Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 5

• 111 579
  • 2 222
  •   1
Отговори
# 150
Аз нямам против сеира между които и да е било моми. Умни, тъпи, красиви, не толкова красиви… Обаче тая линия дето Ленчето я подхваща как не било честно, много тъпа ми се струва. Ми не е честно вътре да са 25, а Гената да целува само 5! Я да се манифестират нецелунатите! Те по-малко хора ли са? Нямат ли и те равни права! Гената по какъв критерии целува само някои!

# 151
Мдааааа можеше да стане добро скандалче, но уви. Развалиха хубавата утрин. И що така, мълча и нищо не й отговори Ленчето...Да беше се разпищолила, да си пусне малко гласа, да влезе в пряка конфронтация, пък тя подви си опашката и се излиза. Слаба работа е това момиче. Аз гледам шоОто заради скандалите и очаквам повече от Елена и Пам, какво се крият като мишки и само на синхроните лаят.. Да вземат да се събудят малко.
Абе слаба работа, ама на интрото с бретона, тя е с равен глас, докато казва на Валерия да не се задави, а Валерия пак се набира като пинчер.

Просто Валерия е както каза Мони "доста непоръбен човек". Наред с търсенето и в Япония да беше се намерил някой и на етикет да я научи, че то само позиране за снимки не става. Елена има обноски, което при Валерия липсва. Те затова я наричат аристократка, но един нормално възпитан човек също би се държал така. И едва ли ще падне на нивото на Урсула да се кара с нея.

# 152
И аз не бих реагирала за книгата, под нивото ми е да се въвличам в скандал с някакво същество с една мозъчна гънка. Като я подмина и на Елисавета ѝ свършиха идеите, това беше то...

# 153
Тя Елена няма какво да се кара с Елисавета: и двете са статистки. С разликата, че Елена е по-възпитана откъм държание, а Елисавета си прекарва почивката по-добре 😃

# 154
О, Виктория и Микаела също са много красиви! Но Валерия има една особена меланхолична и ефирна красота, пропорциите на лицето й са прекрасни, чертите много интересни, особено нослето... всеки път като я видя, ми се иска да я нарисувам Blush Малко ми е като порцеланова кукличка Simple Smile Жалко че е толкова агресивна и т.н.
Да нарисуваш челцето на Елена не ти ли се иска, че и то едно такова, интересно?  Grinning

# 155
# 156
Аз нямам против сеира между които и да е било моми. Умни, тъпи, красиви, не толкова красиви… Обаче тая линия дето Ленчето я подхваща как не било честно, много тъпа ми се струва. Ми не е честно вътре да са 25, а Гената да целува само 5! Я да се манифестират нецелунатите! Те по-малко хора ли са? Нямат ли и те равни права! Гената по какъв критерии целува само някои!

С това съм съгласна! Да се бориш за ерген, а да не си пазиш елементарните граници, е като на Пам влизането с кауза да вдъхновява жените с позитивното си отношение към тялото (каквото си е, такова), а да подвие опашка пред Габи и да се премести на другия шезлонг.

# 157
  • София
Че Ергени си заслужава Валерия, мисля, няма спор. Grinning

Ама хайде да зарадва вече и някоя друга девойка, разходка с яхта, романтични вечери, нещо...

# 158
Валерия ми се струваше най-силната участничка в началото на шоуто и ми харесваше най-много на външен вид. И от там нататък мнението ми за нея е само надолу. Много сухо и безлично излъчване има, живец проявява само когато стане дума за кучетата ѝ (ужасните майки, които не давали на децата да ѝ пипат кучето) и когато победоносно тържествува, че Евгени е неин. А как се появи и провокативно попита момичетата "не се ли радвате да ме видите"... Връща ме във времена в училище, когато някое момиче е успяло да спечели най-харесваното момче в цялото училище и това е НАЙ-ГОЛЯМОТО постижение в първи срок на 9ти клас, с което е натрила носа на всички момичета.  Много ми е инфантилна с това самодоволство - "а кой ти каза, че е първата целувка", "Габи, разкажи как им каза, че Евгени е на Валето гаджето", "а каква ѝ беше физиономията на Елена, аз като ѝ казах, че не е била това първата ни целувка" и т.н, и т.н.

# 159
Валерия показа несигурност още след първата среща, когато инструктира Ергени тия техните работи да не ги чува от другите момичета. Той тогава уж се възмути, ама всъщност се изкефи да е ревнуван. Та и до днес така: той ги привиква по срещи, тя ходи да го дири по шубраците и да му се обяснява. Айлин се включи в цирка, за да не остане по-назад и Валката вече съвсем ѝ се напече положението. До кога ще ходи да го завръща тоя Генчо не знам…

# 160
Той па Гената щото се УуутрепА да води смислени разговори - ей такива on point, sophisticated (ей така да го кажа, че може и повече да разбере). Ама тези ги забравете. Утрепа се да води Conversations като цяло.
Да не пускам нашите физиономии. К'во ще кажеш, Гена?
Тънкообидчиво момченце.

Последна редакция: пн, 20 мар 2023, 18:34 от geri1919

# 161
От Елена вече забравиха Антоанета в шоото! Смятай накъде са тръгнали нещата 😃

# 162
Не знам кой е лош или добър,но силно се надявам да се залюбят с Валерия 😁

# 163

А сега по темата- ами то обикновено имената на аристократите се забравят, така че....

Граф Игнатиев не е съгласен Joy
Joy

А Валерия ще бъде запомнена. Stuck Out Tongue Winking Eye

Вчера тъкмо си чистих клавиатурата и си мислех, че покрай тези два сезона все ни вкарват като основни фигури хора с "В" в името. И взех да се притеснявам за буквата на клавиатурата си. Затова дори няма да се занимавам днес с кучелюбителката. Да не се обиди някой, че я наричам така. Днес си пазя "В"-то на клавиатурата. Wink

# 164
Доста по-антипатична ми стана от Валерия. Освен това Валерия си каза пред всички какво я гневи, а Елена е силна само на синхроните и като си дуднат с Пам. Та не знам коя е по-прикрита и гадна…
[/quote]

Донякъде си права, но това не скрива факта че когато ония двечките буфонсинхронистки почнат да злобеят и сипят обиди тя(Валерия) се кикоти и подсмихва заедно с тях. Тоест одобрява техните обиди. Е това ако не говори за прикрита злоба не знам кое е тогава🤨🤨

Общи условия

Активация на акаунт