Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 5

• 111 817
  • 2 222
  •   1
Отговори
# 1 440
Харесва ми визията на Елена днес! Но не ми харесва как продължава да се подмазва, прекалено много! Има резон в думите ѝ, но личи, че търси одобрение. Не ми харесва “поуката”, по-добре даже да си говорят за други неща.

Дебело маже филията тя, а пък той направо се размаза. Ох, ергенлъка много обича да го четкат. "Неговата" Елена се върна...Smiling Imp

# 1 441
  • here and now
Де да можеше както ги целува по 2 на епизод и по 2 да си изпраща у дома...

# 1 442
Следя Райа отдавна заради йогата. Дано си тръгне тази вечер, нищо не се изложи това момиче, хубави неща каза на Генчо сега. Той я отсвири, защото не се приближи на диванчето.
Елена му направи голямо четкане на егото, раците го обожават.

# 1 443
Пам ми се струва като мадам в публичния дом сега Grinning

# 1 444
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Пам с това, предлагам ти тази, покани онази, еди коя си е добро момиче поговори с нея ми мяза на някоя маман.

# 1 445
Охх днес всички все едно го познават от много време.. Тая Боряна вечно му се натиска, и краката са на показ, силно залепена, тя освен това друго явно няма какво да покаже. А Ирина вечно му прави мега много комплименти, направо се олива.

# 1 446
Да залагаме ли кой ще получи първа роза следващия път? Бисквитка за кутрето.

# 1 447
Де да можеше както ги целува по 2 на епизод и по 2 да си изпраща у дома...

На тоз ерген му е слаб ангелът. Като излязъл от затвора е, жена не видял с години. То не бе мачкане на рокли, целуване с език и държане за ръце, за масажа да не споменавам.

# 1 448
Еее, тъкмо щеше да целува и Боряна и Мадам се появи със следващата.

# 1 449
Изобщо не усетих Елена като подмазвачка. За мен тя общува най-искрено и с най-малко фалш. Сцените, в които участва, са най-плътни със случващо се, другите често ми звучат като тенеке.

# 1 450
"Ти си моят Оскар".... хахахаха, ох, ще почина, да му имам въображението. Laughing

# 1 451
Цяла Мадам е Пам, наистина си е сбъркала професията Joy

# 1 452
  • Разпиляна във въображението
Леле, тази Елена не млъква Simple Smile /гледам с малко закъснение/

# 1 453
Ролята на Мадам, която отредиха на Пам и ентусиазмът, с който тя се вживя в нея, ще ѝ изиграе лоша шега. Глупаво се впусна така стръвно в ролята си... Ще рИве заради това.

# 1 454
Само на мен ли ми е скучен този сезон? На всеки епизод заспивам още първите 30мин. Тази вечер не заспах, но постоянно разцъквам каналите. Дори не мога да си задържа вниманието.

Общи условия

Активация на акаунт