Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 5

• 111 853
  • 2 222
  •   1
Отговори
# 1 335
  • София
Джия поне е лесна за общуване. Хихика и му се радва. Май с тази рокля ще има целувка?

Ама хич не се бавят тази вечер!! Flushed

# 1 336
Е много е лесен
Сиси и да ахка и готово...

# 1 337
Ох Джия, нещо не мога да ѝ повярвам.. Има нещо изкуствено в поведението ѝ, опитва се да е микс между Валерия и Айлин. Нещо като чалга певица, която иска да пее Джаз. Единственото, което ми е странно е: Какво има на носа?

# 1 338
Скучна среща,но изглежда като и на двамата да им е приятно,нищо смислено нямат да си кажат,но явно не им пречи Grinning

# 1 339
Как няма да е лесна за общуване, като и двамата са с речник на 5-годишно. Не се налага да кара Наум да проверява в Гугъл коя дума какво значи.

# 1 340
Коментарите на Евгени в синхроните за всяка жена са взаимнозаменяеми. Според мен ги е снимал накуп и пускат случаен за някоя от срещите .

# 1 341
Еее съжалявам Валерия и Елена, ама Джия направо му пасна перфектно на Геню, лика прилика са си !!!

# 1 342
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Нищо не разбрах от разговора между Евгени и Джия, умряха ми мозъчни клетки, докато ги слушам. Кой извратен мозък реши, че е добра идея в прайм тайм-а да гледаме задници, предници, бозки и прилично количество гняс не знам.

# 1 343
Гледам, кръстя се, пак гледам и пак се кръстя и си мисля - нали Биг Брадър беше предаването, което спряха, защото било пошло? Значи, по тази логика, на Ергена следващ сезон няма да има!

# 1 344
Да, много си пасват тези двамата.

# 1 345
Имам сериозни подозрения, че тоя епизод после ще го продават на розовата индустрия. Поне 4 сцени могат да се впишат идеално като начало на филм за възрастни.

# 1 346
Много леко и приятно им мина срещата.

# 1 347
  • # супернатурална #
Мии..съжалявам, че пак ще съм на контра, но на мен ми хареса играта. Също както в живота..не е важно какво правиш, а как го правиш. Валерия и Айлин бяха страхотни. Показаха спортен дух и изглеждаха мноого секси. За Пам...вероятно в края на предаването ще си сменя мнението, но на този етап не мога да я съжалявам ...нали знае в какъв формат се явява? Не е в "стани богат". Ясно е, че ще ги снимат пи бански, ще има и някакви спортни и...спорни предизвикателства. Дано славата, която търси, си струва унижението, която САМА си натресе.

# 1 348
  • София
Еххх, Генчо в кадъра след срещата - същински Къванч Татлъту.

# 1 349
Джия ми е от тези лековати жени, с които просто няма какво да си кажеш и не е за цял живот, ама за веднъж става.

Общи условия

Активация на акаунт