично няма хейт Simple Smile

# 149
rf22, не съм излизала още с никой нов, абе не могат да ме впечатлят… същност имам уговорка с един мъж, но не мисля, че ще се получи нещо, просто ми харесва като човек и по скоро за приятел. За съжаление още мисля за онзи хахха, как пък така ми влезе под кожата, а реално след първата среща не мислех да ходя на втора 🫣 Как само ме изненадва съдбата, но при мен все е било така, че ми трябва повече време с някой, че да ми хареса и да искам да съм с него. Така любов от пръв поглед никога не ми се е случвало, все е трябвало да ме преследват доста време, докато ме спечелят. А този като ме спечели се отказа 🤪

Общи условия

Активация на акаунт