Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 5

• 111 820
  • 2 222
  •   1
Отговори
# 1 350
Джия направо си изпроси целувката като го хвана с ръка за врата и се приближи към него. Той е толкова лесен. Grinning

# 1 351
Евгени се целува под път и над път със всички, но това не е проблем за Валерия. Важното е бележки да няма.

# 1 352
Генади Целувката! Вече съм сигурна, че взима допълнителен хонорар за всяка целувка!

# 1 353
Е, каква е тази рокля, то по-добре без нея, всичко е отвън, и навсякъде...

# 1 354
Гледам със закъснение и не много внимателно. Кои бяха без сутиен? Айлин и Валерия ми харесаха. Джия ми е елементарна, нещо селско излъчва и не мога да определя какво.

# 1 355
Джия направо си изпроси целувката като го хвана с ръка за врата и се приближи към него. Той е толкова лесен. Grinning
Е, представям си, ако беше се дръпнал, каква феминистка буря щеше да го връхлети. 😁

# 1 356
Тази среща се получи. Има влечение между тях, с другите не го усещам така, въпреки многобтойните целувки. Отиват си външно и всичко беше релаксиращо с привкус на страст. Пък и двамата са в музикалната среда и вегетарианци.

# 1 357
  • София
Евгени се целува под път и над път със всички, но това не е проблем за Валерия. Важното е бележки да няма.

Joy

Ама и вие, не знаете ли, че това го прави, за да си играят на "котка и мишка"?!

# 1 358
  • София
Явно Джия е монтирала кубиците, защото с друго не може да задържи вниманието. Много скучна ми се вижда.
Битката беше нелепа, а и защо баш розово-червеникава тази течност...

# 1 359
Много сте критични. Как ще е лоша играта - извади на показ дълбоко стаените чувства между Айлин и Валерия. След 23-та секунда нямаше друга логика да се борят, освен да си покажат с ритници и хватки всичко, което не могат да си кажат. И така почти 10 мин. Приятелството е спасено! Joy

# 1 360
Евгени е доста освободен, за разлика от Виктор. Тества ги всички.
Срещата им с Джия беше супер!
Джия изглежда приятно момиче.
Ненатоварваща. Има какво да си говорят, явно, и върви леко разговорът.

# 1 361
Не видях в играта Виктория, Габриела, Мегън...

# 1 362
  • София
Аз ли изпуснах нещо, или Меган нямаше битка ?
Не я дадоха точно тази битка, но я имаше на таблото. Само че беше написано по странен начин - Меган/Виктория. Сякаш не е имало победителка в двубоя. Времето беше 8 минути и нещо.

# 1 363
  • Пловдив
Генади Целувката! Вече съм сигурна, че взима допълнителен хонорар за всяка целувка!
А аз съм сигурна, че редовно пие чай с бром Sweat Smile

# 1 364
Пам вече ми е противна… Mask

Общи условия

Активация на акаунт